Oppas aan huis in Amersfoort?

             Vind jou oppas of nanny aan huis bij Shirley en Nicky!

 

shirley van doorn city captain amsterdam

Hallo ouders! Als stadscaptain van de regio Amersfoort, Amsterdam en 't Gooi wil ik me graag aan jullie voorstellen: Ik ben Shirley van Doorn, 37 jaar en trotse moeder van Julia(8),Paul(6) en Livia(3). Ik help je graag bij het vinden van een leuke nanny of oppas in Amersfoort. Als werkende, ambitieuze moeder van 3 jonge kinderen (met ook nog een druk sociaal leven!) weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om altijd verzekerd te zijn van een leuke oppas. En dan ook nog eens iemand aan wie je je kind(eren) kan toe vertrouwen. Ik merk in mijn omgeving dat het voor veel ouders moeilijk is om een leuke en goede oppas te vinden, vandaar dat ik deze uitdaging heel graag aan ga!

Hallo ouders! Ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Nicky Kroon, een afgestudeerde gespecialiseerd pedagogisch medewerker en kinderpsycholoog. Ik begrijp heel erg goed dat je als ouders je kind/kinderen wilt achterlaten bij een lieve, betrouwbare oppas. Het is van groot belang dat je zich als ouder op je gemak voelt om je kinderen achter te laten bij de oppas, zodat je lekker een avondje uit kunt gaan, of nog even kunt doorwerken. Het is mijn taak om de juiste oppas te selecteren en op te leiden die bij ons oppas-profiel past. Het is mijn missie om te zoeken naar een goede match tussen het gezin en de oppas. Ik hoop voor u deze zoektocht een stuk makkelijker te maken. Ben je op zoek naar een leuke, betrouwbare, ondernemende oppas. Dan help ik je graag met het vinden van een fijne oppas voor jullie gezin! Bel of mail mij gerust voor vragen!

Email: nicky@oppasmadelief.nl
Telefoon: 0628693802

Groet!

Shirley van Doorn en Nicky Kroon

  

   city captains oppas madelief bos  

 

oppas gezocht haarlem?

 

Oppas of nanny bij je thuis in Amersfoort!

Ben je op zoek naar een leuke en betrouwbare oppas? Dan help ik je graag. 

Je wilt met een gerust hart naar je werk of een avondje lekker uiteten. Dat is wat wij maar al te goed begrijpen! Wij screenen al onze nanny's zelf. Lees hier meer over onze screeningmethode.

profielchek oppas madeliefsociale media chek oppas madelief screeningmethodepersoonlijke gesprek screeningmethode Oppas madelief

oppas gezocht haarlem?De diensten van Oppas Madelief Amersfoort

Wij bieden verschillende oppas diensten. Zit je wens er niet tussen? Neem contact met me op! Ik help je graag.

1. Flexibele oppas

Voor €14.99 per maand heb je bij ons een abonnement. Je kunt heel makkelijk (online) je oppas boeken. Hierbij geldt ook onze last-minute service! Ook last minute helpen wij je graag bij het zoeken naar een oppas. 

2. Vaste oppas / gastouder

Heb je voor langere tijd op vaste dagen in de week een oppas nodig? Dan kunnen wij dit voor je regelen. Doe hier een aanvraag voor een nanny via de website of bel me gerust voor meer informatie! Wij vinden dan jouw leuke nanny aan huis of gastouder. Kinderopvangtoeslag ontvangen is dan ook mogelijk! 

3. Eenmalig oppas

Eenmalig een oppas nodig? Dat kan! voor €29,50 ga ik graag voor je op zoek en stuur je een profiel door! 

4. Oppas op feesten en bruiloften

Heb je binnenkort een evenement waarbij je oppas nodig hebt? Wij helpen je. Lees hier meer informatie, of bel of mail me voor meer informatie.

oppas gezocht haarlem?

Last-minute oppas in Amersfoort?

Via ons online boekingssysteem kun je tot 48 uur van te voren je gescreende oppas boeken. Heb je onverwachts een dag of paar uur van te voren toch nog een oppas nodig? Geen probleem! Bel mij en ik help je graag bij het vinden van een oppas. De last minute service valt onder het abonnement dus je betaald geen extra kosten. Kennismaken kan natuurlijk altijd even! Sommoge ouders die vragen de oppas nog even 15 minuten eerder langs te komen dat kan ook.  Lees hier meer informatie over een last-minute oppas. 

afbeelding oppas nanny oppas madelief

oppas gezocht haarlem?

 

Wat kost een oppas in Amersfoort? 

Het salaris van de oppas in Amersfoort varieert tussen de 4 en 12 euro per uur. Het uur tarief van de oppas is gebaseerd op leeftijd en ervaring. Daarnaast hanteren wij een tarief voor wanneer de kinderen wakker zijn en een ander tarief voor als ze slapen. We hebben ook gastouders, dit zijn professionele oppassers die ook daarom iets duurder zijn. Je kan wel kinderopvangtoeslag aanvragen ook als de nanny/ gastouder bij jou thuis werkt. Een gastouder kost tot 13 euro per uur en wij vragen ook een bureau fee per maand ( afhankelijk van hoeveel dagen je een nanny of gastouder zoekt)  Lees hier meer over de tarieven. 

oppas gezocht haarlem?

EHBO diploma

Elke 2 maanden organiseert Oppas Madelief een EHBO cursus voor onze nannies. Dit doen we samen met onze partner Het Rode Kruis. Deze cursus richt zich op kinderen en zorgt ervoor dat onze nannies weten wat ze moeten doen in geval van nood. Het bevat basiskennis zoals wat moet je doen bij een klein wondje maar ook leren ze om te gaan met grotere ongelukken. Jij kan als ouder of als oppas meedoen! Kies tussen een simpele versie met een online cerificaat of kies de officiele voor gastouders. Deze training heeft ook een praktijk deel!   Lees hier meer over het EHBO diploma van onze oppassers.

 EHBO diploma rode kruis oppas

oppas gezocht haarlem?

 Ben je op zoek naar een au pair? Dat kan ook! Dat is voornamelijk handig als je echt meerdere dagen opvang nodig hebt in de week. Lees meer over au pairs op deze pagina: https://www.oppasmadelief.nl/au-pair

 

Contact City Captain Shirley en Nicky

Neem gerust contact met me op! 

Groetjes Shirley en Nicky

Oppas Madelief Amersfoort

Nicky@oppasmadelief.nl