Oppas aan huis in 't Westland?

Vind jouw nanny of oppasstudent bij ons!

Cityteam Den Haag en Westland Nanny Nina

 

Hallo ouders!

Ik ben Laura Arkesteijn, City Captain van Oppas Madelief Den Haag en Westland. Naast dit werk studeer ik aan de TU Delft. Ik vind het ontzettend leuk dat ik Oppas Madelief in het Westland op heb kunnen zetten en samen met mijn geweldige City Team helpen wij jullie met veel plezier aan een leuke en spontane oppas!

 

Jet is onze Customer Care Manager. Zij staat telefonisch, via whatsapp en email voor jullie klaar om te helpen en al jullie vragen te beantwoorden. Ook is zij bereikbaar voor last-minute oppasvragen of wanneer je vervanging nodig hebt als je oppas ziek is.
 
Cindy is onze Recruitment Manager. Zij is degene die de perfecte vaste oppas of gastouder matcht aan de gezinnen en zorgt dat er voldoende oppassers online staan voor onze af-en-toe-oppasservice. Wanneer de oppas is gevonden doet zij de screening door middel van een social media check, het bellen van referenties en het voeren van de intakegesprekken. Met haar ervaring binnen de gastouderservice laat ik met een gerust hart deze leuke taak aan haar over.

Op zoek naar een vaste oppas of nanny overdag? Of juist last minute plots oppas nodig? Bel gerust! Ik hoop jullie snel te spreken!

 

Liefs,

Jet, Cindy en Laura 

 

Email: westland@oppasmadelief.nl
Telefoon: 06-26065621

oppas gezocht Delft?

Last-minute oppas in Het Westland?

Last-minute lekker een avondje uit? Of een verplaatste afspraak?

Geen zorgen! Neem contact met mij op en we zorgen dat er een oppas voor je klaar staat. Het snelst reageer ik op whatsapp (0636555111). Voor meer informatie hier.

 

Wat kost een oppas in Het Westland?

Hieronder een overzicht van de tarieven voor de verschillende soorten oppas die wij bieden.

  • Eenmalige oppas (€17,99)
  • Abonnement (€29,50 per maand)
  • Vaste oppas (zie deze pagina

Klik hier voor de algemene tarieven pagina. 

 De oppas betaal je altijd per uur, de meeste oppas volgen de richtlijnen zoals in onderstaande tabel aangegeven. 

Vaste oppas / nanny in Het Westland

Ook voor een oppas die een vast aantal dagen per week komt oppassen ben je bij Oppas Madelief Westland aan het goede adres. Dien je aanvraag in op deze pagina en we nemen contact met je op! 

 

Gastouder: kinderopvangtoeslag

Sinds kort zijn wij ook een geregistreerd gastouderbureau. Wanneer een gastouder bij jullie via ons komt oppassen, is het mogelijk om kinderopvangtoeslag te krijgen. Mail ons voor meer info. 

 

Au pair

Klinkt chique hè, een au pair, maar het is verrassend betaalbaar, leuk voor de kids en praktisch voor jullie. De meeste au pairs zijn 18/19 jaar oud, en klaar met school. Voor ze starten met hun studie willen ze graag de Europese cultuur leren kennen.

Een au pair haalt de kids van school, helpt ze met huiswerk, brengt ze naar sport/muziek en helpt met boodschappen, koken en een wasje. Samen bespreken we wat het beste aansluit en past bij wat jullie zoeken! 
Voor meer info klik hier

oppas gezocht Delft?

Selectieprocedure oppassers

Alle Madeliefjes komen eerst op gesprek voordat zij mogen oppassen voor ons. Wij hanteren een standaard procedure voor het selecteren van onze oppassers, kijk hier

Oppas Madelief oppassers

Welke diploma's hebben de Madeliefjes?

Het verschilt per oppas of ze diploma's heeft. We stimuleren onze oppassers een EHBO diploma te halen, maar stellen dit niet verplicht! Het uurtarief van een oppas met diploma's zal hoger liggen dan dat van een oppas zonder diploma's. 

Samen met het Rode Kruis bieden wij onze oppassers EHBO cursussen aan, speciaal voor kinderen. Voor meer informatie, kijk hier

 

oppas gezocht Delft?

Het ontstaan van Oppas Madelief

Oppas Madelief is in 2010 begonnen in Delft door de tweelingzusjes Lyla en Jasmijn. De oppascentrale is toen zo hard gegroeid, dat ze al snel gevestigd was door heel Nederland. Lyla en Jasmijn hadden het zo druk, dat ze over zijn geschakeld op het Franchise concept: per stad is er één citycaptain die het aanspreekpunt is voor de ouders in die stad, en de oppassers selecteerd. Voor meer informatie, kijk hier.

 

oppas gezocht Delft?

Feestjes

Oppas op een feest(je) om een oogje op de kinderen te houden, en ze tegelijkertijd ook te vermaken? Onze oppassers zijn super enthousiast! Voor alle informatie, kijk hier

Afgelopen jaar hebben we met Madelief in de kinderhoek van Waterpop gestaan, met ons zelfgemaakte Madelief Twister doek! Wij stellen dit twisterdoek ook beschikbaar voor uw feest, vraag naar de beschikbaarheid (laura@oppasmadelief.nl).

 Oppas Madelief Westland Waterpop

 

oppas gezocht Delft?

Lokale samenwerkingen

PAtries - Wateringen

Personal Assistent

 

 

  

 

 

 

Druk, druk, druk? Maar zou je liever meer tijd hebben voor je gezin of andere dingen waar jij blij van wordt?

PAtries persoonlijke assistente heeft dezelfde missie als Oppas Madelief: ondernemende ouders meer tijd, rust en ruimte geven. Vandaar dat wij met haar samenwerken en oppassers leveren aan ouders die graag meer balans in hun gezin willen.

 


 

NAOOMEVENTS - De Lier

Weddingplanner

NAOOM Events Wedding Planner Oppas Madelief

 

 NAOOM EVENTS wedding planner Oppas Madelief

 

Nadat ik in de krant voorbij zag komen dat Naomi genomineerd was voor de 'New Talent Award 2017 van de beroepsorganisatie voor weddingplanners', was ik meteen enthousiast om Naomi beter te leren kennen. 

Naomi zorgt ervoor dat jullie op dé grote dag zorgeloos en zonder problemen kunnen genieten. Want waar eigenlijk te beginnen? Tegenwoordig is een weddingplanner écht geen overbodige luxe! 

Samen met een oppas van Oppas Madelief voor tijdens het feest én het oog voor detail van Naomi zorgen wij ervoor dat jullie alles rondom deze mooie dag uit handen kunnen geven. Genieten maar! 

 


 

Hotel Saint Vincent - Poeldijk

Hotel Saint Vincent oppas service Oppas Madelief

Marc en Maud Nagel heten u van harte welkom in Hotel Saint Vincent.

Hotel Saint Vincent ligt centraal in het Westland op slechts 3 kilometer van het prachtige zandstrand van Monster en dicht bij Den Haag, Scheveningen, Delft en Rotterdam.

Voor veel gasten is Hotel Saint Vincent hun huis ver van huis. De gemoedelijke sfeer, gastvrijheid en Hollandse keuken dragen daar zeker tot bij. 

Tijdens jullie verblijf in het hotel kunnen jullie dankzij de service van Oppas Madelief met een gerust hart de kinderen achterlaten en er samen op uit! 

 


 

Wijzer - Vlaardingen en Maassluis
Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en school in één


Wijzer en Oppas Madelief Westland

 

 

 Wijzer en Oppas Madelief Westland

 

Elke Wijzerschool of opvanglocatie heeft een eigen profiel met bijbehorende kenmerken. Zo biedt Wijzer ieder kind op elke leeftijd en van elk niveau een plek waar het zich thuis zal voelen. Samen met onze scholen zorgen we voor een vloeiende overgang van opvang en onderwijs.

 


 

Place4kidz - Wateringen
Indoorspeeltuin


Place4Kidz en Oppas Madelief Westland

 

 Place4Kidz en Oppas Madelief Westland

 

Indoorspeeltuin Place4kidz is een geweldige plek voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Door de vele activiteiten in speelstructuur kunnen de kinderen zich uren vermaken: twee rodelbanen, vier glijbanen, kinderdisco, trampolinekooi, spinnenweb, kabelbaan, ballenfonteinen en ballenschieters. Iedere woensdagmiddag kunnen de kinderen geschminkt worden. Voor de kinderen t/m 3 jaar is er een speciale peuterruimte zodat de kinderen daar rustig kunnen spelen.

 


 

't Molentje - Wateringen
Kinderdagverblijf


't Molentje en Oppas Madelief Westland

 

 


't Molentje en Oppas Madelief Westland

 

 

't Molentje is een particuliere kinderopvang voor de dagopvang van kinderen van 0 tot 4 jaar. 't Molentje is gevestigd in het prachtige woonhuis van de karakteristieke boerderij "Nieuw Zuiderveld" die geheel gerenoveerd is. In het andere gedeelte van de boerderij is een Zorgtuinderij voor ouderen gevestigd. Jong en oud onder één dak vormen een gunstige omgeving om op natuurlijke wijze tot interactie te komen. Er worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals zingen, bewegen, bakken en tuinieren die laten zien dat ouderen en kinderen elkaar goed aanvullen.

 


 

Djoy - Maasland
Kinderdagverblijf

kinderdagverblijf Djoy en Oppas Madelief Westlandkinderdagverblijf Djoy en Oppas Madelief Westland

 

Als particuliere opvang staat Djoy dicht bij u en uw kinderen. Hierdoor kan Djoy direct en makkelijk inspelen op de behoefte van uw gezin. De ruime en kleurrijke locatie heeft een prettige sfeer waar uw kinderen zich snel thuis zullen voelen om zich in alle vrijheid te ontwikkelen. Daarnaast biedt de tuin voldoende ruimte om lekker buiten te spelen.

oppas gezocht Delft?