Oppas aan huis in Enschede en omgeving?

Vind jouw betrouwbare oppas bij Ichel!

Hallo ouder(s) en verzorger(s), 

Mijn naam is Ichel Jansen en ik ben de franchiseneemster van Oppas Madelief Enschede. Naast mijn werkzaamheden voor Oppas Madelief Enschede verzorg ik gym- en turnlessen voor zowel meisjes op recreatief en selectief niveau voor verschillende leeftijdscategorieën. Daarnaast heb ik jarenlang zelf als oppasser gewerkt. Hierdoor kan ik goed in kaart brengen wat ouders in een oppas zoeken en wat belangrijk voor hen is. Mocht u op zoek zijn naar een vaste of juist een incidentele oppas? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via onderstaande gegevens. 

Groetjes Ichel!

Email: ichel@oppasmadelief.nl

Telefoon: 0640492713

Waar is Oppas Madelief Enschede actief?

Natuurlijk zit Oppas Madelief Enschede niet alleen in Enschede, maar ook in de naastgelegen steden en dorpen. Momenteel heeft Oppas Madelief Enschede ook oppassers in Losser, Hengelo en Borne die graag langs komen om oppas aan huis te bieden. Woont u in een andere plaats? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Vele oppassers zijn namelijk bereid om een stukje te reizen. 

Oppas gezocht in Enschede? De mogelijkheden van Oppas Madelief Enschede:

Incidentele oppas (€14,99 per maand)

Bij Oppas Madelief Enschede is het mogelijk om een abonnement van €14,99 per maand af te sluiten, waarmee u online (onbeperkt) een oppas kan boeken tot 48 uur van tevoren. U kunt als ouder kiezen uit een aantal beschikbare oppassers aan de hand van hun profielschets. Op deze manier kunt u dezelfde oppas meerdere keren boeken. Tevens kunt u gebruik maken van de last-minute service wanneer u op zeer korte termijn een oppas nodig heeft. Wanneer u contact met mij opneemt zal ik er alles aan doen om nog een oppas te vinden.

Eenmalige oppas (€29,50 per keer)

Wilt u liever niet vastzitten aan een abonnement, maar heeft u voor één keer oppas nodig? Dan kunt u gebruik maken van de eenmalige oppas service voor €29,50 per keer. 

Vaste oppas aan huis

Heeft u op één of meerdere dagen in de week oppas aan huis nodig voor een 'langere' periode, dan kunt u een aanvraag indienen op de website. Als city captain zal ik op zoek gaan naar een beschikbare oppas voor u op basis van no cure no pay. 

Prijzen voor een vaste oppas aan huis variëren en zijn dan ook afhankelijk van het aantal dagen waarop u oppas nodig heeft. Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke abonnementen voor een vaste oppas. Het uurloon van de oppas is hierin niet meegenomen. Het uurloon van oppassers is gevariëerd en kan uiteenlopen van €6 p/u tot €12 p/u.


Gescreende oppassers

Ik leg graag aan u uit hoe oppassers bij Oppas Madelief Enschede gescreend worden, want niet iedereen kan zomaar oppasser worden bij Oppas Madelief Enschede. Alle potentiële oppassers schrijven zich via onze site in. Vanaf dat moment zal deze persoon een selectie van drie stappen doorlopen, namelijk: een profielcheck, een social media check en een persoonlijk gesprek. Door met oppassers persoonlijk in gesprek te gaan wordt nagegaan of zij aan het profiel van Oppas Madelief voldoen. Tevens worden een aantal praktijk situaties geschetst waarna de oppasser een uit te voeren handeling zal moeten omschrijven. Daarnaast wordt de basis EHBO aan de hand van een First Aid kaartje 'getoetst'. Indien oppassers referenties meebrengen wordt daar altijd naar gekeken.

Uitjes in Enschede en omgeving

Kinderboerderij 't Wooldrik, de Wesseler of Noord

Een dagje uit met (oppas)kinderen hoeft niet altijd duur te zijn. Sterker nog, neem een tas met wat te drinken en te eten mee en ga er samen op uit naar één van de leukste kinderboerijen in Enschede! Naast de vele leuke dieren, waarmee jong en oud kan knuffelen, zijn er speeltoestellen waarop kinderen hun energie lekker kunnen kwijt kunnen. 

Overdekt kinderspeelparadijs Ballorig

Zijn de weersvoorspellingen wat minder vandaag? Ga dan lekker met je (oppas)kinderen naar het overdekte kinderspeelparadijs Ballorig in Enschede. Ballorig is zeven dagen per week geopend en voor €7,50 spelen de kinderen een hele dag! 

Museum Buurtspoorweg in Boekelo

 Zijn de kinderen al iets ouder en vinden ze treinen maar gaaf? Ga dan met ze naar het Buurtspoorweg museum in Boekelo! Vrijwilligers vertellen maar al te graag alles over de historie van lokaalspoorwegen van het Oosten van Nederland. Tevens kunnen bezoekers een ritje maken in voorgetrokken stoomtreinwagons.  

 

Leuke restaurants en cafeetjes met kinderen in Enschede en omgeving

Het Paradijs in Enschede

Een enorm unieke en sfeervolle locatie waarbij je duurzaamheid, passie en creativiteit terug ziet in de inrichting en het menu. De inrichting is namelijk gedaan met veel restmateriaal en het menu kent veel biologische en fairtrade producten. Voor kinderen is er bij het Paradijs onwijs veel te zien, maar ook de diverse spelletjes maken het voor kinderen een erg aantrekkelijke plaats om te zijn.

STOET in Enschede

Een huiselijk ingericht café aangrenzend aan de bibliotheek van Enschede biedt bezoekers de mogelijkheid om de boeken in te duiken met een goede kop koffie. Tevens is een grote ingerichte kinderhoek, kortom een plek om elkaar goed te ontmoeten. Houdt de agenda van STOET Enschede goed in de gaten want er worden geregeld leuke activiteiten aangeboden voor kinderen!

Nienke's Cupcakes

Zoek je een leuke plek voor een 'zoete' activteit met je kinderen? Ga dan naar Nienke's Cupcakes in Enschede. Daar kunnen kinderen een cupcake versieren voor €3,00 euro onder het genot van een beker met ranja. Vooraf reserveren is niet nodig! Kortom een perfect uitje voor bij dit herfstachtige weer. 

 

Uitjes in de voorjaarsvakantie 

Luchtkussen & Zwemspektakel Losser (19 en 20 februari)

Op 19 en 20 februari wordt er in Losser een Luchtkussen & Zwemspektakel georganiseerd van 10.00 tot 16.00. Het Luchtkussen spektakel zal in de Sporthal de Fakkel plaatsvinden, het Zwemspetakel in Zwembad Brilmansdennen. Oppas Madelief Enschede is in de Sporthal de Fakkel aanwezig met een schmink- en tekenhoek.

 Springkussenfestival Enschede (18 tot en met 21 februari)

Ook in Enschede wordt een Springkussenfestival georganiseerd aan in de Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie. Van 18 tot en met 21 februari kunnen kinderen hun energie kwijt tussen 10.00 - 17.00. Ouders kunnen gratis naar binnen. Kaartjes kunnen aan de deur, of online (tot 18 februari) worden gekocht. 

De Museumfabriek

In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen vanaf 4 jaar in de Makerspace aan de slag. Iedere bezoeker krijgt een tasje van textiel, deze kan bestempeld worden door de aller jongsten. De oudere kinderen kunnen het Staphorster stipwerk of roofdruk uitproberen. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, voor kinderen vanaf 4 jaar betaal je €5,-

Verassingsfeest (2+) Peppa Pig op 24 februari in de Schouwburg van Hengelo

Voor de allerkleinsten wordt er op 24 februari om 11.00 en om 14.30 een voorstelling gegeven. Een gezellige familiemusical met veel meezing en meedansliedjes! Kijk op de website van de Schouwburg voor tickets. 


Contact city captain

Email: ichel@oppasmadelief.nl

Telefoon: 0640492713