Oppas aan huis in Rotterdam?

Vind jouw oppas of nanny bij Sanne!

 

 

 

Hi ouders! Ik ben Sanne, moeder van drie kinderen met een pedagogische achtergrond. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is om de balans tussen werk en prive zo goed mogelijk te organseren voor je kostbaarste bezit! Je kunt me 24/7 bellen met (oppasaan)vragen, persoonlijk contact staat bij Oppas Madelief voorop. Aarzel ook zeker niet om dit te doen wanneer het een last-minute betreft, ook dit kan geregeld worden! Tot snel!

Email: Sanne@oppasmadelief.nl
Telefoon:+31639557575

Groetjes, Sanne

  Oppas Rotterdam

 

De diensten van Oppas Madelief Rotterdam

Oppas Madelief Rotterdam biedt de volgende diensten. Zit je wens er niet tussen, neemt contact op met mij, ik denk graag mee!

Flexibele oppas

Voor €12,95 per maand kun je onbeperkt gebruik maken van onze service. Je kunt heel gemakkelijk (online) onbeperkt je oppas boeken. Uiteraard krijg je onze last-minute service hier bij. Zo heb je altijd je oppas goed geregeld!

Vaste oppas

Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? En ben je op zoek naar iemand voor langere tijd? Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website of bel of mail gerust even voor meer informatie.

Eenmalige oppas 

Ben je op zoek naar een oppas voor één keertje? Voor €29,50 staat een van de Oppas Madelief oppassers op je stoep en kun je gerust een avondje uit. 

Oppas op feesten en bruiloften
Ga je binnenkort trouwen, of organiseer je een feest? De oppassers van Oppas Madelief helpen je graag om ook de kinderen een bijzondere dag te bezorgen. En uiteraard om de ouders te ontlasten! Bel of mail voor meer informatie.

 

 

oppas gezocht Rotterdam

Screening van oppassers in Rotterdam

Een goede en betrouwbare oppas is belangrijk! Daarom screenen en selecteren wij alle oppassers persoonlijk voordat zij op de site komen. Dat gaat volgens drie stappen:

Oppas Roterdamoppas gezocht Rotterdamoppas gezocht Rotterdam

De profiel check Oppassers schrijven zich eerst in op de website waarbij zij een profiel aanmaken. Hierbij vullen zij informatie als opleiding, leeftijd en ervaring in. Aan de hand van dit profiel wordt bepaald of de oppas aan de eisen voldoet om binnen het Oppas Madelief team te werken.

Social media checkHierop volgt een socialmedia check. Dit doen we ter controle of het profiel van de oppas overeen komt met de uitstraling die deze oppas verder op internet heeft. We bekijken Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram om een beter beeld te krijgen van de kandidaat. 

Persoonlijk gesprekTot slot het persoonlijke gesprek. Hierbij wordt nogmaals de ervaring van de oppas doorgenomen en wordt getest hoe de oppas in verschillende situaties reageert door het voorleggen van een aantal cases. Wanneer de oppas door dit persoonlijke gesprek is, volgt een korte oppastraining en is hij/zij officieel een van de Rotterdamse Madeliefjes!

oppas gezocht Rotterdam

Last-minute oppas in Rotterdam?

Onverwachts vanavond een etentje? Geen probleem! Voor alle dagen/avonden waarbij je ongepland een van de Oppas Madelief oppassers nodig hebt, kun je contact opnemen met mij. Dit gaat heel eenvoudig in zijn werk: je geeft me een belletje met de tijden waarvoor je een oppas zoekt, en ik neem direct contact op met de oppassers in Rotterdam! Dezelfde dag kan er nog een van de leuke oppassers klaar staan! :) Kijk voor meer informatie op onze last-minute oppas pagina.

 

 oppas gezocht Rotterdam

 

Wat kost en oppas in Rotterdam?

Het uurtarief van de oppas wordt bepaald aan de hand van de leeftijd van de oppas. Er geldt een dag- en een nachttarief: overdag verdient de oppas iets meer dan wanneer de kinderen op bed liggen. Het grootste gedeelte van de oppassers in Rotterdam zijn tussen de 18 en 23 jaar, wat gepaard gaat met een dagtarief van €8 per uur. Wanneer de oppas 23 jaar of ouder is en geregistreerd gastouder is of een oppas-gerelateerde opleiding heeft afgerond zoals pedagogiek, ligt het dagtarief op €10 per uur. Alle oppastarieven zijn terug te vinden op de algeme tarieven pagina.

oppas gezocht Rotterdam 

 

Vaste oppas nodig in Rotterdam?

Wanneer je een oppas nodig hebt voor vaste dagen en tijden in Rotterdam, kan ik voor jullie op zoek gaan naar een vaste oppas. Hiervoor kun je een vrijblijvende aanvraag indienen op de vaste oppas-pagina. Ik neem vervolgens contact met je op om het te hebben over wat jullie zoeken in een oppas. Na je akkoord ga ik op zoek naar een leuke oppas! Ik stuur het profiel door van de kandidaten en jij beslist met wie het je leuk lijkt om kennis te maken. Geen match? Dan ga ik zonder extra kosten op zoek naar een andere oppas, net als wanneer de oppas binnen drie maanden onverwachts niet meer kan oppassen. 

oppas gezocht Rotterdam

 

 

 

Oppas met EHBO diploma in Rotterdam

Door onze samenwerking met het Rode Kruis is het voor alle oppassers mogelijk een EHBO training speciaal gericht op kinderen te volgen! Door deze training zijn oppassers voorbereid en weten zij hoe zij moeten handelen in het geval van een ongelukje. Alle oppassers in Rotterdam krijgen bij hun intakegesprekje een EHBO-flyer zodat ze tot de volgende cursus schriftelijk alles op een rijtje hebben wat ze moeten doen bij een ongelukje. De oppassers die ook de cursus hebben gedaan vermelden dat op hun profiel! Lees op de EHBO-pagina meer details over de Rode Kruis kinderEHBO-cursus. 

ehbo dilploma rode kruis

 

Gastouder aan huis of gastnanny?

Je kan ook een oppas aan huis met kinderopvangtoeslag regelen via ons! We noemen dat een gastnanny en dit betekent eigenlijk dat je gewoon een nanny hebt maar daar dan ook kinderopvangtoeslag voor kan krijgen. Het is belangrijk dat je dan wel meer dan 16 uur opvang per week zoekt, dat mag wel samen voor alle kinderen zijn. Als je bijvoorbeeld 2 kinderen hebt dan kan je dus 8 uur per kind per week nodig hebben en dan ben je er al!  We gaan graag no cure no pay voor je op zoek en stellen een nanny voor.  

Je kan hieronder en op de site meer lezen: https://www.oppasmadelief.nl/gastouderbureau

gastouder aan huis gastnanny delft

 

Het lijkt soms ingewikkeld om dit te regelen maar het is niet lastiger dan de kinderopvang. Hieronder de stappen die nodig zijn om een gastnanny te regelen.

Vanaf dat je een nanny hebt ontmoet duurt het 10 weken tot je de toeslag aan kan vragen.  

  • Stap 1. Wij sturen een profiel door en jullie maken eens kennis als de oppas je leuk lijkt.
  • Stap 2. Is er na de kennismaking een match? Dan gaan we alles in orde maken!
  • Stap 3. Geen EHBO? Dan doet de oppas een EHBO cursus bij onze partner Livis ( 94,95 euro)
  • Stap 4. Wij vragen online een VOG aan, geen gedoe gewoon online ( 33 euro )
  • Stap 5. Wij komen langs om met gastnanny en vraagouders het huis te checken ( De RIE ) en maken een actieplan voor eventuele aanpassingen. ( 55 euro)
  • Stap 6. Met EHBO, VOG en RIE en het ID bewijs van de gastnanny kunnen wij de gemeente vragen de gastnanny in te schrijven in het LRKP register.
  • Stap 7. De gastnanny schrijft zich in bij het personenregister ( 12 euro)
  • Stap 8. De GGD maakt een afspraak met de gastnanny om op bezoek te komen voor de echte check door de GGD van het huis.
  • Stap 9. De GGD vraagt nog eventuele aanpassingen en maakt een rapport met advies voor de gemeente en de gemeente kan dan de registratie doen.
  • Stap 10 Je vraagt de toeslag aan: Geregeld! 

 

Toch nog ingewikkeld? Bel of mail ons gerust met vragen info@oppasmadelief.nl

oppas gezocht Rotterdam

 

 

 

 

- Erop uit in Rotterdam met kinderen - 

Zoek je wat leuks om te doen in Rotterdam? Hieronder staan 5 leuke leuke tips en uitjes voor kinderen in Rotterdam! Leuk voor een dagje uit met de kinderen, of met de nanny lekker op avontuur in de stad!

  

- Plaswijckpark -

Ga lekker de natuur in met je oppas in Rotterdam! Trampoline springen op de bedden in de slaapkamer, met badschuim spuiten in de badkamer, klauteren door geheime tunnels, racen door de verkeerstuin of gewoon lekker ronddwalen door de dierenwijck; het kan allemaal in Plaswijckpark in Rotterdam!

 

- Villa Zebra  - 

In het Rotterdamse kindermuseum villa zebra kun je met het gehele gezin én de nanny op ontdekking bij één van de tentoonstellingen. Ben je uitgekeken? Dan kun je zelf aan de slag met een van de workshops! De oppassers en ouders kunnen ook meedoen, leuk voor jong en oud;)

 

- Diergaarde Blijdorp- 

Ga met je nanny of oppas op wereldreis in Rotterdam tijdens een dagje uit in Diergaarde Blijdorp, één van de mooiste dierentuinen van Europa. Ontmoet ijsberen boven en onder water in Arctica, wandel over de zeebodem in de tunnel door het haaienbassin in het overdekte waterwereldeel Oceanium, bezoek de prachtige okapi’s in Afrika, sta oog in oog met de leeuwen in hun nieuwe reservaat en ontmoet de de olifantenfamilie in Azië!

 

- Lantaren Venster-  

Samen een avondje uit en oppas goed geregeld? Ga dan een avondje naar Lantaren Venster! Lantaren Venster is in Rotterdam hét theater voor de beter film en voor muziek. Ook nog eens gelegen op een prachtige locatie op de kop van Zuid. In de vakanties zijn er ook vaak overdag kinderfilms en andere kinderevenementen! :)

oppas gezocht Rotterdam?

 

 

 

Oppas Madelief Rotterdam