Oppas aan huis in Groningen?

Jouw gescreende nanny of oppas in Groningen vind je bij Oppas Madelief!

 

Hallo ouders!
Ik ben Crystel Beute!

City Captain in Groningen. Ik ben zelf moeder van twee kinderen en begrijp als geen ander hoe belangrijk een goede oppas is! Ik heb zelf mijn Bachelor Social Work en veel ervaring in zowel de gehandicaptenzorg als jeugdzorg. Ik werk zelf al jaren als nanny en gastouder omdat ik er veel plezier aan beleef om met kinderen te werken en hen graag een veilige omgeving aanbied als papa en mama er zelf niet kunnen zijn.

Het is lastig om een goede oppas te vinden, daarom ben ik deze oppascentrale begonnen! Bel mij gerust, ik ga graag (ook last-minute) voor je op zoek naar een geschikte oppas! Mocht je vragen hebben bel of mail mij gerust! 

Email: Crystel@oppasmadelief.nl

Telefoon: 06-53734539

Tot snel!
Groetjes, Crystel

 

 

groningen

 Foto made by onze Madelief oppas: Iris Sikkema

 

oppas gezocht Nijmegen

Last-minute oppas in Groningen? 

Via het online boekingssysteem kun je tot 48 uur van tevoren je gescreende oppas boeken. Bedenk je een dag of paar uur van te voren dat je lekker een avondje weg wilt? Of heb je bijvoorbeeld een onregelmatige baan? Maak je geen zorgen! Bel mij en ik zal mijn uiterste best doen zodat jij ook last minute een leuke oppas in huis hebt! Voor meer informatie klik je hier. De last minute service valt onder het abonnement, je betaalt dus geen extra kosten!

 

Wat kost een oppas in Groningen? 

Het uurtarief van de oppas in Groningen varieert tussen de 5 en 10 euro per uur. De kosten van de oppas zijn onder andere afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de oppas. Daarnaast hanteren wij een variabel tarief als de kinderen wakker zijn en als ze slapen. Als de kids liggen te dromen, hoeft de oppas natuurlijk niet zo druk te zijn! Klik hier voor de algemene tarieven pagina.

 

 

oppas gezocht nijmegen?

 

Samenwerkingen in Groningen:

Monkey Donky Speelhuis 

Monkey Donky Speelhuis bestaat ruim 15 jaar. Bij ons vliegt de tijd. Er is zoveel te beleven! Vol enthousiasme laten we de kinderen al spelenderwijs ontdekken en groeien. Door te spelen kun je eindeloos fantaseren, creatief en sociaal bezig zijn. Creativiteit is voor ons een belangrijke pijler en vormt de basis voor een brede ontwikkeling van het kind. We geven kinderen alle ruimte voor eigen impulsen zodat ze zelf oplossingen kunnen bedenken. Wat is er nou mooier dan zelf het wiel uitvinden? Het stimuleert kinderen om nog meer te ontdekken.