Oppas aan huis in Amersfoort?

Vind  jouw leuke, gescreende oppas of nanny in Amersfoort!

 oppas gezocht haarlem?

 

Hallo ouders! Ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Nicky Kroon, een afgestudeerde gespecialiseerd pedagogisch medewerker en kinderpsycholoog. 

Ik begrijp heel erg goed dat je als ouders je kind/kinderen wilt achterlaten bij een lieve, betrouwbare oppas. Het is van groot belang dat je zich als ouder op je gemak voelt om je kinderen achter te laten bij de oppas, zodat je lekker een avondje uit kunt gaan, of nog even kunt doorwerken. Het is mijn taak om de juiste oppas te selecteren en op te leiden die bij ons oppas-profiel past. Het is mijn missie om te zoeken naar een goede match tussen het gezin en de oppas. Ik hoop voor u deze zoektocht een stuk makkelijker te maken.

Ben je op zoek naar een leuke, betrouwbare, ondernemende oppas. Dan help ik je graag met het vinden van een fijne oppas voor jullie gezin! Bel of mail mij gerust voor vragen!

Email: nicky@oppasmadelief.nl
Telefoon: 06-28693802

Groet!

Nicky Kroon

 

oppas gezocht haarlem?

Een betrouwbare oppas, selectie en trainig van de oppassers

Je kinderen zijn jullie allerbelangrijkste bezit en die wil je met een gerust hart bij de oppas achterlaten. Dat is iets wat ik maar al te goed kan begrijpen! Daarom doorlopen alle oppassers van Oppas Madelief een 3 stappen selectie. Tijdens het persoonlijke gesprek dat ik heb met elke nieuwe oppas wordt duidelijk of deze oppas voldoet aan het profiel van Oppas Madelief. Tevens worden een aantal praktijk situaties geschetst waarna de oppasser een uit te voeren handeling zal moeten omschrijven. Daarnaast wordt de basis EHBO aan de hand van een First Aid kaartje 'getoetst'. Is dit het geval dan komt de oppas op de website of stel ik de oppas aan jullie voor als vaste oppas. 

profielchek oppas madeliefsociale media chek oppas madelief screeningmethodepersoonlijke gesprek screeningmethode Oppas madelief

oppas gezocht haarlem?De diensten van Oppas Madelief Amersfoort

 

Flexibele oppas (vanaf €12,95 per maand)

Vanaf €12,95 per maand ben je bij ons altijd verzekerd van een gescreende oppas, inclusief de last-minute service. Je kunt hierbij zelf heel gemakkelijk online een oppas inboeken. Bij dit abbonemt hoort ook onze last-minute service. Heb je plotseling een oppas nodig, je huidige oppas zegt af of je hebt ineens een bespreking, geen probleem! Dan help ik je graag.  

Eenmalige oppas (€29,50 per keer)

Heb je eenmalig een oppas nodig? Voor €29.50 helpen wij jou aan een betrouwbare oppas!

Last-minute oppas

Via ons online boekingssysteem kun je tot 48 uur van te voren je gescreende oppas boeken. Heb je onverwachts een dag of paar uur van te voren toch nog een oppas nodig? Geen probleem! Bel, mail of stuur een whatsappje en ik ga gelijk voor je aan de slag om een nieuwe oppas te vinden in Amersfoort! De last minute service valt onder het abonnement dus je betaald geen extra kosten.

Vaste oppas aan huis

Als je voor een langere tijd op vaste dagen oppas nodig hebt dan kan ik je hierbij helpen. Doe een aavraag via de webiste of bel/mail mij en ik help je echt graag. 

Prijzen voor een vaste oppas aan huis variëren en zijn dan ook afhankelijk van het aantal dagen waarop u oppas nodig heeft. Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke abonnementen voor een vaste oppas. Het uurloon van de oppas is hierin niet meegenomen. Het uurloon van oppassers is gevariëerd en kan uiteenlopen van €6,00 p/u tot €12 p/u.

Gastouder, met kinderopvangtoeslag

Wij zijn sinds kort ook een geregistreerd gastouderburreau. Wanneer een gastouder bij jullie via ons komt oppassen, is het mogelijk om kinderopvangtoeslag te krijgen. Stuur gerust een mailtje voor meer informatie en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.  

 

Oppas bij feesten, bruiloften en evenementen

Ga jij binnenkort trouwen? Of geef jij een feestje waarbij je oppas kunt gebruiken? Kijk dan op de website voor meer informatie of stuur mij een berichtje en ik help je graag.

 

 

oppas gezocht haarlem?

Wat kost een oppas in Amersfoort? 

Het salaris van de oppas in Amersfoort varieert tussen de 5 en 12 euro per uur. Het uur tarief van de oppas is gebaseerd op leeftijd en ervaring. Daarnaast hanteren wij een tarief voor wanneer de kinderen wakker zijn en een ander tarief voor als ze slapen.

We hebben ook gastnanny's, dit zijn professionele oppassers die daarom iets duurder zijn. Je kan wel kinderopvangtoeslag aanvragen als de gastnanny bij jou thuis werkt. Het salaris van de gastnanny varieert tussen de 13 en 15 euro per uur en wij vragen ook een bureau fee per maand (afhankelijk van hoeveel dagen je een nanny of gastouder zoekt) 

Voor vragen bel of mail gerust!

 Lees hier meer over de tarieven. 

oppas gezocht haarlem?

Graag deel ik met jullie de leukste uitstapjes van Amersfoort!

 

Maisdoolhof Voorthuizen 

Kimmen en klauteren, vliegen in de helicopters of een route door het maisdoolhof afleggen. Het kan allemaal in het speelpark. Zeker een bezoekje waard en de meeste kinderen vinden dit super leuk! Ook leuk als uitstapje samen met de oppas.

 

Schateiland Zeumeren

 Schateiland Zeumeren is een overdekt avonturenparadijs. Kapiteinsdochter Mare en scheepsjongen Dieke hebben schikbreuk geleden en zijn met hun vlot aangespoeld op SchatEiland Zeumeren. Wat zou hier allemaal te beleven zijn? Ga met hen mee op ontdekkingstocht? 

 

Speelboerderij de Roosendaal

Stap op de traptrekker en verken de speeltuin! Ontmoet anderen om mee te spelen. Geniet van het buiten zijn, het uitzicht over de weilanden en het contact met de dieren. Beleef het buitenleven en leer wat over de boerderij en de oorsprong van ons voedsel.

 

Spelen in speeltuin Okee

Deze speeltuin in Hoogland is omheind, waar jij je kind met een gerust hart kunt laten ravotten. Er is van alles te beleven, zoals klimmen en klauteren, verstoppertje spelen of kliederen met water. Je vind hier ook een natuurspeelplek met een waterpomp, boomstamgoten en verticale boomstammen.

 

Vlinderroute

Bij landgoed Schothorst kan je vlinders spotten. Vooral in de maanden mei, juni en juli fladderen er volop mooie vlinders. Je kunt een vlinder doeboekje ophalen bij het groene huis, hierin kom je heel veel te weten over vlinders. Leuk voor de avonturiers onder ons! 

 

 

 

Contact City Captain Nicky

Neem gerust contact met me op! 

Groetjes Nicky

Oppas Madelief Amersfoort

Nicky@oppasmadelief.nl