Oppas aan huis in Den Haag?

Vind jouw nanny of oppasstudent bij ons!

 

 

Hallo ouders!

Ik ben Laura Arkesteijn, City Captain van Oppas Madelief Den Haag en Westland. Naast dit werk studeer ik aan de TU Delft. Ik vind het ontzettend leuk dat ik Oppas Madelief in Den Haag op heb kunnen zetten en samen met mijn geweldige City Team helpen wij jullie met veel plezier aan een leuke en spontane oppas!

 

Jet is onze Customer Care Manager. Zij staat telefonisch, via whatsapp en email voor jullie klaar om te helpen en al jullie vragen te beantwoorden. Ook is zij bereikbaar voor last-minute oppasvragen of wanneer je vervanging nodig hebt als je oppas ziek is.
 
Cindy is onze Recruitment Manager. Zij is degene die de perfecte vaste oppas of gastouder matcht aan de gezinnen en zorgt dat er voldoende oppassers online staan voor onze af-en-toe-oppasservice. Wanneer de oppas is gevonden doet zij de screening door middel van een social media check, het bellen van referenties en het voeren van de intakegesprekken. Met haar ervaring binnen de gastouderservice laat ik met een gerust hart deze leuke taak aan haar over.

Op zoek naar een vaste oppas of nanny overdag? Of juist last minute plots oppas nodig? Bel gerust! Ik hoop jullie snel te spreken!

 

Liefs,

Jet, Cindy en Laura 

 

Email: denhaag@oppasmadelief.nl
Telefoon: 06-26065621

  

oppas gezocht Nijmegen

Review door De Hofpas Den Haag

 

 oppas gezocht Nijmegen

Last-minute oppas in Den Haag?

Last-minute lekker een avondje uit? Of een verplaatste afspraak?

Geen zorgen! Neem contact met mij op en we zorgen dat er een oppas voor je klaar staat. Het snelst reageer ik op whatsapp (0636555111). Voor meer informatie hier.

 

 

Wat kost een oppas in Den Haag?

Hieronder een overzicht van de tarieven voor de verschillende soorten oppas die wij bieden.

 • Eenmalige oppas (€29,50)
 • Abonnement (€14,99 per maand)
 • Vaste oppas (zie deze pagina

Klik hier voor de algemene tarieven pagina. 

 De oppas betaal je altijd per uur, de meeste oppas volgen de richtlijnen zoals in onderstaande tabel aangegeven. 

Vaste oppas / nanny in Den Haag

Ook voor een oppas die een vast aantal dagen per week komt oppassen ben je bij Oppas Madelief Den Haag aan het goede adres. Dien je aanvraag in op deze pagina en we nemen contact met je op! 

 

Gastouder: kinderopvangtoeslag

Sinds kort zijn wij ook een geregistreerd gastouderbureau. Wanneer een gastouder bij jullie via ons komt oppassen, is het mogelijk om kinderopvangtoeslag te krijgen. Mail ons voor meer info. 

 

Au pair

Klinkt chique hè, een au pair, maar het is verrassend betaalbaar, leuk voor de kids en praktisch voor jullie. De meeste au pairs zijn 18/19 jaar oud, en klaar met school. Voor ze starten met hun studie willen ze graag de Europese cultuur leren kennen.

Een au pair haalt de kids van school, helpt ze met huiswerk, brengt ze naar sport/muziek en helpt met boodschappen, koken en een wasje. Samen bespreken we wat het beste aansluit en past bij wat jullie zoeken! 
Voor meer info klik hier

oppas gezocht nijmegen?

Selectieprocedure oppassers

Alle Madeliefjes komen eerst op gesprek voordat zij mogen oppassen voor ons. Wij hanteren een standaard procedure voor het selecteren van onze oppassers, kijk hier

Oppassers Madelief Den Haag

Welke diploma's hebben de Madeliefjes?

Het verschilt per oppas of ze diploma's heeft. We stimuleren onze oppassers een EHBO diploma te halen, maar stellen dit niet verplicht! Het uurtarief van een oppas met diploma's zal hoger liggen dan dat van een oppas zonder diploma's. 

Samen met het Rode Kruis bieden wij onze oppassers EHBO cursussen aan, speciaal voor kinderen. Voor meer informatie, kijk hier

 oppas gezocht nijmegen?

Het ontstaan van Oppas Madelief

Oppas Madelief is in 2010 begonnen in Delft door de tweelingzusjes Lyla en Jasmijn. De oppascentrale is toen zo hard gegroeid, dat ze al snel gevestigd was door heel Nederland. Lyla en Jasmijn hadden het zo druk, dat ze over zijn geschakeld op het Franchise concept: per stad is er één citycaptain die het aanspreekpunt is voor de ouders in die stad, en de oppassers selecteerd. Voor meer informatie, kijk hier.

 oppas gezocht nijmegen?

Feestjes

Oppas op een feest(je) om een oogje op de kinderen te houden, en ze tegelijkertijd ook te vermaken? Onze oppassers zijn super enthousiast! Voor alle informatie, kijk hier

Afgelopen jaar hebben we met Madelief in de kinderhoek van Waterpop in Wateringen gestaan, met ons zelfgemaakte Madelief Twister doek! Wij stellen dit twisterdoek ook beschikbaar voor uw feest, vraag naar de beschikbaarheid (laura@oppasmadelief.nl).

Oppassers Westland selectie

 

oppas gezocht nijmegen?

Lokale samenwerkingen

 

CrossFit Bink 36

Vind je het lastig om sporten te combineren met de kinderen thuis? Sportschool CrossFit Bink36 en Oppas Madelief bieden de oplossing! Neem de kids mee tijdens het sporten en een enthousiaste oppas van Oppas Madelief zorgt dat ze een leuke tijd hebben in de kinderhoek van CrossFit, zodat jij onbezorgd kan gaan sporten.

 CrossFit Den Haag Madelief

 

oppas gezocht nijmegen?

 

Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Overnacht u in het Kurhaus? Geen probleem! Ook hier regelen we een oppas voor jullie kinderen, zodat jullie samen lekker een dagje of avondje uit kunnen! Vraag meer informatie bij de balie van het Kurhaus, of bel met mij (Laura: 0636555111). 

Ook bieden we de babyfoon-service aan, mochten jullie het minder fijn vinden als de oppas de hele avond op de kamer zit. 

 

Kurhaus Oppas Madelief

 oppas gezocht nijmegen?

 

 Hotel Des Indes

Samen met Hotel Des Indes zorgt Oppas Madelief ervoor dat je helemaal ontspannen kan genieten van je uitstapje. Vraag meer informatie bij de balie van Hotel des Indes, of bel met mij (Laura: 0636555111). Ook last-minute zorgen we dat er een enthousiaste oppas voor je klaar staat! 

 

Hotel des Indes Oppas Madelief

 

oppas gezocht nijmegen?

 

Expat friendly locals

We know how hard it is to find a reliable babysitter when you have just arrived in a new city. Send a message or call us, Laura is happy to help you!  
Expat babysitter The Hague

 

Gastouder aan huis of gastnanny in Den Haag ?

Je kan ook een oppas aan huis met kinderopvangtoeslag regelen via ons! We noemen dat een gastnanny en dit betekent eigenlijk dat je gewoon een nanny hebt maar daar dan ook kinderopvangtoeslag voor kan krijgen. Het is belangrijk dat je dan wel meer dan 16 uur opvang per week zoekt, dat mag wel samen voor alle kinderen zijn. Als je bijvoorbeeld 2 kinderen hebt dan kan je dus 8 uur per kind per week nodig hebben en dan ben je er al!  We gaan graag no cure no pay voor je op zoek en stellen een nanny voor.  

Je kan hieronder en op de site meer lezen: https://www.oppasmadelief.nl/gastouderbureau

gastouder aan huis gastnanny delft

 

Het lijkt soms ingewikkeld om dit te regelen maar het is niet lastiger dan de kinderopvang. Hieronder de stappen die nodig zijn om een gastnanny te regelen.

Vanaf dat je een nanny hebt ontmoet duurt het 10 weken tot je de toeslag aan kan vragen.  

 • Stap 1. Wij sturen een profiel door en jullie maken eens kennis als de oppas je leuk lijkt.
 • Stap 2. Is er na de kennismaking een match? Dan gaan we alles in orde maken!
 • Stap 3. Geen EHBO? Dan doet de oppas een EHBO cursus bij onze partner Livis ( 94,95 euro)
 • Stap 4. Wij vragen online een VOG aan, geen gedoe gewoon online ( 33 euro )
 • Stap 5. Wij komen langs om met gastnanny en vraagouders het huis te checken ( De RIE ) en maken een actieplan voor eventuele aanpassingen. ( 55 euro)
 • Stap 6. Met EHBO, VOG en RIE en het ID bewijs van de gastnanny kunnen wij de gemeente vragen de gastnanny in te schrijven in het LRKP register.
 • Stap 7. De gastnanny schrijft zich in bij het personenregister ( 12 euro)
 • Stap 8. De GGD maakt een afspraak met de gastnanny om op bezoek te komen voor de echte check door de GGD van het huis.
 • Stap 9. De GGD vraagt nog eventuele aanpassingen en maakt een rapport met advies voor de gemeente en de gemeente kan dan de registratie doen.
 • Stap 10 Je vraagt de toeslag aan: Geregeld! 

 

Toch nog ingewikkeld? Bel of mail ons gerust met vragen info@oppasmadelief.nl