Oppas gezocht in Nijmegen?

Vind jouw gescreende, leuke oppas of nanny in Nijmegen!

 

Hallo ouders,

Ik ben Jasmijn Kok en ik ben city captain van Oppas Madelief Nijmegen. Ik ben er voor je om een leuke, betrouwbare oppas te vinden die goed past bij je gezin. Ben je op zoek naar een oppas aan huis in Nijmegen? Ik ken veel leuke en betrouwbare oppassers. Ook kan ik je helpen als je een avondje weg wilt of op zoek bent naar een vaste nanny overdag. Of wil je meer informatie over Oppas Madelief? Lees even verder of bel of mail me gerust even!
E-mail: jasmijn@oppasmadelief.nl
Telefoon: 06-38502234

Groetjes, Jasmijn

 

oppas nijmegen jasmijn kok

   

oppas gezocht Nijmegen

Oppas aan huis in Nijmegen

Een betrouwbare oppas in Nijmegen

Je wilt met een gerust hart je kinderen bij de oppas achterlaten. Dat is iets wat we maar al te goed begrijpen. Om te zorgen voor geschikte oppassers, screenen we alle oppassers en komen ze bij ons op gesprek voordat ze op de site komen. Wij kijken of de oppassers voldoen aan het profiel van Oppas Madelief: betrouwbaar, leuk, verantwoordelijk en ondernemend. Lees hier meer over onze screeningsmethode.

 

Onze diensten

We bieden je verschillende oppasdiensten, afhankelijk van je wensen.

 1. Flexibele oppas
  Met een abonnement van €14,99 per maand boek je onbeperkt je oppas via onze website. Hier krijg je onze last-minute service bij. Zo heb je altijd je oppas goed geregeld.

 2. Vaste oppas/nanny
  Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? En ben je op zoek naar iemand voor langere tijd? Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website of bel of mail gerust even voor meer informatie.

 3. Gastouder
  Ben je op zoek naar een gastouder, oftewel een oppas voor meerdere doordeweekse dagen waarbij je kinderopvangtoeslag kunt terugkrijgen? Bij Oppas Madelief regelen we je een gastouder met de juiste opleidingen en certificaten voor je. Neem contact op voor de mogelijkheden die passen bij jouw situatie.

 4. Eenmalige oppas
  Wil je graag voor één keer oppas? Voor €29,50 ga ik graag voor je op zoek.

 5. Oppas op feesten en bruiloften
  Organiseer je een feest of bruiloft, en kun je wel wat extra handen gebruiken? De oppassers van Oppas Madelief helpen je graag hierbij. Bel of mail me even voor meer informatie.

Oppas Nijmegen

 

Last-minute oppas

Heb je last-minute een oppas nodig? Geen stress, geen zorgen. We hebben altijd wel beschikbare oppassers, ook kort van tevoren. Bel me even en ik ga direct voor je op zoek. Tip: Kennismaken kan altijd! Veel ouders laten de oppas even een kwartiertje eerder komen om elkaar te leren kennen.


''We kunnen weer lekker uit eten, na ons eerste kindje hadden we dat niet echt meer gedaan. Bij jullie oppassers kunnen we onze kinderen met een gerust hart achterlaten!'' - Maria

Wat kost een oppas in Nijmegen?

De oppassers kosten tussen de €4,- en €10,- per uur. Dit tarief hangt af van de leeftijd, ervaring en diploma's van de oppas. Wij hanteren verschillende tarieven voor de uren die je kinderen wakker zijn of slapen, vaak verschilt dit €2. Je vindt het uurloon in het profiel van de oppassers. Je kunt de oppas contant betalen of het geld overmaken, dit is maar net wat je met de oppas afspreekt. Je betaalt rechtstreeks aan de oppas; Oppas Madelief ontvangt geen percentage. Vind hier meer informatie over de tarieven.

 

oppas gezocht nijmegen?

 

Tips in Nijmegen  

 

Blonde Pater

Blonde Pater

Midden in het centrum van Nijmegen vind je aan de Houtstraat de Blonde Pater. Je kunt hier tijdens hun ruime openingstijden terecht voor ontbijt, lunch en borrel. En niet te vergeten: ze hebben misschien wel de lekkerste koffie van Nijmegen. Altijd gezellig druk en een bekende plek onder Nijmegenaren. Ook voor ouders met kinderen is dit een ideale plek om een pitstop te houden tijdens een dagje stad. Heb jij de kleurplaten met het logo van Oppas Madelief al gespot?!

Slot Doddendael

Slot Doddendael

In het mooie Ewijk, dat zo'n twintig minuten rijden van het centrum van Nijmegen ligt, vind je Slot Doddendael. Een prachtig kasteeltje dat zich ideaal leent voor (zakelijke) evenementen, feesten en partijen. De locatie heeft al veel stellen mogen ontvangen voor hun bruiloft. Een aantal oppassers van Oppas Madelief mochten bij deze feestelijke dag aanwezig zijn om voor de kinderen te zorgen. Ook oppas op jouw bruiloft of feest? Dat regelen we graag voor je!

 

Hotel Erica (Berg en Dal)

Hotel Erica

Midden in de bossen van Berg en Dal en slechts enkele kilometers verwijderd van het centrum van de bruisende stad Nijmegen ligt het Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Het hotel bevindt zich in een bosrijke omgeving, met ondere andere de Ooijpolder en het heuvellandschap van Groesbeek. Oppas Madelief Nijmegen heeft de eer om de oppassers voor tijdens bruiloften te verzorgen op deze officiële, geweldige trouwlocatie!

 

 

Volg Oppas Madelief Nijmegen: