Oppas aan huis in Den Bosch?

Vind jouw lieve, gescreende nanny of oppas in Den Bosch!

 oppas gezocht haarlem?

         

Lieve ouders / verzorgers en oppassers,

Graag stel ik mij voor als City Captain van Den Bosch! Ik ben Lotte, 21 jaar oud en werk als City Captain bij meerdere grote steden van Oppas Madelief, met veel plezier!

Door mijn ervaring bij meerdere oppasadresjes weet ik dat het ontzettend lastig is als ouder zijnde om je kinderen ‘los te laten’ en toe te vertrouwen aan een oppas. Als werkende ouder wil je graag dat de zorg voor je kids ook goed geregeld is. Ik ben als City Captain de uitdaging aangegaan om voor jullie ouders betrouwbare en leuke oppassers te vinden die helemaal bij het gezinnetje passen. Niets is fijner dan dat ouders met een gerust hart iets kunnen ondernemen en de zorg voor de kids is geregeld.

Op onderstaande pagina leg ik graag uit wat wij van Oppas Madelief als mogelijkheden bieden. Als City Captain ben ik 24/7 het aanspreekpunt voor zowel ouders als oppassers.

Heb je nog vragen? Mail of bel gerust en ik denk graag met jullie mee!

 

Oppasser / nanny / gastouder?

Ben je op zoek naar een leuke baan? Schrijf je dan bij ons op de site. Ik neem met alle oppassers en/of nannies persoonlijk contact op en bespreek met jou hoe wij werken, wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk jou wensen.

Email: Lotte@oppasmadelief.nl

Telefoon: +31612677064

 

Lieve groet, 

Lotte

oppas gezocht haarlem?

Wat bieden wij?

Gescreende oppassers/nannies!

Met een gerust hart naar je werk? Een heerlijk avondje uit? Vaak denken ouders: “Hoe dan? Wie zorgt er voor mijn kinderen?”. Wij van Oppas Madelief begrijpen als geen ander dat een goede en betrouwbare oppas of nanny nodig is om zorgeloos te kunnen genieten van een avondje uit of wellicht s’ochtends zorgeloos naar je werk te vertrekken. Daarom screenen wij al onze nannies. Online kan je eenvoudig een gescreende oppas boeken. Vind je niet direct wat je zoekt? Laat het mij weten en ik kijk graag met je mee.

 

Hoe zit onze screeningsmethode in elkaar?

 

 oppas gezocht haarlem?

De oppas services die wij leveren:

Bij Oppas Madelief bieden wij ouders verschillende mogelijkheden. Onderstaand zijn de mogelijkheden en services toegelicht. Mocht je vragen hebben neem dan contact op met mij en ik help je graag.  

 

Flexibele Service (Af en toe oppas nodig?)

Wil je wel is een avondje weg? Gezellig uiteten met vrienden of wellicht heb je een spoedvergadering op werk! Vanaf €12,95 per maand ben je bij ons altijd verzekerd van een gescreende oppas. Boek gemakkelijk je oppas online via de website. Inclusief de last-minute service, stuur mij een bericht en ik ga voor je op zoek. Zo snel en makkelijk is je oppas geregeld!  

 

Nanny premium (Vaste oppas)

Ben je op zoek naar een oppas die op vaste dagen (middagen) bij jouw gezin thuis komt oppassen? Met de oppasgarantie dat wij op zoek gaan naar vervanging als de nanny ziek is? Wij van Oppas Madelief bieden de oplossing: de Nanny Premium Service. Tevens heb je dan ook nog is de mogelijkheid om flexibel in de maand oppas te boeken wanneer je uiteten wilt met vrienden! Wordt je uitgenodigd voor een etentje? Nee hoef je niet meer te verkopen! Wij regelen de zorg voor de kids. Meld je aan, dien een aanvraag in voor een nanny en ik neem contact met je op voor meer informatie.

 

Eenmalige oppas

Spoedvergadering op werk? Onverwachts uitje met collega’s? Ben je geneigd om het allemaal om te gooien gezien het feit je geen oppas hebt? Wij regelen het voor je! Heb je écht maar één keer oppas nodig? Dan is het zelfs mogelijk dat wij het last-minute regelen. Voor €29,50 ga ik gelijk voor je op zoek!

 

Oppas op je bruiloft of feest?

Geef je een feest of ga je binnenkort trouwen en sta je op het punt om de mooiste dag van je leven te beleven maar heb je oppas nodig voor de kinderen? Onze vrolijke en ervaren oppassers helpen graag om er een onvergetelijke dag van te maken en een feestje voor de kids!

 

oppas gezocht haarlem?

Last-minute oppas?

Tot 48 uur van te voren kan je via ons online boekingssystem een gescreende oppas boeken. Komt het voor dat je toch een oppas nodig hebt? Geen enkel probleem, ik regel het graag! De last-minute service is een plus wat valt onder ons membership dus je betaald geen extra kosten. Stuur mij een appje of bel eventjes en ik ga direct op zoek!

 

oppas gezocht haarlem?

Vaste oppas aan huis in Den Bosch?

Ben je als ouder op zoek naar een nanny die de kinderen uit school haalt of wellicht s’ochtends begint zodat jij met een gerust hart de deur achter je dichttrekt? Bij thuiskomt zijn er wat huishoudelijke taken uitgevoerd? Zoek niet langer verder! Ik heb de nannies persoonlijk gesproken en gescreend die ik graag match!

 

oppas gezocht haarlem?

Contactgegevens City Captain Lotte

Oppas Madelief Den Bosch

Tel: 06 – 13973563

Mail: Lotte@oppasmadelief.nl

     

     

oppas gezocht haarlem?

Graag deel ik met jullie de leukste uitstapjes in Den Bosch!

 

Koekjes eten?

Daar gaat een kinderhart sneller voor kloppen! Bij TOF KOEKIE in Den Bosch kan je heerlijk lunchen én natuurlijk koekjes eten. De koekjes bakken ze zelf af en zijn ontzettend lekker. Het is leuk voor de papa’s, mama’s, de oppas/nanny en natuurlijk voor de kinderen. Bij TOF KOEKIE kunnen de kinderen spelen en koekjes eten.

 

Uit leven in de golven? Roetsjen van een glijbaan?

In het subtropisch zwemparadijs AquaFun is het allemaal mogelijk! De kinderen uit laten razen in de vakantie kom naar Sportiom in Den Bosch. Laat je meevoeren in het golfslagbad, in no-time van een snelle glijbaan af roetsjen of gaat je voorkeur uit naar een wildwaterrivier? Het is allemaal mogelijk in het subtropisch zwemparadijs AquaFun!

 

Klim jij hoog? Slinger jij als een aapje rond of laat jij je vallen in een luchtkussen?

Je kunt bij avonturenland ballorig bouwen, slingeren, klimmen en klauteren! Uitrazen met je vriendjes en vriendinnetjes of wellicht de oppas (papa en mama) uitdagen om te slingeren als een aap? Bij ballorig zit je goed.

 

Gek op dieren? Liever thuis geen beestenboel?

Bij Kinderboerderij ’t veldje komen de mensen dichterbij de dieren. Het is een boerderij midden in een woonwijk maar zeer toegankelijk! De kids kunnen knuffelen met de dieren ze staan dan ook in een wei genaamd het ‘knuffelplein’ kom gezellig een keertje langs om te knuffelen!

 

oppas gezocht haarlem?