Oppas aan huis in Breda?

Vind jouw betrouwbare vaste oppas of nanny bij ons!

Ook last minute oppas!

oppas gezocht haarlem?

  oppas gezocht haarlem?Lieve ouders en oppassers!

Mijn naam is Kubra en sinds begin 2019 mag ik met trots als City Captain van Oppas Madelief de stad Breda vertegenwoordigen! Inmiddels heb ik in 2016 mijn studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Als City Captain van Oppas Madelief Breda ben ik het aanspreekpunt voor zowel ouders als oppassers in Breda. Oppas Madelief is voor mij zeer bekend, in Haarlem heb ik zelf als oppasser gewerkt. Met deze kennis en ervaring heb ik ontzettend veel zin om City Captain in Breda te zijn en hoop ik jullie goed van dienst te kunnen zijn.

Alle vragen zijn welkom waarover jullie mij kunnen mailen en bellen!

Email: Lotte@oppasmadelief.nl
Telefoon:+31612677064

 

 

 


oppas gezocht haarlem?

Oppas gezocht in Breda?

De mogelijkheden van Oppas Madelief:

 

Incidentele oppas 

Bij Oppas Madelief Eindhoven is het mogelijk om een membership van €12,95 per maand af te nemen voor een duur van 6 maanden of van 19,99 per maand (maandelijks opzegbaar), waarmee u online (onbeperkt) een oppas kan boeken tot 48 uur van tevoren. U kunt als ouder kiezen uit een aantal beschikbare oppassers aan de hand van hun profielschets. Op deze manier kunt u dezelfde oppas meerdere keren boeken. Tevens kunt u gebruik maken van de last-minute service wanneer u op zeer korte termijn een oppas nodig heeft. Wanneer u contact met mij opneemt zal ik er alles aan doen om een oppasser te regelen.

Eenmalige oppas (€29,50 per keer)

Wilt u liever niet vastzitten aan een membership, maar heeft u voor één keer oppas nodig? Dan kunt u gebruik maken van de eenmalige oppas service voor €29,50 per keer. 

Vaste oppas aan huis

Heeft u op één of meerdere dagen in de week oppas aan huis nodig voor een 'langere' periode, dan kunt u een aanvraag indienen op onze website. Als city captain zal ik op zoek gaan naar een beschikbare nanny voor u op basis van no cure no pay regeling. 

Prijzen voor een vaste nanny aan huis variëren en zijn dan ook afhankelijk van het aantal dagen waarop u oppas nodig heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelije services die wij verlenen voor een vaste oppas aanvraag. Het uurloon van de oppasser is hierin niet meegenomen. Het uurloon van oppassers zijn gevariëerd en kan uiteenlopen van €6 tot €12 p/u.

 

Gastouder

Bent u op zoek naar een gastouder, oftewel een oppas voor meerdere doordeweekse dagen waarbij u kinderopvangtoeslag kunt terugkrijgen? Bij Oppas Madelief regelen we een gastouder met de juiste opleidingen en certificaten voor u. Neem contact op voor de mogelijkheden die passen bij uw situatie.

Oppas op feesten en bruiloften

Organiseert u een feest of bruiloft, en kunt u wel wat extra handen gebruiken? De oppassers van Oppas Madelief helpen u graag hierbij. Bel of mail mij even voor meer informatie. Lees hier over een oppas op jouw feest

 

Afbeeldingsresultaat voor bruidskinderen

oppas gezocht haarlem?

Screening van oppassers in Breda

Een goede en betrouwbare oppas is belangrijk! Daarom screenen en selecteren wij alle oppassers persoonlijk voordat zij op de site komen. Dat gaat volgens drie stappen:

Oppas Roterdamoppas gezocht Rotterdamoppas gezocht Rotterdam

De profielcheck

 Oppassers schrijven zich eerst in op de website waarbij zij een profiel aanmaken. Hierbij vullen zij informatie als opleiding, leeftijd en ervaring in. Aan de hand van dit profiel wordt bepaald of de oppas aan de eisen voldoet om binnen het Oppas Madelief team te werken.

Socialmedia check

Hierop volgt een socialmedia check. Dit doen we ter controle of het profiel van de oppas overeen komt met de uitstraling die deze oppas verder op internet heeft. We bekijken Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram om een beter beeld te krijgen van de kandidaat. 

Persoonlijk gesprek

Tot slot het persoonlijke gesprek. Hierbij wordt nogmaals de ervaring van de oppas doorgenomen en wordt getest hoe de oppas in verschillende situaties reageert door het voorleggen van een aantal cases. Wanneer de oppas door dit persoonlijke gesprek is, volgt een korte oppastraining en is hij/zij officieel een van de Breda Madeliefjes!

 

oppas gezocht haarlem?

Benieuwd geworden? Contact City Captain Kubra

Oppas Madelief Breda

Kubra 
T: 0648202213
E: kubra@oppasmadelief.nl

 

 

 

oppas gezocht haarlem?

 

15 maart 2019

Sanders Vriendenopvang

Met trots mogen wij mededelen dat wij als Oppas Madelief mochten meedoen bij het opvangen van de kinderen tijdens Sanders Vriendenopvang in Breda (Pier 15). Op deze dag staakt het hele onderwijs. Alle scholen sluiten hun deuren, zodat het personeel kan laten zien dat de werkdruk te hoog is en dat iets aan gedaan moet worden. 3FM-dj Sander heeft samen met zijn vriendenteam een bijdrage geleverd aan deze staking door middel van een Vriendenopvang. Hier mochten wij ook een steuntje bijdragen!

Douwe Bob en nog veel meer bekenden waren aanwezig tijdens deze evenement! 

 

oppas gezocht haarlem?