Oppas gezocht in Zeewolde?

 

Beste ouders en oppassers,

Ik zal me even voorstellen aan jullie.

Ik ben Sanne, City manager in Zeewolde.

 

Inmiddels zijn we al 10 jaar bezig, ervaring genoeg om goed te kunnen helpen:)

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn op een goede en betrouwbare oppas te vinden en oppas madelief bied hierin de uitkomst.

Ik help u graag met het vinden van de juiste oppas

Met vriendelijke groet,

Sanne 

Sanne@oppasmadelief.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oppas gezocht haarlem?

 

Erop uit met kinderen in Zeewolde   

Zoek je wat leuks om te doen met de kinderen in Zeewolde? Hieronder staan een aantal leuke leuke tips en uitjes voor alle leeftijden! Leuk voor een dagje uit met de kinderen, of met de oppas lekker op avontuur in de stad!

 

 

 

De Eemhof Zeewolde

Een dagje zwemmen bij Center Parcs De Eemhof in Zeewolde is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Snelle stromingen, bochten, hobbels... Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan. In het veilige Kinder-doe-bad hebben ook de kleintjes de tijd van hun leven.
www.dagjecenterparcs.nl/eemhof/NL 


 

 

Hans en Grietje Zeewolde

Hans & Grietje is het leukste pannenkoekenhuis van Zeewolde. Ga op een magische ontdekkingtocht door het restaurant en beleef het sprookje zelf! Kom binnen en beleef de leukste avonturen. Behekste tafels, geheime trappen, bewegende vloeren, je komt oren en ogen tekort! En wil je liever buitenspelen? Ga dan naar het echte heksenhuisje, speel in de hooiberg, spring op één van de trampolines of race rond op de skelterbaan!
www.hansengrietjezeewolde.nl


 

 

Boeren Pitstop Zeewolde

Kom meegenieten van het boeren buitenleven. Van de rust en de reuring die afwisselend op het erf te vinden is. Zet uw mobiel even uit en loop weer eens met de blote voetjes in het gras. Boeren Pitstop is een unieke tussenstop in de koeienweide voor fietsers en wandelaars in Zeewolde! Een loeileuke picknickplaats op de boerderij. Met een kijkje in de koeienstal, belevingsopdrachten voor kinderen en ijs. Kom zelf eens koe (ke) loeren!
www.boerenpitstop.nl 

oppas gezocht haarlem?

Volg Oppas Madelief Zeewolde: