Oppas aan huis in de Duin- en Bollenstreek?

Vind jouw nanny of flexibele oppas bij Iris!

 city captains leiden

 

Hallo ouders!

Mijn naam is Iris van der Maarel en ik ben de City Captain van Oppas Madelief Duin- en Bollenstreek. Ik studeer geneeskunde aan de universiteit van Leiden en daar heb ik eerst Oppas Madelief Leiden opgezet. Ik merkte dat het ook voor ouders in de Duin- en Bollenstreek erg lastig is om een goede oppas of Nanny te vinden. Daarom ben ik hier een lokale oppascentrale begonnen. Door jarenlang zelf als oppasser van Oppas Madelief te hebben gewerkt, weet ik precies wat ouders in een oppas zoeken en wat belangrijk voor hen is. Via Oppas Madelief vind je snel en gemakkelijk een vaste oppas voor overdag of een flexibele oppas voor in de avonduren. Heb je een oppas nodig (ook last-minute)? Bel me gerust of stuur me een emailtje en ik ga opzoek leuke oppas voor jullie! Ook voor alle andere oppasvragen kan je altijd contact met mij opnemen, ik helpt graag. Tot snel!

Liefs Iris 

 

Email: iris@oppasmadelief.nl
Telefoon: 06-19229128

 

 

oppas gezocht Delft?


- Oppas Madelief is een jonge en sprankelende onderneming die de hardwerkende ouders van nu wilt helpen om zoveel mogelijk van het leven te genieten en hen de vrijheid te geven om te doen wat ze willen. Dit doen we door deze ouders te helpen met het vinden van een gescreende, betrouwbare en leuke oppas door persoonlijk en lokale service. - Een betrouwbare oppas 

Je kinderen zijn je belangrijkste bezit en die wil met een gerust hart bij de oppas achterlaten. Dat is iets wat we maar al te goed begrijpen! Daarom doorlopen alle oppassers van Oppas Madelief een 3 stappen selectie, zodat er alleen gescreende oppassers op jullie kinderen komen passen. Tijdens het persoonlijke gesprek dat ik houd met elke nieuwe oppas wordt duidelijk of deze oppas voldoet aan het profiel van Oppas Madelief: betrouwbaar, leuk, verantwoordelijk en ondernemend. Is dit allemaal het geval dan komt de oppas op de website of stel ik de oppas aan jullie voor als vaste oppas. Daarnaast bieden wij elke 2 maanden in samenwerking met het Rode Kruis een speciale kinder EHBO curcus aan aan oppassers, zodat zij in elke sitautie weten wat ze moeten doen. Last-minute oppas

Zegt je oppas af, heb je plots een afspraak op je werk of wil je spontaan een avondje uit? Geen probleem! Bel mij of stuur mij een mailtje of whatsappje en ik ga direct voor je aan de slag om een oppas te vinden in de Duin-en Bollenstreek!   Meer informatie over last-minute oppasDe Oppas Madelief diensten


We bieden je verschillende oppasdiensten, afhankelijk van je wensen.

 1. Flexibele oppas/ abonnement
  Met een abonnement van €14,99 per maand boek je onbeperkt je oppas via onze website. Komt de oppas voor het eerst bij jullie oppassen, dan kan zij altijd bij jullie langskomen voor een gratis kennismakingsgesprek. Hier krijg je ook onze last-minute service en de oppas-is-ziek service bij. Zo heb je altijd je oppas goed geregeld!

 2. Vaste oppas
  Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? En ben je op zoek naar iemand voor langere tijd? Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website of bel of mail gerust met je oppasvraag. Ik ga opzoek naar een oppas die bij jullie gezin past. De oppas haalt de kinderen uit school, brengt ze naar de sport of muziekles, regelt speelafspraakjes en kookt. Dat is ideaal thuis komen na een dag werken!

 3. Eenmalige oppas
  Wil je graag voor één keer oppas voor een belangrijke afspraak of voor een romantisch avondje uit? Voor €29,50 regel ik een betrouwbare oppas. Dit kan natuurlijk ook last-minute!

 4. Oppas op feesten en bruiloften
  Organiseer je een feest, verjaardag of bruiloft, en kun je wel wat extra handen gebruiken? De oppassers van Oppas Madelief helpen je graag hierbij. Want wat is er nou leuker dan dat iedereen het naar zijn zin heeft?! Zowel voor je kleintjes als voor de oudere kinderen weten onze enthousiaste oppassers het iedereen naar de zin te maken met leuke activiteiten. Bel of mail me even voor meer informatie.


Kosten van een oppas

Naast de kosten die je aan Oppas Madelief betaalt voor het abonnement, de vast oppas en de eenmalige oppas, betaal je zelf de oppas aan het einde van de oppasafspraak. In de onderstaande tabel staat de richtlijn voor het uurtarief van de oppassers op basis van leeftijd en daarmee ook ervaring waarbij er onderscheid wordt gemaakt in of de kinderen slapen of wakker zijn. Van deze tabel kan worden afgeweken als de oppas een specifieke opleiding heeft, ervaring met kinderen die extra aandacht nodig hebben of in het bezit is van een gastouderdiploma. 

 

oppas gezocht Delft?