Oppas gezocht in Nijmegen?

Vind jouw gescreende, leuke oppas of nanny in Nijmegen!

  oppas gezocht haarlem?

         

Lieve ouders / verzorgers en oppassers,

Ik ben Lotte en ik ben de City Captain van Oppas Madelief Nijmegen. Ik ben er voor je om een leuke en betrouwbare oppas te vinden die goed past bij het gezin. Ben je op zoek naar een oppas aan huis in Nijmegen? Ik ken veel leuke en betrouwbare oppassers. Ook kan ik je helpen als je een avondje weg wilt of op zoek bent naar een vaste nanny overdag. Of wil je meer informatie over Oppas Madelief? Lees even verder of bel of mail me gerust even!

 

Oppasser / nanny / gastouder?

Ben je op zoek naar een leuke baan? Schrijf je dan bij ons op de site. Ik neem met alle oppassers en/of nannies persoonlijk contact op en bespreek met jou hoe wij werken, wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk jou wensen.

Email: Lotte@oppasmadelief.nl

Telefoon: +31612677064

 

Lieve groet, 

Lotte

oppas gezocht haarlem?

Oppas aan huis in Nijmegen

Een betrouwbare oppas in Nijmegen

Je wilt met een gerust hart je kinderen bij de oppas achterlaten. Dat is iets wat we maar al te goed begrijpen. Om te zorgen voor geschikte oppassers, screenen we alle oppassers en komen ze bij ons op gesprek voordat ze op de site komen. Wij kijken of de oppassers voldoen aan het profiel van Oppas Madelief: betrouwbaar, leuk, verantwoordelijk en ondernemend. Lees hier meer over onze screeningsmethode.

 

 oppas gezocht haarlem?

 

Onze diensten

We bieden je verschillende oppasdiensten, afhankelijk van je wensen.

 

1. Flexibele Service (Af en toe oppas nodig?)

Wil je wel is een avondje weg? Gezellig uiteten met vrienden of wellicht heb je een spoedvergadering op werk! Vanaf €12,95 per maand ben je bij ons altijd verzekerd van een gescreende oppas. Boek gemakkelijk je oppas online via de website. Inclusief de last-minute service, stuur mij een bericht en ik ga voor je op zoek. Zo snel en makkelijk is je oppas geregeld!  

 

2. Nanny premium (Vaste oppas)

Ben je op zoek naar een oppas die op vaste dagen (middagen) bij jouw gezin thuis komt oppassen? Met de oppasgarantie dat wij op zoek gaan naar vervanging als de nanny ziek is? Wij van Oppas Madelief bieden de oplossing: de Nanny Premium Service. Tevens heb je dan ook nog is de mogelijkheid om flexibel in de maand oppas te boeken wanneer je uiteten wilt met vrienden! Wordt je uitgenodigd voor een etentje? Nee hoef je niet meer te verkopen! Wij regelen de zorg voor de kids. Meld je aan, dien een aanvraag in voor een nanny en ik neem contact met je op voor meer informatie.

2.1 Vaste oppas/nanny
Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? En ben je op zoek naar iemand voor langere tijd? Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website of bel of mail gerust even voor meer informatie.


2.2 Gastouder
Ben je op zoek naar een gastouder, oftewel een oppas voor meerdere doordeweekse dagen waarbij je kinderopvangtoeslag kunt terugkrijgen? Bij Oppas Madelief regelen we je een gastouder met de juiste opleidingen en certificaten voor je. Neem contact op voor de mogelijkheden die passen bij jouw situatie.

 

3. Eenmalige oppas

Spoedvergadering op werk? Onverwachts uitje met collega’s? Ben je geneigd om het allemaal om te gooien gezien het feit je geen oppas hebt? Wij regelen het voor je! Heb je écht maar één keer oppas nodig? Dan is het zelfs mogelijk dat wij het last-minute regelen. Voor €29,50 ga ik gelijk voor je op zoek!

 

4. Oppas op je bruiloft of feest?

Geef je een feest of ga je binnenkort trouwen en sta je op het punt om de mooiste dag van je leven te beleven maar heb je oppas nodig voor de kinderen? Onze vrolijke en ervaren oppassers helpen graag om er een onvergetelijke dag van te maken en een feestje voor de kids!

 

Oppas Nijmegen 

oppas gezocht haarlem?

Last-minute oppas?

Tot 48 uur van te voren kan je via ons online boekingssystem een gescreende oppas boeken. Komt het voor dat je toch een oppas nodig hebt? Geen enkel probleem, ik regel het graag! De last-minute service is een plus wat valt onder ons membership dus je betaald geen extra kosten. Stuur mij een appje of bel eventjes en ik ga direct op zoek!

 
''We kunnen weer lekker uit eten, na ons eerste kindje hadden we dat niet echt meer gedaan. Bij jullie oppassers kunnen we onze kinderen met een gerust hart achterlaten!'' - Maria

oppas gezocht haarlem?

Wat kost een oppas in Nijmegen?

De oppassers kosten tussen de €4,- en €10,- per uur. Dit tarief hangt af van de leeftijd, ervaring en diploma's van de oppas. Wij hanteren verschillende tarieven voor de uren dat je kinderen wakker zijn of slapen, vaak verschilt dit met €2. Je vindt het uurloon in het profiel van de oppassers. Je kunt de oppas contant betalen of het geld overmaken, dit is maar net wat je met de oppas afspreekt. Je betaalt rechtstreeks aan de oppas, Oppas Madelief ontvangt geen percentage. Vind hier meer informatie over de tarieven.

 

oppas gezocht haarlem?

Contactgegevens City Captain Lotte

Oppas Madelief Nijmegen

Tel: 06 – 13973563

Mail: Lotte@oppasmadelief.nl

     

 

 

 

oppas gezocht nijmegen?

 

Tips in Nijmegen  

 

Blonde Pater

Blonde Pater

Midden in het centrum van Nijmegen vind je aan de Houtstraat de Blonde Pater. Je kunt hier tijdens hun ruime openingstijden terecht voor ontbijt, lunch en borrel. En niet te vergeten: ze hebben misschien wel de lekkerste koffie van Nijmegen. Altijd gezellig druk en een bekende plek onder Nijmegenaren. Ook voor ouders met kinderen is dit een ideale plek om een pitstop te houden tijdens een dagje stad. Heb jij de kleurplaten met het logo van Oppas Madelief al gespot?!

Slot Doddendael

Slot Doddendael

In het mooie Ewijk, dat zo'n twintig minuten rijden van het centrum van Nijmegen ligt, vind je Slot Doddendael. Een prachtig kasteeltje dat zich ideaal leent voor (zakelijke) evenementen, feesten en partijen. De locatie heeft al veel stellen mogen ontvangen voor hun bruiloft. Een aantal oppassers van Oppas Madelief mochten bij deze feestelijke dag aanwezig zijn om voor de kinderen te zorgen. Ook oppas nodig op jouw bruiloft of feest? Dat regelen we graag voor je!

 

Hotel Erica (Berg en Dal)

Hotel Erica

Midden in de bossen van Berg en Dal en slechts enkele kilometers verwijderd van het centrum van de bruisende stad Nijmegen ligt het Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Het hotel bevindt zich in een bosrijke omgeving, met ondere andere de Ooijpolder en het heuvellandschap van Groesbeek. Oppas Madelief Nijmegen heeft de eer om de oppassers voor bruiloften te verzorgen op deze officiële, geweldige trouwlocatie!

 

 

Volg Oppas Madelief: