Oppas aan huis in Utrecht?

Vind jouw gescreende en last-minute oppas in Utrecht!

jessica van der hoek city captain utrechtLeuk kennis te maken! Ik ben Jessica van der Hoek, city Captain in Utrecht. Bel mij gerust als u op zoek bent naar een leuke oppas overdag of in de avonden. Ook bij een nanny aan huis of last-minute oppas help ik graag! Ik ken alle oppassers persoonlijk en screen en train deze bij de intake. Zo heeft u altijd een betrouwbare oppas bij u thuis.

Groetjes!

Jessica

Email: jessica@oppasmadelief.nl
Telefoon: 0645101654

Utrecht centrum gracht oppassers

oppas gezocht utrecht?

 

Onze verschillende oppasdiensten in Utrecht

 

1. Flexibele oppas
Met een abonnement van €14,99 per maand kan je onbeperkt je oppas boeken via onze website. Onze last-minute en oppas-ziek service zit hier bij inbegrepen. Zo heb je altijd je oppas goed geregeld!

2. Vaste oppas
Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? Ook dan kunnen wij een leuke vaste oppas voor je vinden, voor langere tijd. Je kan een aanvraag indienen via de website.

3. Eenmalige oppas
Wil je graag voor één keer een oppas? Voor €17,99 regel ik graag eenmalig een oppas voor je.

4. Oppas op feesten en bruiloften
De oppassers van Oppas Madelief helpen ook graag bij feesten en bruiloften. Zij letten op de kinderen en vermaken ze de hele avond/dag. Zo kunnen jij en de ouders ongestoord genieten van de festiviteiten en lekker bij kletsen.

nanny gezocht utrecht

Een betrouwbare oppas in Utrecht 

Om te zorgen voor geschikte oppassers, screenen we alle oppassers en komen ze bij ons op gesprek voordat ze op de site komen. Wij kijken of de oppassers voldoen aan het profiel van Oppas Madelief: betrouwbaar, leuk, verantwoordelijk en ondernemend. Zo kan je je kinderen altijd met een gerust hart achter laten!

screening geschikte oppas utrechtcheck betrouwbare oppasintake sollicitatie

 

Wat kost en oppas in Utrecht?

De oppassers kosten tussen de €6 en €12 per uur. Het uurloon hangt af van de leeftijd, ervaring en diploma’s van de oppas. Daarnaast hanteren wij verschillende tarieven voor overdag als de kinderen wakker zijn en ’s avonds als ze slapen. Beide tarieven staan vermeld in het profiel van de oppas. Je betaalt de oppas rechtsreeks, dit gaat niet via Oppas Madelief.

 

 

EHBO diploma

Onze oppassers kunnen een speciale oppas EHBO diploma volgen. We hebben een partnership met het Rode Kruis Nederland en organiseren elke 2 maanden een training die speciaal voor onze oppassers is samengesteld. Heel fijn, onze oppassers weten dan precies wat te doen bij een ongeluk. Ook in Utrecht doen we de EHBO cursussen. Lees hier meer over de EHBO trainingen in Utrecht.

 

Gastouder aan huis of gastnanny ?

Je kan ook een oppas aan huis met kinderopvangtoeslag regelen via ons! We noemen dat een gastnanny en dit betekent eigenlijk dat je gewoon een nanny hebt maar daar dan ook kinderopvangtoeslag voor kan krijgen. Het is belangrijk dat je dan wel meer dan 16 uur opvang per week zoekt, dat mag wel samen voor alle kinderen zijn. Als je bijvoorbeeld 2 kinderen hebt dan kan je dus 8 uur per kind per week nodig hebben en dan ben je er al!  We gaan graag no cure no pay voor je op zoek en stellen een nanny voor.  

Je kan hieronder en op de site meer lezen: https://www.oppasmadelief.nl/gastouderbureau

gastouder aan huis gastnanny delft

 

Het lijkt soms ingewikkeld om dit te regelen maar het is niet lastiger dan de kinderopvang. Hieronder de stappen die nodig zijn om een gastnanny te regelen.

Vanaf dat je een nanny hebt ontmoet duurt het 10 weken tot je de toeslag aan kan vragen.  

  • Stap 1. Wij sturen een profiel door en jullie maken eens kennis als de oppas je leuk lijkt.
  • Stap 2. Is er na de kennismaking een match? Dan gaan we alles in orde maken!
  • Stap 3. Geen EHBO? Dan doet de oppas een EHBO cursus bij onze partner Livis ( 94,95 euro)
  • Stap 4. Wij vragen online een VOG aan, geen gedoe gewoon online ( 33 euro )
  • Stap 5. Wij komen langs om met gastnanny en vraagouders het huis te checken ( De RIE ) en maken een actieplan voor eventuele aanpassingen. ( 55 euro)
  • Stap 6. Met EHBO, VOG en RIE en het ID bewijs van de gastnanny kunnen wij de gemeente vragen de gastnanny in te schrijven in het LRKP register.
  • Stap 7. De gastnanny schrijft zich in bij het personenregister ( 12 euro)
  • Stap 8. De GGD maakt een afspraak met de gastnanny om op bezoek te komen voor de echte check door de GGD van het huis.
  • Stap 9. De GGD vraagt nog eventuele aanpassingen en maakt een rapport met advies voor de gemeente en de gemeente kan dan de registratie doen.
  • Stap 10 Je vraagt de toeslag aan: Geregeld! 

 

Toch nog ingewikkeld? Bel of mail ons gerust met vragen info@oppasmadelief.nl

utrecht oppas

 

Contact City Captain

Neem gerust contact met me op! 

Hartelijke groet, Jessica van der Hoek

Oppas Madelief Utrecht

0645101654 / jessica@oppasmadelief.nl

oppas utrecht