Oppas aan huis in Amsterdam?

Vind  jouw leuke, gescreende oppas of nanny in Amsterdam!

oppas gezocht haarlem?

 

shirley van doorn city captain amsterdam

 

Hallo ouders! Als stadscaptain van de regio Amsterdam, 't Gooi en Amersfoort wil ik me graag aan jullie voorstellen: Ik ben Shirley van Doorn, 37 jaar en trotse moeder van Julia(8),Paul(6) en Livia(3). Ik help je graag bij het vinden van een leuke nanny of oppas in Amsterdam. Als werkende, ambitieuze moeder van 3 jonge kinderen (met ook nog een druk sociaal leven!) weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om altijd verzekerd te zijn van een leuke oppas. En dan ook nog eens iemand aan wie je je kind(eren) kan toe vertrouwen. Ik merk in mijn omgeving dat het voor veel ouders moeilijk is om een leuke en goede oppas te vinden. Vandaar dat ik deze uitdaging heel graag aan ga! Bel me gerust!

 

Email: shirley@oppasmadelief.nl
Telefoon: 0628985067

Groetjes, Shirley

  

   city captains oppas madelief bos  

 

oppas gezocht haarlem?

 

 

Oppas of nanny bij je thuis in Amsterdam!

Kan ik je helpen bij het vinden van een leuke en betrouwbare oppas? Ik check eerst de oppassers op profiel, hebben ze een goede foto, schrijven ze netjes, hebben ze al oppas ervaring etc. Dan kijk ik naar hun online profiel, een check op facebook en instagram om te kijken of ze echt zijn wie ze zeggen dat ze zijn. En dan tenslotte als dit allemaal goed is nodig ik ze uit voor een kennismakingsgesprek. Dan spreek ik ze allemaal persoonlijk, dit is echt nodig omdat ik anders niet met vertrouwen een oppas aan ouders kan aanbevelen. Uiteraard chek ik van alle oppassers die via ons aan de slag gaan referenties. Lees hier meer over onze screeningmethode. 

screening profiel oppas madeliefsociale media chek oppas madeliefpersoonlijk gesprek oppas madelief

oppas gezocht haarlem?

De diensten van Oppas Madelief Amsterdam

1. Flexibele oppas

Voor €14.99 per maand heb jij bij ons een abonnement. Je kunt hierbij zelf gemakkelijk (online) een oppas boeken. Bij dit abonnement geld ook onze last-minute service. Heb je plotseling oppas nodig? Dan helpen wij je!

2. Vaste oppas

Ook als je voor een langere tijd op vaste dagen oppas nodig hebt kunnen wij je hierbij helpen. Doe een aanvraag via de website of bel/ mail me dan help ik je graag! Lees hier meer over een vaste oppas.

3. Eenmalige oppas

Heb je eenmalig een oppas nodig? voor €17.99 helpen wij jou hieraan!

4. Oppas bij feesten of bruiloften

Heb je binnenkort een evenement waarbij je oppas kunt gebruiken? Hier kun je meer informatie vinden over een oppas bij partijen, of stuur me een berichtje en ik help je!

oppas gezocht haarlem?

Last-minute oppas in Amsterdam?

Heb je last-minute een oppas nodig? Dat kan! bel of whatsapp me gerust. Doordat we veel gescreende oppassers hebben in Amsterdam is dit vaak meteen geregeld. Ik help je graag. Je kan de oppasservice maandelijks meteen afsluiten voor €12,95 of een keertje los proberen voor €19,99 en ik zoek jou leuke oppas die meteen kan.  Meer informatie over de tarieven en last minute oppas in amsterdam lees je hier!

 

oppas gezocht haarlem?

Wat kost een oppas in Amsterdam?

In Amsterdam kost een oppas gemiddeld €9.15 per uur. Dat is boven landelijk gemiddeld, net zoals in Haarlem. In Rotterdam is het bijvoorbeeld €8.15 (gemeten onder onze oppassers van Madelief in 24 steden in Nederland) Het Nibud zegt dat een oppas tussen de 3 en de 10 euro verdient. Dit klopt niet met wat we meten in de markt, waarschijnlijk omdat zij uitgaan van scholieren en wij ook echt nannies hebben die helpen met het huishouden. Bij ons betaal je de oppas 2 euro per uur minder als de kinderen slapen, dan kan de oppas namelijk wat voor zichzelf doen zoals studeren en tv kijken.  Meer informatie over de oppastarieven van Oppas Madelief lees je hier

oppas madelief nannyoppas gezocht haarlem?

Vaste oppas aan Huis in Amsterdam?

Zoek je een oppas die de kinderen uit school haalt? Of een nanny die de hele dag bij jou thuis is en ook een beetje helpt met de vaatwasser uitruimen? Die hebben we! Ik screen ze allemaal persoonlijk en ga graag no cure no pay voor je op zoek naar een leuke oppas of nanny in amsterdam. Lees hier meer over jouw vaste oppas aan huis in Amsterdam

oppas gezocht haarlem?EHBO diploma

Elke 2 maanden organiseren we met Oppas Madelief een EHBO diploma speciaal voor nannies en oppassers. Dit doen we samen met onze partner het Rode Kruis Nederland. Deze cursus richt zich op kinderen, kleine en grote, en zorgt ervoor dat onze oppassrs weten wat ze moeten doen als er een ongeluk is. Het gaat om de basiskennis zoals wat te doen bij brandwonden en een klein wondje. Maar ook verstikking en grote vallen worden behandeld. We hebben gemerkt dat dit echt een toegevoegde waarde heeft, er zijn toch altijd nog dingen die je niet wist en die je echt nog een keertje nodig zou kunnne hebben! Lees meer over onze samenwerking met het Rode Kruis en de EHBO cursussen voor kinderen. 

EHBO diploma rode kruis oppas

 

Gastouder aan huis of gastnanny in Amsterdam ?

Je kan ook een oppas aan huis met kinderopvangtoeslag regelen via ons! We noemen dat een gastnanny en dit betekent eigenlijk dat je gewoon een nanny hebt maar daar dan ook kinderopvangtoeslag voor kan krijgen. Het is belangrijk dat je dan wel meer dan 16 uur opvang per week zoekt, dat mag wel samen voor alle kinderen zijn. Als je bijvoorbeeld 2 kinderen hebt dan kan je dus 8 uur per kind per week nodig hebben en dan ben je er al!  We gaan graag no cure no pay voor je op zoek en stellen een nanny voor.  

Je kan hieronder en op de site meer lezen: https://www.oppasmadelief.nl/gastouderbureau

gastouder aan huis gastnanny delft

 

Het lijkt soms ingewikkeld om dit te regelen maar het is niet lastiger dan de kinderopvang. Hieronder de stappen die nodig zijn om een gastnanny te regelen.

Vanaf dat je een nanny hebt ontmoet duurt het 10 weken tot je de toeslag aan kan vragen.  

  • Stap 1. Wij sturen een profiel door en jullie maken eens kennis als de oppas je leuk lijkt.
  • Stap 2. Is er na de kennismaking een match? Dan gaan we alles in orde maken!
  • Stap 3. Geen EHBO? Dan doet de oppas een EHBO cursus bij onze partner Livis ( 94,95 euro)
  • Stap 4. Wij vragen online een VOG aan, geen gedoe gewoon online ( 33 euro )
  • Stap 5. Wij komen langs om met gastnanny en vraagouders het huis te checken ( De RIE ) en maken een actieplan voor eventuele aanpassingen. ( 55 euro)
  • Stap 6. Met EHBO, VOG en RIE en het ID bewijs van de gastnanny kunnen wij de gemeente vragen de gastnanny in te schrijven in het LRKP register.
  • Stap 7. De gastnanny schrijft zich in bij het personenregister ( 12 euro)
  • Stap 8. De GGD maakt een afspraak met de gastnanny om op bezoek te komen voor de echte check door de GGD van het huis.
  • Stap 9. De GGD vraagt nog eventuele aanpassingen en maakt een rapport met advies voor de gemeente en de gemeente kan dan de registratie doen.
  • Stap 10 Je vraagt de toeslag aan: Geregeld! 

 

Toch nog ingewikkeld? Bel of mail ons gerust met vragen info@oppasmadelief.nl

 

 

oppas gezocht haarlem?

 

- De sint is binnenkort weer in het land! - 

 

Het is weer zover, Sinterklaas en zijn pieten komen binnenkort weer aan land! Verras jij je kinderen dit jaar met een bezoekje van de leukste, vrolijkste en meest energieke oppas pieten? Boek dan de Oppas Madelief pietjes!

Ze komen 20 minuten langs en zullen zingen, dansen en gedichtjes voorlezen. Kosten zijn € 55, - en de beschikbare dagen zijn 1,2 en 5 december. 

Reserveer snel op info@oppasmadelief.nl

 

 Sinterklaas Pieten Sinterklaasintocht Sint 

oppas gezocht haarlem?

- Leuke uitjes met je kinderen in Amsterdam! - 

Zin om jezelf en je kinderen een dagje te verwennen? Dan is Amsterdam natuurlijk the place to be! Hieronder lees je 2 leuke uitjes en activiteiten voor het hele gezin!

 

  - De Kleine Parade -

Dit pareltje ligt midden in hartje de Pijp en is toch wel een liefhebber van vele ouders. Na lekker buiten te hebben gespeeld met de kids, is dit een plek waar je heerlijk kunt ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. Van tosti's tot bananencake en van rozijntjes tot suikervrije baby koekjes, hier is voor ieder wat wils! Niet te vergeten: je kunt hier ook toffe kinder kleding en cadeau's scoren. 

Kinder hotspots restaurantjes lunch kinderen kinderactiviteiten kinderuitjes amsterdam oppasmadelief

 

  - Family sundays @ Jansz -

Elke laatste zondag van de maand serveert Jansz een heerlijk diner die in het teken staat van zowel de ouders als de kids! Snelle service, een uitgebreid kindermenu en een speelruimte onder toezicht met onder andere kinderfilms, speeldgoed en ballonnen. Wat wil je nog meer op je lazy sunday!?

Kinderen hotspot uiteten kinderactiviteiten kinderrestaurant speelruimte gezinsuitjes

 

 

oppas gezocht haarlem?

Contact City Captain Shirley

Neem gerust contact met me op! 

Groetjes Shirley van Doorn

Oppas Madelief Amsterdam

0628985067 / Shirley@oppasmadelief.nl