Oppas aan huis in Apeldoorn?

Vind  jouw leuke, gescreende oppas of nanny in Apeldoorn!

oppas gezocht haarlem?

 

Eigenaresse van oppas madelief Apeldoorn

 

 

Hallo ouder(s)/verzorger(s) en oppassers,

 

Ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Nicky Kroon, een afgestudeerde gespecialiseerd pedagogisch medewerker en kinderpsycholoog. Ik ben eigenaresse van Oppas Madelief Apeldoorn.

Ik begrijp heel erg goed dat je als ouder(s)/verzorger(s) uw kind/kinderen wilt achterlaten bij een lieve, betrouwbare oppas. Het is van groot belang dat u zich als ouder/verzorger op uw gemak voelt om uw kinderen achter te laten bij de oppas, zodat u lekker een avondje uit kunt gaan, of nog even kunt doorwerken. Het is mijn taak om de juiste oppas te selecteren en op te leiden die bij ons oppas-profiel past. Het is mijn missie om te zoeken naar een goede match tussen het gezin en de oppas. Ik merk in de omgeving dat het steeds lastiger word om een betrouwbare, lieve oppas te vinden. Ik hoop voor u deze zoektocht een stuk makkelijker te maken.

Ben je op zoek naar een leuke, betrouwbare, ondernemende oppas in Apeldoorn. Dan help ik je graag met het vinden van een fijne oppas voor jullie gezin! Via Oppas Madelief vind je snel en gemakkelijk een vaste oppas voor overdag of een flexibele oppas voor in de avonduren. Hieronder leg ik uit hoe het werkt bij Oppas Madelief en kun je kijken wat het beste bij jou en je gezin past. Als eigenaresse van Oppas Madelief Apeldoorn ben ik het aanspreekpunt voor zowel ouders als oppassers. Bel of mail mij gerust voor vragen!

 

E-mail: nicky@oppasmadelief.nl

Tel: 0628693802

 

Groetjes, Nicky

 

oppas gezocht haarlem?

Een betrouwbare oppas, selectie en trainig van de oppassers

Je kinderen zijn jullie elangrijkste bezit en die wil je met een gerust hart bij de oppas achterlaten. Dat is iets wat ik maar al te goed kan begrijpen! Daarom doorlopen alle oppassers van Oppas Madelief een 3 stappen selectie. Tijdens het persoonlijke gesprek dat ik houd met elke nieuwe oppas wordt duidelijk of deze oppas voldoet aan het profiel van Oppas Madelief. Tevens worden een aantal praktijk situaties geschetst waarna de oppasser een uit te voeren handeling zal moeten omschrijven. Daarnaast wordt de basis EHBO aan de hand van een First Aid kaartje 'getoetst'. Is dit het geval dan komt de oppas op de website of stel ik de oppas aan jullie voor als vaste oppas. 

 

 

 

oppas gezocht haarlem?

Flexibele oppas (vanaf €12,95 per maand)

Vanaf €12,95 per maand ben je bij ons altijd verzekerd van een gescreende oppas, inclusief de last-minute service. Je kunt hierbij zelf heel gemakkelijk online een oppas inboeken. Bij dit abbonemt hoort ook onze last-minute service. Heb je plotseling een oppas nodig, je huidige oppas zegt af of je hebt ineens een bespreking, geen probleem! Dan help ik je graag.  

 

Eenmalige oppas (€29,50 per keer)

Heb je eenmalig een oppas nodig? Voor €29.50 helpen wij jou aan een betrouwbare oppas!

 

Last-minute oppas

Zegt je oppas af, heb je plots een afspraak op je werk of wil je spontaan een avondje uit? Geen probleem! Bel, mailt of stuur een whatsappje en ik ga gelijk voor je aan de slag om een nieuwe oppas te vinden in Apeldoorn! 

 

Vaste oppas aan huis

Als je voor een langere tijd op vaste dagen oppas nodig hebt dan kan ik je hierbij helpen. Doe een aavraag via de webiste of bel/mail mij en ik help je echt graag. 

Prijzen voor een vaste oppas aan huis variëren en zijn dan ook afhankelijk van het aantal dagen waarop u oppas nodig heeft. Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke abonnementen voor een vaste oppas. Het uurloon van de oppas is hierin niet meegenomen. Het uurloon van oppassers is gevariëerd en kan uiteenlopen van €6,00 p/u tot €12 p/u. 

 

Gastouder, met kinderopvangtoeslag

Wij zijn sinds kort ook een geregistreerd gastouderburreau. Wanneer een gastouder bij jullie via ons komt oppassen, is het mogelijk om kinderopvangtoeslag te krijgen. Stuur gerust een mailtje voor meer informatie en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. 

 

Oppas bij feesten, bruiloften en evenementen

 

Ga jij binnenkort trouwen? Of geef jij een feestje waarbij je oppas kunt gebruiken? Kijk dan op de website voor meer informatie of stuur mij een berichtje en ik help je graag.

 

 

oppas gezocht haarlem?

Graag deel ik met jullie de leukste uitstapjes van Apeldoorn!

 

Apenheul

Een bos vol loslopende apen, dat is de Apenheul! Meer dan de helft van de apen loopt hier los tussen de bezoekers. Ze komen soms ook erg dichtbij. Als je door het park loopt kom je veel handige spot en kijktips tegen. Zeker een bezoekje waard en de meeste kinderen vinden dit super leuk! Ook leuk als uitstapje samen met de oppas.

Afbeeldingsresultaat voor apenheul

Paleis het loo

Paleis het Loo is de voormalige zomerresidentie van de Nederlandse stadhouderlijke en koninklijke familie en doet sinds 1984 dienst als musseum. De ingerichte kamers en zalen laten een beeld zien van hoe de oranjes er 300 jaar woonden en werkten. Ze hebben bij Paleis het Loo ook een kinderatelier! Hier komen de kinderen meer te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect.

Paleis het Loo

 

Julianatoren

Een pretpark met maar liefst 60 attracties, hier raken kinderen in de leeftijd van 1 tot 10 jaar niet uitgespeeld. Leuk om een dagje met het gezin weg te gaan om samen mooie avonturen te beleven! Naast alle attracties worden er ook diverse shows gegeven in het Jul & Julia theater. Mocht je zelf niet mee kunnen op dit mooie avontuur dan kan altijd de oppas nog met de kinderen dit avontuur beleven en er een onvergetelijke dag van maken. 

 Juliana Toren

 

Nationale park De Hoge Veluwe

Lekker samen erop uit en genieten van een prachtig natuurgebied. In het park zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt, pak een gratis witte fiets of trek je wandelschoenen aan, want er valt in dit park een wereld te ontdekken. In het park is elke dag wel iets te beleven voor kinderen, speur naar herten, reeën, wilde zwijnen. Spring op een witte fiets en ontdek het bos, ren over het stuifzand en ontdek de wereld onder je voeten in het museonder. Er zijn leuke speur- en avonturen tochten te beleven.

 

Natuurpark

 

oppas gezocht haarlem? 

Contact City Captain

Neem gerust contact met me op! 

 

Liefs, Nicky

Oppas madelief Apeldoorn

06 28693802 / nicky@oppasmadelief.nl

Oppas Madelief Delft