nanny blog

Happy new year

Ik zat afgelopen jaar even op mijn Facebook te kijken toen ik ineens een bericht voorbij zag komen van Oppas Madelief. Ik had gewonnen?! Ik denk dat ik wel 10 keer het bericht opnieuw had gelezen om te kijken of ik het wel echt was. Wauw! Ik mag mijzelf de beste oppas van Nederland noemen!

 

De beste oppas van Nederland

de beste oppas van nederland

 

Nog even een afsluiting van het jaar 2017. In dit jaar kreeg ik te horen dat ik was genomineerd voor de beste oppas van Nederland. Mijn oppas gezin, waar ik elke week 30uur over de vloer kom had mij opgegeven en genomineerd voor beste oppas van Nederland. Als eerste stuurde ik het gezin een bericht omdat ik geen idee had hoe dit kon. Zij hadden een onwijs lief bericht verstuurd bij de nominatie. Door dit lieve berichtje en de leuke foto’s had ik gewonnen. En nog het meest bijzondere, tijdens een dag werken ging de deurbel… Tingdong. In de voortuin stonden daar ineens de twee lieve meiden van Oppas Madelief, met een wel hele bijzondere prijs. Een mega coole Cortina Design fiets. Deze was gewoon voor mij!! Wat een jaar was 2017, veel leuke dingen meegemaakt met de kinderen, uitstapjes & onwijs veel mooie herinneringen. Soms is het wel leuk om even hardop te zeggen dat ik mijzelf de beste oppas van Nederland mag noemen. Toch wel een tof idee. In 2018 ben ik van plan om weer leuke blogs te schrijven en jullie op de hoogte te houden over het leven van een nanny. Nu eerst even al het eten van de feestdagen er weer af sporten, want naast het leven als nanny vind ik het heerlijk om te sporten. Zo kan ik mijn hoofd even leeg maken en het werken even naast mij neer te leggen. Wat heb ik veel zin in 2018, wat zullen de kindjes mij dit jaar allemaal gaan brengen?!Keep you posted.
  

                                                                                               Rianne