Oppas aan huis in Leeuwarden?

Jouw gescreende nanny of oppas in Leeuwarden vind je bij Oppas Madelief!

 

oppas gezocht Nijmegen

Hallo ouders!
Ik ben Crystel Beute!

City Captain in Leeuwarden. Ik ben zelf moeder van twee kinderen en begrijp als geen ander hoe belangrijk een goede oppas is! Ik heb zelf mijn Bachelor Social Work en veel ervaring in zowel de gehandicaptenzorg als jeugdzorg. Ik werk zelf al jaren als nanny en gastouder omdat ik er veel plezier aan beleef om met kinderen te werken en hen graag een veilige omgeving aanbied als papa en mama er zelf niet kunnen zijn.

Het is lastig om een goede oppas te vinden, daarom ben ik deze oppascentrale begonnen! Bel mij gerust, ik ga graag (ook last-minute) voor je op zoek naar een geschikte oppas! Mocht je vragen hebben bel of mail mij gerust! 

Email: Crystel@oppasmadelief.nl

Telefoon: 06-53734539

Tot snel!
Groetjes, Crystel

 

Leeuwarden centrum

Made by our own Madelief oppas: Karlijn Barf

 

oppas gezocht Nijmegen

 

Wat kost een oppas in Leeuwarden?

Het uurtarief van de oppas in Leeuwarden varieert tussen de 5 en 10 euro per uur. De kosten van de oppas zijn onder andere afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de oppas. Daarnaast hanteren wij een variabel tarief als de kinderen wakker zijn en als ze slapen. Als de kids lekker liggen te dromen, hoeft de oppas niet zo hard te werken!

Lees hier voor de algemene tarieven

Oppas aan huis / Nanny in Leeuwarden

Zoek je een nanny die bij jou aan huis op je kinderen past? Of iemand die je kinderen van school haalt in de middag, naar sport brengt en die het niet erg vindt als er vriendjes komen spelen? Daar helpen we graag bij! Jouw vaste oppas aan huis zoeken we snel voor je! We gaan eerst kosteloos op zoek naar iemand die past bij wat je zoekt en sturen een profiel op. Pas als je kennis wilt maken hoef je de bemiddelingskosten te betalen.

  • Jouw vaste oppas
  • Voor langere tijd dezelfde oppas
  • vriendjes kunnen komen spelen
  • met rijbewijs om naar sport te brengen
  • oudere oppassers van boven de 21
  • rust voor je kinderen
  • No cure no pay 
  • hulp met koken en huishoudelijke taken

Lees meer over hoe het werkt met een vaste oppas aan huis

Flexibele oppas / oppas student?

Af en toe weer een lekker uit eten? Dat kan, vul in wanneer je weg wilt en bekijk de beschikbare oppassers. Boeken doe je makkelijk online en kennismaken kan altijd! Bel of mail me gerust of lees hier meer over flexibele oppas in Leeuwarden

Last-minute oppas in Leeuwarden?

Via het online boekingssysteem kun je tot 48 uur van tevoren je gescreende oppas boeken. Bedenk je een dag of paar uur van te voren dat je lekker een avondje weg wilt? Of heb je bijvoorbeeld een onregelmatige baan? Maak je geen zorgen! Bel mij en ik zal mijn uiterste best doen zodat jij ook last minute een leuke oppas in huis hebt! De last minute service zit bij het abonnement in. Toch maar 1x oppas nodig? Voor €29,50 komt er eenmalig een gescreende oppasser!

Voor meer informatie klik je hier

Gastouder: kinderopvangtoeslag

Sinds kort zijn wij ook een geregistreerd gastouderbureau. Wanneer een gastouder bij jullie via ons komt oppassen, is het mogelijk om kinderopvangtoeslag te krijgen. Mail ons voor meer info. 

Feestjes/Bruiloften

Oppas op een feest(je) of bruiloft om een oogje op de kinderen te houden, en ze tegelijkertijd ook te vermaken? Onze oppassers zijn super enthousiast! Voor alle informatie, kijk hier

 

oppas gezocht nijmegen?

 

Samenwerkingen in Leeuwarden

 

Hotel Post Plaza, Leeuwarden

In de vakanties of met speciale gelegenheden organiseert Hotel Post Plaza in samenwerking met Oppas Madelief Leeuwarden een knutselmiddag! Per middag komen er ongeveer twintig kinderen op af die met drie of vier oppassers van Oppas Madelief Leeuwarden gaan knutselen. De ene keer maken zij kabouters van wc rollen, dan hele enge maskers voor Halloween. Deelname is gratis, en ouders kunnen ondertussen genieten van een heerlijke bak koffie in het Grand Cafe van Hotel Post Plaza.

 

Afbeeldingsresultaat voor post plaza leeuwarden