Oppas gezocht Duin- en Bollenstreek

Oppas gezocht Duin- en Bollenstreek

Hallo ouders!
Oppas gezocht? Vind bij ons jouw vaste gescreende oppas in Duin- en Bollenstreek!
We selecteren en screenen onze oppassers persoonlijk en hebben
een last-minute oppasservice.

Iris, Jouw City Captain Duin- en Bollenstreek !

Zij selecteert en screent alle oppassers in Duin- en Bollenstreek. Ze kent alle oppassers persoonlijk!


Lieve ouders en oppassers! Mijn naam is Iris van der Maarel, 23 jaar oud en ik studeer geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Na een jaartje er tussenuit te zijn geweest om meer van de wereld te kunnen zien, ben ik in juli 2016 begonnen met mijn coschappen in verschillende ziekenhuizen in Leiden. Ik ben sportief, enthousiast en houd wel van een uitdaging! Per 1 maart ben ik gestart een hele nieuwe uitdaging: ik mag mezelf City Captain noemen van Oppas Madelief in de Duin- en Bollenstreek, waarbij ik ouders in de Duin- en Bollestreek van een hele leuke, lieve en betrouwbare oppas ga voorzien! Woon je dus in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Sassenheim, Hillegom, Voorhout ofTeijlingen? Bel of mail me gerust!

Sinds het prille begin van Oppas Madelief werk ik al bij hen als oppassers. Deze mooie grote rugtas aan oppaservaringen kan ik nu allemaal toepassen in mijn rol als City Captain. Ik heb er ontzettend veel zin in om Oppas Madelief Leiden in goede banen te leiden! Je kunt voor al je vragen altijd bij me terecht, bel of mail gerust! Hopelijk tot snel, Liefs Iris

PS: Zoek je oppas in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Sassenheim, Hillegom, Voorhout ofTeijlingen? Mail of bel me gerust!


Last minute oppas?

Geen probleem, bel me en ik ga op zoek! Heb je een abonnement bij ons? Dan is het gratis, anders is het eenmalig 17,99 voor het zoeken, je betaalt alleen als ik echt iemand vind.Meer informatie over een eenmalige of last-minute oppas.

Naschoolse vaste oppas?

Zoek je een vaste oppas die je kinderen uit school ophaalt op en vaste dag in de week? Ik kan voor je opzoek gaan naar jouw naschoolse oppas.Meer informatie over jouw vaste oppas.
Lees hoe we onze oppassers selecteren: About the selection of our babysitters

Email: iris@oppasmadelief.nl
Telefoon: 0619229128


Groetjes, Iris


´╗┐Lekker een dagje uit in Duin- en Bollenstreek met de kinderen? Hieronder de beste uitjes in Duin- en Bollenstreek speciaal geselecteerd door onze city captains. Heel veel plezier en lekker eropuit

cities.Duin- en Bollenstreek_name_1

cities.Duin- en Bollenstreek_description_1cities.Duin- en Bollenstreek_name_2

cities.Duin- en Bollenstreek_description_2cities.Duin- en Bollenstreek_name_3

cities.Duin- en Bollenstreek_description_3cities.Duin- en Bollenstreek_name_4

cities.Duin- en Bollenstreek_description_4cities.Duin- en Bollenstreek_name_5

cities.Duin- en Bollenstreek_description_5