Oppas aan huis in het Gooi en Vechtstreek?

Vind jou oppas of nanny aan huis bij Shirley! 

                     shirley van doorn city captain amsterdam

 

Hallo ouders! Als stadscaptain van de regio 't Gooi en Vechtstreek, Amsterdam en Amersfoort wil ik me graag aan jullie voorstellen: Ik ben Shirley van Doorn, 37 jaar en trotse moeder van Julia(8), Paul(6) en Livia(3). Ik help je graag bij het vinden van een leuke nanny of oppas in 't Gooi. Als werkende, ambitieuze moeder van 3 jonge kinderen (met ook nog een druk sociaal leven!) weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om altijd verzekerd te zijn van een leuke oppas. En dan ook nog eens iemand aan wie je je kind(eren) kan toe vertrouwen. Ik merk in mijn omgeving dat het voor veel ouders moeilijk is om een leuke en goede oppas te vinden, vandaar dat ik deze uitdaging heel graag aan ga! Bel me gerust!

 

Email: shirley@oppasmadelief.nl
Telefoon: 0628985067

Groeten, Shirley van Doorn

     city captains dames bos oppas madelief   

 oppas gezocht haarlem?

Oppas of Nanny bij je thuis in het Gooi!

Een betrouwbare en gescreende oppas!

 

Ben je op zoek naar een betrouwbare en gescreende oppas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je wilt met een gerust hart naar je werk, of lekker uit eten. Dat is iets wat wij maar al te goed begriipen! Daarom screenen wij al onze nanny's zelf. Lees hier meer over onze screeningsmethode.

 

profiel check oppas madelief

 

 

 

De diensten van Oppas Madelief 't Gooi

We bieden verschillende oppasdiensten. Zit je wens er niet tussen, neemt contact op met mij, ik denk graag mee!

 1. Flexibele oppas
     Voor  €14,99 per maand heb je bij ons een abonnement. Je kunt heel makkelijk (online) onbeperkt je oppas boeken. Uiteraard krijg je onze last-minute service hier bij. Zo heb je altijd je oppas goed            geregeld!

 

2. Vaste oppas
    Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? En ben je op zoek naar iemand voor langere tijd?  Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website of bel of mail gerust voor     meer informatie.

 

3. Eenmalige oppas 

    Wil je graag voor één keer oppas? Voor €17,99 ga ik graag voor je op zoek!                                                                                                                                                                                                                         

4. Oppas op feesten en bruiloften
    Ga je binnenkort trouwen, of organiseer je een feest? De oppassers van Oppas Madelief helpen je graag om ook de kinderen een bijzondere dag te bezorgen. En uiteraard om de ouders te ontlasten. Bel       of mail voor meer informatie of lees hier meer

 

 

Last-minute oppas in het Gooi? 

Via ons online boekingssysteem kun je tot 48 uur van te voren je gescreende oppas boeken. Bedenk je een dag of paar uur van te voren dat je lekker een avondje weg wilt of heb je bijvoorbeeld onregelmatig werk, geen zorgen! Bel mij en ik zorg dat je lastminute een leuke oppas hebt. De last minute service valt onder het abonnement, je betaald dus geen extra kosten! Vraag je last-minute aan door me te bellen of lees hier meer informatie.

 nanny oppas madelief

 

Wat zijn de kosten voor een oppas in 't Gooi? 

Het salaris van de oppas in 't Gooi varieert tussen de 4 en 12 euro per uur. De kosten van de oppas zijn onder andere afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de oppas. Daarnaast hanteren wij een tarief voor als de kinderen wakker zijn en een ander tarief als ze slapen. Klik hier voor de algemene tarieven pagina. Lees meer over de tarieven van Oppas Madelief

 

 

EHBO diploma

Wij bieden onze oppassers de mogelijkheid om een EHBO diploma te halen. Een oppas weet zo altijd goed en adequaat te handelen als het nodig is. lees meer over EHBO cursussen voor onze oppassers

rode kruis ehbo cursus oppassers

 

Gastouder aan huis of gastnanny in 't Gooi? 

Je kan ook een oppas aan huis met kinderopvangtoeslag regelen via ons! We noemen dat een gastnanny en dit betekent eigenlijk dat je gewoon een nanny hebt maar daar dan ook kinderopvangtoeslag voor kan krijgen. Het is belangrijk dat je dan wel meer dan 16 uur opvang per week zoekt, dat mag wel samen voor alle kinderen zijn. Als je bijvoorbeeld 2 kinderen hebt dan kan je dus 8 uur per kind per week nodig hebben en dan ben je er al!  We gaan graag no cure no pay voor je op zoek en stellen een nanny voor.  

Je kan hieronder en op de site meer lezen: https://www.oppasmadelief.nl/gastouderbureau

gastouder aan huis gastnanny delft

 

Het lijkt soms ingewikkeld om dit te regelen maar het is niet lastiger dan de kinderopvang. Hieronder de stappen die nodig zijn om een gastnanny te regelen.

Vanaf dat je een nanny hebt ontmoet duurt het 10 weken tot je de toeslag aan kan vragen.  

 • Stap 1. Wij sturen een profiel door en jullie maken eens kennis als de oppas je leuk lijkt.
 • Stap 2. Is er na de kennismaking een match? Dan gaan we alles in orde maken!
 • Stap 3. Geen EHBO? Dan doet de oppas een EHBO cursus bij onze partner Livis ( 94,95 euro)
 • Stap 4. Wij vragen online een VOG aan, geen gedoe gewoon online ( 33 euro )
 • Stap 5. Wij komen langs om met gastnanny en vraagouders het huis te checken ( De RIE ) en maken een actieplan voor eventuele aanpassingen. ( 55 euro)
 • Stap 6. Met EHBO, VOG en RIE en het ID bewijs van de gastnanny kunnen wij de gemeente vragen de gastnanny in te schrijven in het LRKP register.
 • Stap 7. De gastnanny schrijft zich in bij het personenregister ( 12 euro)
 • Stap 8. De GGD maakt een afspraak met de gastnanny om op bezoek te komen voor de echte check door de GGD van het huis.
 • Stap 9. De GGD vraagt nog eventuele aanpassingen en maakt een rapport met advies voor de gemeente en de gemeente kan dan de registratie doen.
 • Stap 10 Je vraagt de toeslag aan: Geregeld! 

 

Toch nog ingewikkeld? Bel of mail ons gerust met vragen info@oppasmadelief.nl

 

Citytips in het Gooi met kinderen 

 

 1. Oud Valkeveen
 2. Speeltuin ons genoegen
 3. restaurant Bruis in Blaricum
 4. Brambergen 's graveland
 5. kabouterbos baarn
 6. Restaurant LEUK in bussum 

oppas gezocht haarlem?

 

Contact City Captain Shirley

Neem gerust contact met me op! 

Groetjes Shirley van Doorn

Oppas madelief 't Gooi Veschtstreek

0628985067 / Shirley@oppasmadelief.nl