Oppas aan huis in Leiden?

Vind jouw nanny of flexibele oppas bij ons!

leiden_city_captains_nanny_team

  

 Hallo ouders!

Mijn naam is Iris van der Maarel en ik ben de City Captain van Oppas Madelief Leiden, de stad waarin ik Geneeskunde studeer. Ik merkte dat het erg lastig is voor ouders om een goede oppas of Nanny in Leiden te vinden. Daarom ben ik deze lokale oppascentrale in Leiden begonnen. Door jarenlang zelf als oppasser van Oppas Madelief te hebben gewerkt, weet ik precies wat ouders in een oppas zoeken en wat belangrijk voor hen is. Via Oppas Madelief vind je snel en gemakkelijk een vaste oppas voor overdag of een flexibele oppas voor in de avonduren.

Maar het runnen van Oppas Madelief doe ik niet alleen. Mijn geweldige City Team helpt mij hierbij. Ik stel ze graag aan jullie voor: 


image.png
 
Crystel is onze Customer Care Manager. Zij staat telefonisch, via de whatsapp en email voor jullie klaar om te helpen en vragen te beantwoorden. Ook is zij bereikbaar voor last-minute oppasvragen of wanneer je vervanging nodig hebt als je oppas ziek is. Met haar ervaring binnen de gastouderservice laat ik met een gerust hart deze leuke taak aan haar over.
 
 
image.png

Julia is onze Recruitment Manager. Zij is degene die de perfecte oppas matcht aan de gezinnen. Wanneer de oppas is gevonden doet zij de screening door middel van de social media check, het bellen van referenties het voeren van de intakegesprekken met de nieuwe Madelief oppassers. Zij is het aanspreekpunt voor de oppassers.


image.png

Christiane is onze Marketing Manager. Zij zal onze social media accounts voorzien van de leukste knutseltips, te gekke uitjes in de Leidse regio en handige Oppas Madelief nieuwtjes. Volgen jullie ons allemaal al op Facebook en Instagram? Daarnaast mag de hardcopy marketing niet ontbreken, dus mocht je ergens een flyer, afscheurbriefje, zadelhoesje of ander Oppas Madelief item spotten, dan weet je dat Christiane daar achter zit.  

Heb je een oppas nodig (ook last-minute)? Bel ons gerust of stuur een emailtje en wij gaan op zoek naar een leuke oppas voor jullie! Ook voor alle andere oppasvragen kan je altijd contact met ons opnemen, wij helpen graag. Tot snel!

 

Liefs 

Crystel, Julia, Christiane en Iris 

 

Email: leiden@oppasmadelief.nl
Telefoon: 06-53734539 

 

 

oppas gezocht Delft?

- Oppas Madelief is een jonge en sprankelende onderneming die de hardwerkende ouders van nu wilt helpen om zoveel mogelijk van het leven te genieten en hen de vrijheid te geven om te doen wat ze willen. Dit doen we door deze ouders te helpen met het vinden van een gescreende, betrouwbare en leuke oppas door persoonlijk en lokale service. - 


Een betrouwbare oppas 

Je kinderen zijn je belangrijkste bezit en die wil met een gerust hart bij de oppas achterlaten. Dat is iets wat we maar al te goed begrijpen! Daarom doorlopen alle oppassers van Oppas Madelief een 3 stappen selectie, zodat er alleen gescreende oppassers op jullie kinderen komen passen. Tijdens het persoonlijke gesprek dat ik houd met elke nieuwe oppas wordt duidelijk of deze oppas voldoet aan het profiel van Oppas Madelief: betrouwbaar, leuk, verantwoordelijk en ondernemend. Is dit allemaal het geval dan komt de oppas op de website of stel ik de oppas aan jullie voor als vaste oppas. Daarnaast bieden wij elke 2 maanden in samenwerking met het Rode Kruis een speciale kinder EHBO curcus aan aan oppassers, zodat zij in elke sitautie weten wat ze moeten doen. 


Last-minute oppas

Zegt je oppas af, heb je plots een afspraak op je werk of wil je spontaan een avondje uit? Geen probleem! Bel mij of stuur mij een mailtje of whatsappje en ik ga direct voor je aan de slag om een oppas te vinden in Leiden!   Meer informatie over last-minute oppas


De Oppas Madelief diensten

We bieden je verschillende oppasdiensten, afhankelijk van je wensen.

 1. Flexibele oppas/ abonnement
  Met een abonnement van €14,99 per maand boek je onbeperkt je oppas via onze website. Komt de oppas voor het eerst bij jullie oppassen, dan kan zij altijd bij jullie langskomen voor een gratis kennismakingsgesprek. Hier krijg je ook onze last-minute service en de oppas-is-ziek service bij. Zo heb je altijd je oppas goed geregeld!

 2. Vaste oppas
  Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? En ben je op zoek naar iemand voor langere tijd? Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website of bel of mail gerust met je oppasvraag. Ik ga opzoek naar een oppas die bij jullie gezin past. De oppas haalt de kinderen uit school, brengt ze naar de sport of muziekles, regelt speelafspraakjes en kookt. Dat is ideaal thuis komen na een dag werken!
  - Nanny: https://www.oppasmadelief.nl/nanny-premium

  - Gastnanny: https://www.oppasmadelief.nl/gastouderbureau 

  - Au pair: https://www.oppasmadelief.nl/au-pair 
 3. Eenmalige oppas
  Wil je graag voor één keer oppas voor een belangrijke afspraak of voor een romantisch avondje uit? Voor €29,50 regel ik een betrouwbare oppas. Dit kan natuurlijk ook last-minute!

 4. Oppas op feesten en bruiloften
  Organiseer je een feest, verjaardag of bruiloft, en kun je wel wat extra handen gebruiken? De oppassers van Oppas Madelief helpen je graag hierbij. Want wat is er nou leuker dan dat iedereen het naar zijn zin heeft?! Zowel voor je kleintjes als voor de oudere kinderen weten onze enthousiaste oppassers het iedereen naar de zin te maken met leuke activiteiten. Bel of mail me even voor meer informatie.
 5. Gastnanny of gastouder aan huisVind jouw lieve vaste nanny mét kinderopvangtoeslag ook bij ons. Het is eigenlijk een gastouder aan huis bij het gezin thuis. Het is niet ingewikkeld lees hier op de site of hieronder:) https://www.oppasmadelief.nl/gastouderbureau

 

Kosten van een oppas

Naast de kosten die je aan Oppas Madelief betaalt voor het abonnement, de vast oppas en de eenmalige oppas, betaal je zelf de oppas aan het einde van de oppasafspraak. In de onderstaande tabel staat de richtlijn voor het uurtarief van de oppassers op basis van leeftijd en daarmee ook ervaring waarbij er onderscheid wordt gemaakt in of de kinderen slapen of wakker zijn. Van deze tabel kan worden afgeweken als de oppas een specifieke opleiding heeft, ervaring met kinderen die extra aandacht nodig hebben of in het bezit is van een gastouderdiploma. 

 

Gastouder aan huis of gastnanny ?

Je kan ook een oppas aan huis met kinderopvangtoeslag regelen via ons! We noemen dat een gastnanny en dit betekent eigenlijk dat je gewoon een nanny hebt maar daar dan ook kinderopvangtoeslag voor kan krijgen. Het is belangrijk dat je dan wel meer dan 16 uur opvang per week zoekt, dat mag wel samen voor alle kinderen zijn. Als je bijvoorbeeld 2 kinderen hebt dan kan je dus 8 uur per kind per week nodig hebben en dan ben je er al!  We gaan graag no cure no pay voor je op zoek en stellen een nanny voor.  

Je kan hieronder en op de site meer lezen: https://www.oppasmadelief.nl/gastouderbureau

gastouder aan huis gastnanny delft

 

Het lijkt soms ingewikkeld om dit te regelen maar het is niet lastiger dan de kinderopvang. Hieronder de stappen die nodig zijn om een gastnanny te regelen.

Vanaf dat je een nanny hebt ontmoet duurt het 10 weken tot je de toeslag aan kan vragen.  

 • Stap 1. Wij sturen een profiel door en jullie maken eens kennis als de oppas je leuk lijkt.
 • Stap 2. Is er na de kennismaking een match? Dan gaan we alles in orde maken!
 • Stap 3. Geen EHBO? Dan doet de oppas een EHBO cursus bij onze partner Livis ( 94,95 euro)
 • Stap 4. Wij vragen online een VOG aan, geen gedoe gewoon online ( 33 euro )
 • Stap 5. Wij komen langs om met gastnanny en vraagouders het huis te checken ( De RIE ) en maken een actieplan voor eventuele aanpassingen. ( 55 euro)
 • Stap 6. Met EHBO, VOG en RIE en het ID bewijs van de gastnanny kunnen wij de gemeente vragen de gastnanny in te schrijven in het LRKP register.
 • Stap 7. De gastnanny schrijft zich in bij het personenregister ( 12 euro)
 • Stap 8. De GGD maakt een afspraak met de gastnanny om op bezoek te komen voor de echte check door de GGD van het huis.
 • Stap 9. De GGD vraagt nog eventuele aanpassingen en maakt een rapport met advies voor de gemeente en de gemeente kan dan de registratie doen.
 • Stap 10 Je vraagt de toeslag aan: Geregeld! 

 

Toch nog ingewikkeld? Bel of mail ons gerust met vragen info@oppasmadelief.nl

 

oppas gezocht Delft?

Erop uit met kinderen in Leiden 

 
Tip 1: Naturalis

Wie wilt de T-Rex nu niet in het echt bewonderen?!

Tip 2: Vlinders aan de Vliet

Verwonder je over alle prachtige kleuren van de mooie vlinders bij ‘Vlinders aan de Vliet’.

Tip 3: Lekker uitwaaien aan het strand van Noordwijk of Katwijk

Wie houdt daar nu niet van?! Heerlijk uitwaaien, rennen, spelen, zonnen, zwemmen, rollen, bollen op het strand.

Tip 4: Boerderij 't Geertje

Breng een bezoekje aan Boerderij 't Geertje in Zoeterwoude. Aai de dieren, help met het voerderen en drink een geniet van de heerlijkheden van het boerenland in het restaurant.

 

oppas gezocht Delft?

 

Liefs Iris 

Email: iris@oppasmadelief.nl
Telefoon: 06-19229128