Werk als Oppas

Oppassen is het ideale bijbaantje naast je studie of school!

Bij Oppas Madelief geef je zelf aan wanneer je wilt werken, en je wordt vervolgens geboekt door ouders.

  • Kies zelf wanneer je wilt oppassen
  • Bepaal je eigen uurtarief
  • Oppassen bij jou in de buurt


Schrijf je gratis in op de website en vertel kort wat over jezelf + upload een fotootje. Als jouw ervaring en profiel past bij wat we zoeken neemt jouw city captain neemt contact met je op voor een intake gesprekje.

Vervolgens kun je geboekt worden door ouders bij jou in de buurt. Altijd binnen fietsafstand! Als je online boekbaar bent bij Madelief krijg je vanzelf een mailtje als je bent geboekt door een gezin. Het is is het wel van belang de ouders altijd zsm te laten weten dat je de boeking hebt gezien.

Je kiest zelf hoeveel je per uur wilt verdienen, als je meer ervaring hebt of ouder bent dan kan je meer vragen. Ook als je een gastouder of EHBO certificaat hebt kan dat. Let wel op, ouders kiezen ook hun oppas op prijs dus wil je veel werken kies dan niet en heel hoog uurtarief. Je verdient minder per uur als de kinderen slapen, dan kan je namelijk wat voor jezelf doen zoals studeren of tv kijken. Het is aan jou wat je wilt verdienen!

Schrijf je snel in en begin met oppassen!

Zoek je echt oppas werk gedurende hele dagen of op vaste dagen in de week( werk als nanny)? Of ben je een gastouder en zoek je een gezin om thuis bij op te passen? >>Klik dan hier voor meer informatie!