Au Pair

Neem een au pair in huis!
Klinkt chique he een au pair ☺, maar het is verassend betaalbaar, leuk voor de kids en praktisch voor jullie.
Een au pair haalt de kids van school, helpt ze met huiswerk, brengt ze naar sport/muziek en helpt met boodschappen, koken en een wasje.Een culturele uitwisseling met zuid Afrikaanse meiden en jongens!
Nog niet standaard in Nederland zoals al wel in Duitsland en Noorwegen, maar we krijgen steeds meer aanvragen van families met 2 werkende ouders.


De jongedames en heren
De meeste meiden zijn 19 tot 26 jaar oud, en klaar met school. Voor ze starten met hun studie, of net erna willen ze graag de Europese cultuur leren kennen en in het weekend natuurlijk op avontuur! Het bij ons bekende "tussenjaar".
Werkwijze Au Pair Oppas Madelief!
Stap 1. Neem contact op met jouw city captain en omschrijf jullie gezin. geef ook aan waneer jullie au pair zou kunnen starten en met welke dingen ze jullie kan helpen!
Stap2. Het duurt ongeveer 1 a 2 maanden tot jouw au pair kan starten: Jouw city captain belt met meer informatie en kan gaan zoeken. Als je genoeg informatie hebt geef je de city captain opdracht te zoeken. !
Stap3. Annelies, onze partner in Zuid Afrika gaat samen met jouw city captain op zoek naar een au pair die echt past bij jouw kinderen en jouw gezin. We sturen binnen 4 weken een geschikt profile naar je door, inclusief ervaring, studie plannen en een aantal foto’s of een filmpje waarin ze zichzelf voorsteld. !
Stap4. Jouw city captain belt je om het profiel door te nemen en plant een Skype met jouw au pair en jullie gezin in.
Stap5. Wij boeken het ticket, regelen het visum van de au pair en zorgen dat alle verzekeringen en medische check in orde is. !
Je betaald als het klikt met de au pair tijdens het skype gesprek de eenmalige startkosten van 2000 euro. Daarna betaal je maandelijks 680 euro, wij regelen verder alles voor jullie.
Stap 6. Maak zijn/haar kamer in orde en haal haar op van het vliegveld haar in het echt te laten ontmoeten!

Persoonlijke Screening en selectie!
We werken samen met onze partner in Zuid Afrika: Annelies. Annelies neemt de profielen en ervaring door en interviewed de au pairs persoonlijk. De dames leveren vantevoren een motivatie en antwoord op standaard vragen in, inclusief een foto collage.
Jasmijn en ik bellen vervolgens als laatste check nog met haar voor jullie een eerst kennismakings skype/ whatsapp gesprek hebben.


meer informatie?
Bel Lyla Kok: 06-12030247 of mail ons: info@oppasmadelief.nl