Oppas gezocht in Delft, Rijswijk en omgeving?  

 oppas gezocht Delft?

Lieve ouders en oppassers, 

 

Vanaf 1 mei heb ik het stokje overgenomen van Elze in Delft, Delfgauw en Rijswijk. Ik heb het nu al enorm naar mijn zin!

Ik ga jullie verder helpen met het vinden van leuke oppasadressen en de leukste oppassers. Daarnaast ben ik er altijd voor al jullie vragen.

 

Tegenwoordig is het lastig om een goede oppas te vinden aan wie je je kind(eren) kunt toevertrouwen. Graag ga ik de uitdaging aan om jullie hierin te ontzorgen. Door mijn ervaring in een speelgoedwinkel, als jong tante en als oppas zelf, weet ik als geen ander waar zowel een kind als de ouders blij van worden.

 

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Bel of mail mij gerust. 

 

Ben je op zoek naar een leuke baan als oppas aan huis? Schrijf je dan in via deze link. Ik ga graag met je in gesprek en zoek samen naar een passend gezin.

 

Oppas Madelief Delft

Sanne 
T: 0639557575
E: sanne@oppasmadelief.nl

oppas gezocht Delft?

Een betrouwbare oppas, selectie en training van de oppassers

Je kinderen zijn jullie allerbelangrijkste bezit en die wil je met een gerust hart bij de oppas achterlaten. Dat is iets wat ik maar al te goed kan begrijpen! Daarom doorlopen alle oppassers van Oppas Madelief een 3 stappen selectie. Tijdens het persoonlijke gesprek dat ik heb met elke nieuwe oppas wordt duidelijk of deze oppas voldoet aan het profiel van Oppas Madelief. Tevens worden een aantal praktijk situaties geschetst waarna de oppasser een uit te voeren handeling zal moeten omschrijven. Daarnaast wordt de basis EHBO aan de hand van een First Aid kaartje 'getoetst'. Is dit het geval dan komt de oppas op de website of stel ik de oppas aan jullie voor als vaste oppas. 

profielchek oppas madeliefsociale media chek oppas madelief screeningmethodepersoonlijke gesprek screeningmethode Oppas madelief

 

oppas gezocht Delft?

De diensten van Oppas Madelief Delft, Rijswijk en omgeving

 

1. Abonnement à €12,95 - incl. last-minute service 

Met een abonnement bij Madelief heb je altijd een oppas in huis. Met een abonnement kan je gemakkelijk (onbeperkt) zelf je oppas online boeken. Dit kan tot 48 uur van tevoren. Te laat? Bel of stuurt mij een berichtje, ik regel de oppas alsnog voor je. Zo is je oppas altijd goed geregeld!

 

2. Eenmalige oppas à €29.50

Gewoon één keer een oppas nodig? Voor €29,50 regel ik een gescreende oppas van Madelief voor je, ook last-minute. Bel even of stuur mij een berichtje en ik regel het direct.

 

3. Vaste oppas

Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? Bijvoorbeeld elke maandag van 08:00 tot 17:00, of de dinsdag- en dondermiddag van 15.00 tot 18.30? Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

4. Oppas nodig bij jullie feestje of bruiloft?

Geven jullie een (kinder)feestje of gaan jullie trouwen? Ook hierbij komen oppassers van Oppas Madelief graag helpen. Onze oppassers zijn enthousiaste, ondernemende en betrouwbare meiden/jongens. Ze spelen met de kinderen op je feest/evenement en zorgen dat alles goed gaat. Bel of stuur mij een mailtje voor meer informatie.

 

Gastouder aan huis of gastnanny 

Je kan ook een oppas aan huis met kinderopvangtoeslag regelen via ons! We noemen dat een gastnanny en dit betekent eigenlijk dat je gewoon een nanny hebt maar daar dan ook kinderopvangtoeslag voor kan krijgen. Het is belangrijk dat je dan wel meer dan 16 uur opvang per week zoekt, dat mag wel samen voor alle kinderen zijn. Als je bijvoorbeeld 2 kinderen hebt dan kan je dus 8 uur per kind per week nodig hebben en dan ben je er al! We gaan graag no cure, no pay voor je op zoek en stellen een nanny voor.  

Meer lezen over een gastouder aan huis? Klik hier

 

oppas gezocht Delft?

Erop uit in Delft met kinderen 

Zoek je wat leuks om te doen in Delft? Hieronder staan 5 leuke leuke tips en uitjes voor kinderen in Delft! Leuk voor een dagje uit met de kinderen, of met de nanny lekker op avontuur in de stad!

- Café Du Midi - 

Heerlijk de rust opzoeken net buiten Delft, in Delfgauw. Omringd door de kippen en geiten een lekker (h)eerlijk hapje eten.

- Buytendelft - 

De stadsboerderij en waterspeeltuin van Delft --> "Kinderen zelf de kracht van de natuur laten ontdekken."

- Boekhandel de Omslag - 

Het gezelligste boekwinkeltje van Delft! Lekker lokaal, net als Oppas Madelief. En omdat lezen gewoon superleuk en belangrijk is :)

Boekhandel de omslag Delft

- De Lelie - 

Oké, deze mag sowieso niet ontbreken op de lijst: echt de allerlekkerste ijsjes van Delft!!!

- Het science centre -

De wondere wereld van techniek ontdekken voor kinderen.

oppas gezocht Delft?

 

Benieuwd geworden? Contact City Captain Sanne

Oppas Madelief Delft

Sanne 
T: 0639557575
E: sanne@oppasmadelief.nl