Oppas aan huis in duin- en bollennstreek?

Vind jouw lieve, gescreende oppas of nannie in duin- en bollenstreek!

oppas gezocht heemstede

 

oppas madelief heemstede marielle

Hallo ouders en oppassers,

Graag stel ik mij voor als jullie city captain voor Heemstede, Hoofddorp, Leiden, Wassenaar en duin- en bollenstreek. Ik ben Marielle, 50 jaar jong en woon met veel plezier met mijn man in Heemstede. Met 6 inmiddels volwassen kinderen begrijp ik hoe belangrijk het is als werkende ouders om verzekerd te zijn van een leuke betrouwbare oppas. Tegenwoordig is het moeilijk om een goede oppas te vinden aan wie je je kind(eren) kunt toevertrouwen. Daarom ga ik de uitdaging van city captain aan om jullie hierin te ontzorgen.

Op onderstaande pagina lees je belangrijke informatie over de mogelijkheden die ik jullie kan bieden. Heb je nog vragen, mail of bel en ik denk graag met jullie mee.

Ben je op zoek naar een leuke baan als oppasser of nannie, schrijf je dan in via deze link. Ik neem met al mijn oppassers en nannies persoonlijk contact op en bespreek je wensen en mogelijkheden.

Email: marielle@oppasmadelief.nl
Telefoon: 06-38263403

Groetjes, Marielle

 

 

 

 

oppas gezocht Delft?


- Oppas Madelief is een jonge en sprankelende onderneming die de hardwerkende ouders van nu wilt helpen om zoveel mogelijk van het leven te genieten en hen de vrijheid te geven om te doen wat ze willen. Dit doen we door deze ouders te helpen met het vinden van een gescreende, betrouwbare en leuke oppas door persoonlijk en lokale service. - Een betrouwbare oppas 

Je kinderen zijn je belangrijkste bezit en die wil met een gerust hart bij de oppas achterlaten. Dat is iets wat we maar al te goed begrijpen! Daarom doorlopen alle oppassers van Oppas Madelief een 3 stappen selectie, zodat er alleen gescreende oppassers op jullie kinderen komen passen. Tijdens het persoonlijke gesprek dat ik houd met elke nieuwe oppas wordt duidelijk of deze oppas voldoet aan het profiel van Oppas Madelief: betrouwbaar, leuk, verantwoordelijk en ondernemend. Is dit allemaal het geval dan komt de oppas op de website of stel ik de oppas aan jullie voor als vaste oppas. Daarnaast bieden wij elke 2 maanden in samenwerking met het Rode Kruis een speciale kinder EHBO curcus aan aan oppassers, zodat zij in elke sitautie weten wat ze moeten doen. Last-minute oppas

Zegt je oppas af, heb je plots een afspraak op je werk of wil je spontaan een avondje uit? Geen probleem! Bel mij of stuur mij een mailtje of whatsappje en ik ga direct voor je aan de slag om een oppas te vinden in de Duin-en Bollenstreek!   Meer informatie over last-minute oppasDe Oppas Madelief diensten


We bieden je verschillende oppasdiensten, afhankelijk van je wensen.

 1. Flexibele oppas/ abonnement
  Met een abonnement van €14,99 per maand boek je onbeperkt je oppas via onze website. Komt de oppas voor het eerst bij jullie oppassen, dan kan zij altijd bij jullie langskomen voor een gratis kennismakingsgesprek. Hier krijg je ook onze last-minute service en de oppas-is-ziek service bij. Zo heb je altijd je oppas goed geregeld!

 2. Vaste oppas
  Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? En ben je op zoek naar iemand voor langere tijd? Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website of bel of mail gerust met je oppasvraag. Ik ga opzoek naar een oppas die bij jullie gezin past. De oppas haalt de kinderen uit school, brengt ze naar de sport of muziekles, regelt speelafspraakjes en kookt. Dat is ideaal thuis komen na een dag werken!

 3. Eenmalige oppas
  Wil je graag voor één keer oppas voor een belangrijke afspraak of voor een romantisch avondje uit? Voor €29,50 regel ik een betrouwbare oppas. Dit kan natuurlijk ook last-minute!

 4. Oppas op feesten en bruiloften
  Organiseer je een feest, verjaardag of bruiloft, en kun je wel wat extra handen gebruiken? De oppassers van Oppas Madelief helpen je graag hierbij. Want wat is er nou leuker dan dat iedereen het naar zijn zin heeft?! Zowel voor je kleintjes als voor de oudere kinderen weten onze enthousiaste oppassers het iedereen naar de zin te maken met leuke activiteiten. Bel of mail me even voor meer informatie.


Kosten van een oppas

Naast de kosten die je aan Oppas Madelief betaalt voor het abonnement, de vast oppas en de eenmalige oppas, betaal je zelf de oppas aan het einde van de oppasafspraak. In de onderstaande tabel staat de richtlijn voor het uurtarief van de oppassers op basis van leeftijd en daarmee ook ervaring waarbij er onderscheid wordt gemaakt in of de kinderen slapen of wakker zijn. Van deze tabel kan worden afgeweken als de oppas een specifieke opleiding heeft, ervaring met kinderen die extra aandacht nodig hebben of in het bezit is van een gastouderdiploma. 

 

oppas gezocht Delft?