Oppas aan huis in Pijnacker/Zoetermeer?

                                                                                      paula city captain zoetermeer pijnacker

 

Hoi allemaal!

Mijn naam is Paula Zonneveld en ik ben 26 jaar oud. Ik hou van reizen en doe aan yoga. Ik heb de studie Management Toerisme gedaan in Breda en ondanks dat ik met veel plezier in het toerisme werk, heb ik heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Sinds 1 augustus 2017 mag ik me met trots city captain van Oppas Madelief Pijnacker/Zoetermeer noemen. Ik heb in het verleden hele leuke, vaste oppasadressen gehad en nog steeds pas ik af en toe op. Ik hoop dat ik veel gezinnen kan voorzien van leuke en betrouwbare oppassers. Ben je op zoek naar een oppas in Pijnacker of Zoetermeer, dan help ik je graag verder. Hieronder leg ik uit hoe het werkt bij Oppas Madelief en kun je kijken wat het beste bij jou en je gezin past. Voor vragen of meer informatie kun je me altijd bellen of mailen. 

Email: Paula@oppasmadelief.nl
Telefoon: 0617583806

Groetjes, Paula

 oppas gezocht haarlem?

Werkwijze Oppas Madelief

Bij Oppas Madelief screenen we alle oppassers persoonlijk. We bekijken of ze passen bij het Madelief profiel: leuke, betrouwbare oppassers. Dit doen we aan de hand van een social media check en een persoonlijk gesprek. Factoren als ervaring, leeftijd en studie worden meegenomen. Tijdens het gesprek leggen we de oppassers lastige situaties voor die kunnen voorkomen tijdens het oppassen. Als de oppassers daar goed op reageren en verder ook aan alle eisen voldoen, dan gaan we verder met de samenwerking. Lees hier meer over de selectieprocedure: Selectieprocedure oppassers

Een aantal keer per jaar organiseren we EHBO trainingen in samenwerking met het Rode Kruis. 

Last-minute oppas in Pijnacker of Zoetermeer?

Oppasstress? Dat hoeft niet meer! Bij Oppas Madelief kun je terecht met al je oppasvragen zoals een last minute oppas. Dus ben je met spoed op zoek naar een leuke, betrouwbare oppas, bel of mail me en ik ga gelijk voor je op zoek! Een last minute aanvraag kost eenmalig €29,50. Dit is exclusief het uurtarief van de oppasser. Meer informatie vind je hier: last minute oppas.

 

Vaste oppas in Pijnacker of Zoetermeer?

Heb je een oppas nodig voor overdag, vaste dag(en) in de week? Dat kan! Je kind(eren) kunnen lekker thuis zijn na school in hun vertrouwde omgeving. De oppas haalt de kind(eren) van school en gaat thuis of buiten leuke dingen met ze ondernemen. Indien je dat wenst kan de oppas ook helpen met licht huishoudelijk werk of koken. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Je kunt een gratis aanvraag doen en ik neem contact met je op om wat meer informatie te geven. Je betaalt pas als ik daadwerkelijk een leuke oppas voor jullie heb gevonden. No cure, no pay!  Meer informatie vind je hier: Vaste oppas

 

Flexibele oppas in Pijnacker of Zoetermeer?

Wil je af en toe een avondje uit? Weer eens uit eten samen of uit met je vrienden/vriendinnen? Met het abonnement van Oppas Madelief kun je via de site oppassers boeken. Vul de datum, tijd en postcode in en je ziet welke oppassers op dat moment beschikbaar zijn. Klik op de profielen en je ziet een foto, informatie over de oppas en studie/ervaring. Boek de oppas, de oppas bevestigd de boeking en jij kan genieten van een leuke dag/avond uit. Schrijf je gratis in als ouder op de site en kies voor het abonnement. 

 

oppas gezocht haarlem?

Contact City Captain Pijnacker / Zoetermeer

Neem gerust contact met me op! 

Groetjes Paula Zonneveld

Oppas Madelief Pijnacker/Zoetermeer

06-17583806 /paula@oppasmadelief.nl