Oppas gezocht in Eindhoven en omgeving?  

 oppas gezocht Delft?

Lieve ouders en oppassers, 

 

Vanaf 1 juni ben ik de nieuwe city manager van Eindhoven. Ik ben al bezig met de overdracht en ik heb het nu al enorm naar mijn zin!

Ik ga jullie verder helpen met het vinden van leuke oppasadressen en de leukste oppassers. Daarnaast ben ik er altijd voor al jullie vragen.

 

Tegenwoordig is het lastig om een goede oppas te vinden aan wie je je kind(eren) kunt toevertrouwen. Graag ga ik de uitdaging aan om jullie hierin te ontzorgen. Door mijn ervaring in een speelgoedwinkel, als jong tante en als oppas zelf, weet ik als geen ander waar zowel een kind als de ouders blij van worden.

 

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Bel of mail mij gerust. 

 

Ben je op zoek naar een leuke baan als oppas aan huis? Schrijf je dan in via deze link. Ik ga graag met je in gesprek en zoek samen naar een passend gezin.

 

Oppas Madelief Eindhoven

Sanne 
T: 0639557575
E: sanne@oppasmadelief.nl

 

oppas gezocht Delft?

Een betrouwbare oppas, selectie en training van de oppassers

Je kinderen zijn jullie allerbelangrijkste bezit en die wil je met een gerust hart bij de oppas achterlaten. Dat is iets wat ik maar al te goed kan begrijpen! Daarom doorlopen alle oppassers van Oppas Madelief een 3 stappen selectie. Tijdens het persoonlijke gesprek dat ik heb met elke nieuwe oppas wordt duidelijk of deze oppas voldoet aan het profiel van Oppas Madelief. Tevens worden een aantal praktijk situaties geschetst waarna de oppasser een uit te voeren handeling zal moeten omschrijven. Daarnaast wordt de basis EHBO aan de hand van een First Aid kaartje 'getoetst'. Is dit het geval dan komt de oppas op de website of stel ik de oppas aan jullie voor als vaste oppas. 

profielchek oppas madeliefsociale media chek oppas madelief screeningmethodepersoonlijke gesprek screeningmethode Oppas madelief

 

oppas gezocht Delft?

De diensten van Oppas Madelief Eindhoven 

 

1. Abonnement à €12,95 - incl. last-minute service 

Met een abonnement bij Madelief heb je altijd een oppas in huis. Met een abonnement kan je gemakkelijk (onbeperkt) zelf je oppas online boeken. Dit kan tot 48 uur van tevoren. Te laat? Bel of stuurt mij een berichtje, ik regel de oppas alsnog voor je. Zo is je oppas altijd goed geregeld!

 

2. Eenmalige oppas à €29.50

Gewoon één keer een oppas nodig? Voor €29,50 regel ik een gescreende oppas van Madelief voor je, ook last-minute. Bel even of stuur mij een berichtje en ik regel het direct.

 

3. Vaste oppas

Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? Bijvoorbeeld elke maandag van 08:00 tot 17:00, of de dinsdag- en dondermiddag van 15.00 tot 18.30? Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

4. Oppas nodig bij jullie feestje of bruiloft?

Geven jullie een (kinder)feestje of gaan jullie trouwen? Ook hierbij komen oppassers van Oppas Madelief graag helpen. Onze oppassers zijn enthousiaste, ondernemende en betrouwbare meiden/jongens. Ze spelen met de kinderen op je feest/evenement en zorgen dat alles goed gaat. Bel of stuur mij een mailtje voor meer informatie.

 

Gastouder aan huis of gastnanny ?

Je kan ook een oppas aan huis met kinderopvangtoeslag regelen via ons! We noemen dat een gastnanny en dit betekent eigenlijk dat je gewoon een nanny hebt maar daar dan ook kinderopvangtoeslag voor kan krijgen. Het is belangrijk dat je dan wel meer dan 16 uur opvang per week zoekt, dat mag wel samen voor alle kinderen zijn. Als je bijvoorbeeld 2 kinderen hebt dan kan je dus 8 uur per kind per week nodig hebben en dan ben je er al! We gaan graag no cure, no pay voor je op zoek en stellen een nanny voor.  

Meer lezen over een gastouder aan huis? Klik hier

 

oppas gezocht Delft?

Oppas op feesten en bruiloften

Organiseert u een feest of bruiloft, en kunt u wel wat extra handen gebruiken? De oppassers van Oppas Madelief helpen u graag hierbij. Bel of mail mij even voor meer informatie. Lees hier over een oppas op jouw feest

 

Afbeeldingsresultaat voor bruidskinderen

oppas gezocht haarlem?

 

Benieuwd geworden? Contact City Captain Sanne

Oppas Madelief Eindhoven

Sanne 
T: 0639557575
E: sanne@oppasmadelief.nl