Oppas aan huis in Eindhoven?

Vind jouw nanny of oppasstudent bij Roos!

roos van der maarel city captain Eindhoven

 

Lieve ouders en oppassers!

Mijn naam is Roos van der Maarel, ik ben de City Captain van Eindhoven! Inmiddels woon ik drie jaar in Eindhoven, waar ik Medische Wetenschappen en Technologie studeer aan de Technische Universiteit. Naast de nodige uurtjes studeren stap ik graag de boot in om een stukje te roeien of fiets ik langs de kant mee om andere ploegen te coachen. Als City Captain van Oppas Madelief Eindhoven ben ik het aanspreekpunt voor zowel ouders als oppassers in Eindhoven. Oppas Madelief is voor mij zeer bekend, in Delft heb ik zelf als oppasser gewerkt. Met deze kennis en ervaring heb ik ontzettend veel zin om City Captain in Eindhoven te zijn en hoop ik jullie goed van dienst te kunnen zijn.

Alle vragen zijn welkom waarover jullie mij kunnen mailen en bellen!

Email: roos@oppasmadelief.nl
Telefoon: 0634698358

Groetjes, Roos
 

 oppas gezocht Delft?

Vaste oppas voor overdag of een Nanny in Eindhoven? 

Wat is er fijner dan thuis komen na een lange dag werken dan dat je kinderen al thuis zijn, de vaatwasser uitgeruimd is en je niet meer hoeft te koken? Niks natuurlijk!

Via Oppas Madelief kan je heel gemakkelijk een nanny regelen in Eindhoven. Wij gaan graag op zoek naar een passende oppas voor jou gezin via een no cure no pay basis. Wanneer er een passende kandidaat gevonden is, kunnen jullie kennismaken en kijken of er een klik is. Zo niet, gaan we zonder extra kosten verder op zoek. Kijk hier voor meer informatie en de eenmalige bemiddelingskosten. 

Last-minute oppas in Eindhoven?

Voor een noodgeval naar je werk? Of gewoon een spontaan avondje uit? Regel heel gemakkelijk een leuke, betrouwbare oppas die last-minute kan komen oppassen! 

Hoe werkt dit precies? Dat is heel gemakkelijk, stuur mij een mailtje of bel mij en ik ga voor jullie op zoek. Dus zonder gedoe en in no-time geregeld. Neem ook eens een kijkje op deze pagina voor de precieze details. :)

 

Wat kost en oppas in Eindhoven? 

De oppassers in Eindhoven hebben allemaal andere leeftijden, ervaringen en opleidingen gevolgd. Bij Oppas Madelief passen wij het uurtarief aan, aan de hand van  bovengenoemde criteria. Zo is er voor ieder wat wils! Daarnaast geven oppassers aan of ze in het bezit zijn van een VOG, een EHBO diploma, een rijbewijs en/of een auto, waardoor je een geschikte oppas voor jou gezin kan boeken. 

De tarieven liggen tussen de €4,- en €10,- per uur, afhankelijk van de oppasser en of de kinderen wakker zijn of slapen. Hier meer informatie over onze tarieven.

 

Regelmatig op zoek naar een flexibele oppas?

Samen lekker uit eten, naar het theater, een avondje sporten of gewoon er tussen uit? Sluit heel gemakkelijk een abonnement af en boek jou oppas online. Vul de datum, tijd en jouw postcode in en de beschikbare oppassers komen naar voren! Is de oppas ziek? Geen zorgen, ik zal vervanging regelen. Eerst even kennis maken met de oppas? Geen probleem, de oppas komt graag van te voren langs om jullie te ontmoeten! 

 

Selectie en training van onze oppassers

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat wij al onze oppassers kennen. Daarom ontmoeten wij de oppassers voordat ze op de site komen te staan. Dit doen we door onderstaand selectieproces:  

Als eerste zullen we het ingevulde profiel van de oppasser bekijken. We bekijken alle ervaringen en opleiding(en) die gevolgd zijn. Ook kijken we of de oppas een EHBO diploma en een VOG heeft, wat ook op de profielen van de oppassers terug te vinden is. 

Vervolgens doen we een social media check om zo een beeld te krijgen van de oppasser.

Als laatste nodigen we de oppasser uit voor een gesprek. Zo leren we alle oppassers kennen en zullen we aansluitend een training doen waarin de oppassers in het kort de 'basics van het oppassen' nog kort te horen krijgen. 

Neem ook hier eens een kijkje om het selectieproces in detail te bekijken! 

 

Feestje?

En of de oppassers van Oppas Madelief Eindhoven van een feestje houden! Voor zowel bruiloften, bedrijfsfeestjes of verjaardagen kan je contact opnemen met mij. Want wat is er nou leuker dan dat iedereen het naar zijn zin heeft?! Onze oppassers zijn leuke, creatieve en enthousiaste dames die het ontzettend leuk vinden om het voor de echte kleintjes, maar ook de wat oudere kinderen leuk te maken. Zo hebben we verschillende activiteiten die wij aanbieden, maar andere vormen van vermaak voor de kinderen is natuurlijk mogelijk! 

Oppas Feestje

Neem eens een kijkje op deze pagina voor de tarieven en mogelijkheden.

 

oppas gezocht Delft?

Contact City Captain

Neem gerust contact met me op! 

Groetjes, Roos van der Maarel

Oppas Madelief Eindhoven

06-34698358 / roos@oppasmadelief.nl

Oppas Madelief Rotterdam