Oppas gezocht in Delft/Rijswijk?

Vind jouw gescreende oppas aan huis!

 

Oppas Gezocht Delft

  

Lieve ouders,

Ik ben Elze Nijveldt, 29 jaar oud en net als Oppas Madelief geboren en getogen in Delft :) Naast Delftenaar ben ik afgestudeerd als hulpverlener, houd ik van hardlopen/yoga en ben ik de vaste nanny bij een gezin in Rijswijk. En niet onbelangrijk dus: ik ben dol op kinderen. 

Ben je op zoek naar een leuke, ondernemende oppas in Delft, Delfgauw, Rijswijk of Nootdorp/Ypenburg? Dan help ik je graag met het vinden van een fijne oppas voor jullie gezin! Last-minute of vast, alles is mogelijk. Hieronder leg ik uit hoe het werkt bij Oppas Madelief en kun je kijken wat het beste bij jou en je gezin past. Voor vragen of meer informatie kun je me altijd bellen of mailen. 

Tot snel :)
Liefs, Elze

Email: elze@oppasmadelief.nl
Telefoon: 06 41885765

 

Grote Markt Delft met sneeuw

 oppas gezocht Delft?

De diensten van Oppas Madelief Delft/Rijswijk? 

 

1. Abonnement à €14,99 - incl. last-minute service 

Met een abonnement bij Madelief heb je altijd een oppas in huis. Met een abonnement kan je gemakkelijk (onbeperkt) zelf je oppas online boeken. Dit kan tot 48 uur van tevoren. Te laat? Bel of stuurt mij een berichtje, ik regel de oppas alsnog voor je. Zo is je oppas altijd goed geregeld!

14.99 oppas abonnement Madelief

2. Eenmalige oppas à €29.50

Gewoon één keer een oppas nodig? Voor €29,50 regel ik een gescreende oppas van Madelief voor je, ook last-minute. Bel even of stuur mij een berichtje en ik regel het direct.

 

3. Vaste oppas

Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? Bijvoorbeeld elke maandag van 08:00 tot 17:00, of de dinsdag- en dondermiddag van 15.00 tot 18.30? Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Vaste oppas Delft

 

4. Oppas nodig bij jullie feestje of bruiloft?

Geven jullie een (kinder)feestje of gaan jullie trouwen? Ook hierbij komen oppassers van Oppas Madelief graag helpen. Onze oppassers zijn enthousiaste, ondernemende en betrouwbare meiden/jongens. Ze spelen met de kinderen op je feest/evenement en zorgen dat alles goed gaat. Bel of stuur mij een mailtje voor meer informatie.

 

Gescreende oppassers

Alle Madeliefjes komen eerst op gesprek voordat zij mogen oppassen voor ons. Wij hanteren een standaard procedure voor het selecteren van onze oppassers, kijk hier

Naast onze eigen screening, hebben veel van onze oppassers een VOG en/of een EHB0-certificaat.
Door onze samenwerking met het Rode Kruis is het voor alle oppassers mogelijk een EHBO-training speciaal gericht op kinderen te volgen. Om de maand organiseren wij zo'n curus en in Delft hebben al ruim 20 oppassers een kinder-EHBO. Dit kan je terugvinden in hun profiel. Lees hier meer over de samenwerking met het Rode Kruis en de kinderEHBO-cursus . 

Het uurtarief van de oppas ligt tussen de €4 en de €12. Als je kinderen slapen geldt het avondtarief per uur (ongeveer €2 per uur goedkoper). 

 

Gastouder aan huis of gastnanny ?

Je kan ook een oppas aan huis met kinderopvangtoeslag regelen via ons! We noemen dat een gastnanny en dit betekent eigenlijk dat je gewoon een nanny hebt maar daar dan ook kinderopvangtoeslag voor kan krijgen. Het is belangrijk dat je dan wel meer dan 16 uur opvang per week zoekt, dat mag wel samen voor alle kinderen zijn. Als je bijvoorbeeld 2 kinderen hebt dan kan je dus 8 uur per kind per week nodig hebben en dan ben je er al!  We gaan graag no cure no pay voor je op zoek en stellen een nanny voor.  

Je kan hieronder en op de site meer lezen: https://www.oppasmadelief.nl/gastouderbureau

gastouder aan huis gastnanny delft

 

Het lijkt soms ingewikkeld om dit te regelen maar het is niet lastiger dan de kinderopvang. Hieronder de stappen die nodig zijn om een gastnanny te regelen.

Vanaf dat je een nanny hebt ontmoet duurt het 10 weken tot je de toeslag aan kan vragen.  

  • Stap 1. Wij sturen een profiel door en jullie maken eens kennis als de oppas je leuk lijkt.
  • Stap 2. Is er na de kennismaking een match? Dan gaan we alles in orde maken!
  • Stap 3. Geen EHBO? Dan doet de oppas een EHBO cursus bij onze partner Livis ( 94,95 euro)
  • Stap 4. Wij vragen online een VOG aan, geen gedoe gewoon online ( 33 euro )
  • Stap 5. Wij komen langs om met gastnanny en vraagouders het huis te checken ( De RIE ) en maken een actieplan voor eventuele aanpassingen. ( 55 euro)
  • Stap 6. Met EHBO, VOG en RIE en het ID bewijs van de gastnanny kunnen wij de gemeente vragen de gastnanny in te schrijven in het LRKP register.
  • Stap 7. De gastnanny schrijft zich in bij het personenregister ( 12 euro)
  • Stap 8. De GGD maakt een afspraak met de gastnanny om op bezoek te komen voor de echte check door de GGD van het huis.
  • Stap 9. De GGD vraagt nog eventuele aanpassingen en maakt een rapport met advies voor de gemeente en de gemeente kan dan de registratie doen.
  • Stap 10 Je vraagt de toeslag aan: Geregeld! 

 

Toch nog ingewikkeld? Bel of mail ons gerust met vragen info@oppasmadelief.nl

 

oppas gezocht Delft?

Erop uit in Delft met kinderen 

Zoek je wat leuks om te doen in Delft? Hieronder staan 5 leuke leuke tips en uitjes voor kinderen in Delft! Leuk voor een dagje uit met de kinderen, of met de nanny lekker op avontuur in de stad!

- Café Du Midi - 

Heerlijk de rust opzoeken net buiten Delft, in Delfgauw. Omringd door de kippen en geiten een lekker (h)eerlijk hapje eten.

- Buytendelft - 

De stadsboerderij en waterspeeltuin van Delft --> "Kinderen zelf de kracht van de natuur laten ontdekken."

- Boekhandel de Omslag - 

Het gezelligste boekwinkeltje van Delft! Lekker lokaal, net als Oppas Madelief. En omdat lezen gewoon superleuk en belangrijk is :)

Boekhandel de omslag Delft

- De Lelie - 

Oké, deze mag sowieso niet ontbreken op de lijst: echt de allerlekkerste ijsjes van Delft!!!

- Het science centre -

De wondere wereld van techniek ontdekken voor kinderen.

  

oppas gezocht Delft?

 

Contact City Captain

Neem gerust contact met me op! 

Groetjes Elze Nijveldt

Oppas madelief Delft/Rijswijk

06 41885765 / Elze@oppasmadelief.nl

Oppas Madelief Delft