Oppas aan huis in Hoofddorp?

Vind jouw lieve, gescreende oppas of nannie in Hoofddorp!

oppas gezocht heemstede

 

oppas madelief heemstede marielle

Hallo ouders en oppassers,

Graag stel ik mij voor als jullie city captain voor Heemstede en Hoofddorp. Ik ben Marielle, 50 jaar jong en woon met veel plezier met mijn man in Heemstede. Met 6 inmiddels volwassen kinderen begrijp ik hoe belangrijk het is als werkende ouders om verzekerd te zijn van een leuke betrouwbare oppas. Tegenwoordig is het moeilijk om een goede oppas te vinden aan wie je je kind(eren) kunt toevertrouwen. Daarom ga ik de uitdaging van city captain aan om jullie hierin te ontzorgen.

Op onderstaande pagina lees je belangrijke informatie over de mogelijkheden die ik jullie kan bieden. Heb je nog vragen, mail of bel en ik denk graag met jullie mee.

Ben je op zoek naar een leuke baan als oppasser of nannie, schrijf je dan in via deze link. Ik neem met al mijn oppassers en nannies persoonlijk contact op en bespreek je wensen en mogelijkheden.

Email: marielle@oppasmadelief.nl
Telefoon: 06-38263403

Groetjes, Marielle

  oppas gezocht haarlem?Gescreende oppassers en nannies!

Met een gerust hart naar je werk of een heerlijk avondje uit, en de kinderen thuis in goede handen. Wij begrijpen als geen ander dat een goede en betrouwbare oppas/nannie aan deze voorwaarden moet voldoen. Daarom screenen wij al onze nanny's zelf. Bij ons boek je eenvoudig online zelf jouw gescreende oppas of nannie. En vind je niet direct wat je zoek, laat het me weten en ik denk graag met je mee.
Lees hier meer over onze screeningsmethode.

screening oppas madeliefsociale media chek oppas madeliefpersoonlijk gesprek oppas madelief

oppas gezocht haarlem?

De mogelijkheden van Oppas Madelief Hoofddorp

We bieden verschillende oppas services, voor elk wat wils. Onderstaand zie je onze mogelijkheden, zit je service er niet bij, neem dan contact met mij op en ik help je graag!

 

Flexibele Service

Vanaf €12,95 per maand ben je bij ons altijd verzekerd van een gescreende oppas, inclusief de last-minute service. Boek gemakkelijk online je oppas zelf, of stuur me een bericht en ik ga voor je op zoek. Zo makkelijk heb je je oppas geregeld!

 

Nannie premium

Heb je op vaste dagen een nannie nodig, met 100% oppasgarantie en de zekerheid dat wij vervanging regelen als ze ziek is? Dan is een Nannie Premium Service voor jou dé oplossing, en je maakt tevens gebruik van onze Flexibele service. Meld je hier aan en ik neem contact met je op voor meer informatie.

 

Eenmalige oppas

Echt maar één keer oppas nodig? Ook dat is mogelijk en zelfs last-minute. Voor €29,50 ga ik gelijk voor je op zoek!

 

Oppas op bruiloft en evenement

Binnenkort de mooiste dag van je leven of organiseer je een leuk feest of evenement? Onze ervaren oppasers helpen graag om de kinderen, en dus jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Want als de kids blij zijn... Lees hier meer informatie.

oppas gezocht haarlem?

 

Last-minute oppas in Hoofddorp?

Via ons online boekingssysteem kun je tot 48 uur van te voren je gescreende oppas boeken. Heb je een kort van te voren toch nog een oppas nodig? Geen probleem, dat regelen we voor je. De last minute service valt onder het abonnement dus je betaald geen extra kosten. Hier vind je nog meer informatie over het aanvragen van een last-minute oppas.

oppas met kind oppas madelief

oppas gezocht haarlem?

Vaste oppas aan huis in Hoofddorp?

Zoek je een nannie die de kinderen uit school haalt of de hele dag bij je thuis is en ook wat huishoudelijke taken overneemt? Niet langer zoeken, wij hebben ze! Ik screen alle nannie's persoonlijk en match "no cure no pay" voor jou de perfecte nannie. Lees hier meer informatie over een vaste oppas.

oppas gezocht haarlem?

EHBO cursus

Elke 2 maanden organiseren wij samen met onze partner het Rode Kruis Nederland een EHBO cursus voor onze nannies en oppassers. De cursus richt zich op kinderen en de nannies leren van alles, van verstikkingen tot brandwonden. We merken dat dit echt een enorme toegevoegde waarde heeft en snappen dat dit voor ouders ook super fijn is. Lees hier meer over de EHBO cursussen.

ehbo cursus

oppas gezocht haarlem?

Partners: Patricia Herni | Business & Event management
Laat het organiseren en regelen over aan Patricia Herni Business & Event management en samen maken we van jouw event of project een succes. Ik ben als eventmanager en organisator van begin tot eind betrokken, zet vlot een gestructureerde planning op en weet precies wat er nodig is. Ik ken de weg in organisatieland en weet wanneer en hoe ik derden moet inschakelen. En al die tijd kun jij je gewoon bezighouden met je eigen werk. www.patriciaherni.nl
 

oppas gezocht haarlem?

Contact city captain Marielle

Neem gerust contact met me op!

Groetjes, Marielle

Oppas Madelief Hoofddorp

06-38263403 / marielle@oppasmadelief.nl

oppas madelief