Oppas aan huis in Wassenaar?

Vind jouw nanny of flexibele oppas bij ons!

 

 wassenaar city captains nanny team

 

Hallo ouders!

Mijn naam is Iris van der Maarel en ik ben de City Captain van Oppas Madelief Wassenaar. Ik studeer geneeskunde aan de universiteit van Leiden en daar heb ik eerst Oppas Madelief Leiden opgezet. Ik merkte dat het ook voor ouders in Wassenaar erg lastig is om een goede oppas of Nanny te vinden. Daarom ben ik ook hier een lokale oppascentrale begonnen. Door jarenlang zelf als oppasser van Oppas Madelief te hebben gewerkt, weet ik precies wat ouders in een oppas zoeken en wat belangrijk voor hen is. Via Oppas Madelief vind je snel en gemakkelijk een vaste oppas voor overdag of een flexibele oppas voor in de avonduren. 

 

Maar het runnen van Oppas Madelief doe ik niet alleen. Mijn geweldige City Team helpt mij hierbij. Ik stel ze graag aan jullie voor: 


image.png
 
Crystel is onze Customer Care Manager. Zij staat telefonisch, via de whatsapp en email voor jullie klaar om te helpen en vragen te beantwoorden. Ook is zij bereikbaar voor last-minute oppasvragen of wanneer je vervanging nodig hebt als je oppas ziek is. Met haar ervaring binnen de gastouderservice laat ik met een gerust hart deze leuke taak aan haar over.
 
image.png

Julia is onze Recruitment Manager. Zij is degene die de perfecte oppas matcht aan de gezinnen. Wanneer de oppas is gevonden doet zij de screening door middel van de social media check, het bellen van referenties het voeren van de intakegesprekken met de nieuwe Madelief oppassers. Zij is het aanspreekpunt voor de oppassers.


image.png

Christiane is onze Marketing Manager. Zij zal onze social media accounts voorzien van de leukste knutseltips, te gekke uitjes in de Leidse regio en handige Oppas Madelief nieuwtjes. Volgen jullie ons allemaal al op Facebook en Instagram? Daarnaast mag de hardcopy marketing niet ontbreken, dus mocht je ergens een flyer, afscheurbriefje, zadelhoesje of ander Oppas Madelief item spotten, dan weet je dat Christiane daar achter zit.  

Heb je een oppas nodig (ook last-minute)? Bel ons gerust of stuur een emailtje en wij gaan op zoek naar een leuke oppas voor jullie! Ook voor alle andere oppasvragen kan je altijd contact met ons opnemen, wij helpen graag. Tot snel!

 

Liefs 

Crystel, Julia, Christiane en Iris 

 

Email: wassenaar@oppasmadelief.nl
Telefoon: 06-53734539 

 

 

oppas gezocht Delft?


- Oppas Madelief is een jonge en sprankelende onderneming die de hardwerkende ouders van nu wilt helpen om zoveel mogelijk van het leven te genieten en hen de vrijheid te geven om te doen wat ze willen. Dit doen we door deze ouders te helpen met het vinden van een gescreende, betrouwbare en leuke oppas door persoonlijk en lokale service. - 


Een betrouwbare oppas 

Je kinderen zijn je belangrijkste bezit en die wil met een gerust hart bij de oppas achterlaten. Dat is iets wat we maar al te goed begrijpen! Daarom doorlopen alle oppassers van Oppas Madelief een 3 stappen selectie, zodat er alleen gescreende oppassers op jullie kinderen komen passen. Tijdens het persoonlijke gesprek dat wij houden met elke nieuwe oppas wordt duidelijk of deze oppas voldoet aan het profiel van Oppas Madelief: betrouwbaar, leuk, verantwoordelijk en ondernemend. Is dit allemaal het geval dan komt de oppas op de website of stellen wij de oppas aan jullie voor als vaste oppas. Daarnaast bieden wij elke 2 maanden in samenwerking met het Rode Kruis een speciale kinder EHBO curcus aan aan oppassers, zodat zij in elke sitautie weten wat ze moeten doen. 


Last-minute oppas

Zegt je oppas af, heb je plots een afspraak op je werk of wil je spontaan een avondje uit? Geen probleem! Bel ons of stuur ons een mailtje of whatsappje en wij gaan direct voor je aan de slag om een oppas te vinden in Wassenaar!   Meer informatie over last-minute oppas


De Oppas Madelief diensten

Wij bieden je verschillende oppasdiensten, afhankelijk van je wensen.

 1. Af en toe Oppas 
  Met een abonnement van €14,99 per maand boek je onbeperkt je oppas via onze website. Komt de oppas voor het eerst bij jullie oppassen, dan kan zij altijd bij jullie langskomen voor een gratis kennismakingsgesprek. Hier krijg je ook onze last-minute service en de oppas-is-ziek service bij. Zo heb je altijd je oppas goed geregeld!

 2. Vaste oppas/ naschoolse oppas 
  Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? En ben je op zoek naar iemand voor langere tijd? Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website of bel of mail gerust met je oppasvraag. Wij gaan opzoek naar een oppas die bij jullie gezin past. De oppas haalt de kinderen uit school, brengt ze naar de sport of muziekles, regelt speelafspraakjes en kookt. Dat is ideaal thuis komen na een dag werken!

  - Nanny: https://www.oppasmadelief.nl/nanny-premium

  - Gastnanny: https://www.oppasmadelief.nl/gastouderbureau 

  - Au pair: https://www.oppasmadelief.nl/au-pair 

 3. Eenmalige oppas
  Wil je graag voor één keer oppas voor een belangrijke afspraak of voor een romantisch avondje uit? Voor €29,50 regelen wij een betrouwbare oppas. Dit kan natuurlijk ook last-minute!
 4. Oppas op feesten en bruiloften
  Organiseer je een feest, verjaardag of bruiloft, en kun je wel wat extra handen gebruiken? De oppassers van Oppas Madelief helpen je graag hierbij. Want wat is er nou leuker dan dat iedereen het naar zijn zin heeft?! Zowel voor je kleintjes als voor de oudere kinderen weten onze enthousiaste oppassers het iedereen naar de zin te maken met leuke activiteiten. Bel of mail me even voor meer informatie.


Kosten van een oppas

Naast de kosten die je aan Oppas Madelief betaalt voor het abonnement, de vast oppas en de eenmalige oppas, betaal je zelf de oppas aan het einde van de oppasafspraak. In de onderstaande tabel staat de richtlijn voor het uurtarief van de oppassers op basis van leeftijd en daarmee ook ervaring waarbij er onderscheid wordt gemaakt in of de kinderen slapen of wakker zijn. Van deze tabel kan worden afgeweken als de oppas een specifieke opleiding heeft, ervaring met kinderen die extra aandacht nodig hebben of in het bezit is van een gastouderdiploma. 

 

oppas gezocht Delft?