Oppas aan huis in Baarle-Nassau

Vind jouw leuke oppas in Baarle-Nassau!

oppas gezocht Delft?

mabel city captain baarle nassau

 

 

Lieve ouders! Ik ben mabel kool en ik ben 21 jaar. Ik heb mijn opleiding zorghulp afgerond en werk momenteel in de housekeeping als assistent supervisor. Ik vind het een grote eer dat ik voor de gemeente baarle-nassau en omstreken garant mag staan om leuke oppassers te zoeken voor de ouders. Ik heb 6 jaar ervaring in het oppassen. Ik weet wat de kinderen van elke leeftijd leuk vinden. Ik zal mijn uiterste best doen om een leuke, lieve en geschikte oppasser te zoeken/vinden in de gemeente baarle-nassau en omgeving! Je kunt mij altijd bellen en/of e-mailen als er vragen zijn. Ik vind het belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen! Liefs Mabel

Email: mabel@oppasmadelief.nl
Telefoon: 0640200795

 

 

oppas gezocht Delft?

Oppas madelief Baarle-nassau

Geen stress!

Uw oppas, onze zorg!

 

Hoe gaat oppas madelief Baarle-nassau te werk?

Oppas madelief Baarle-nassau gaat eerst opzoek naar oppassers. De oppassers worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek screenen we de oppasser via sociale media en andere informatie uit het gesprek. Daarna gaan we opzoek naar gezinnen die interesse hebben in oppas madelief. Met de gezinnen die interesse hebben plannen wij ook een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek leggen wij uit waarom ouders beter kunnen kiezen voor oppas madelief in plaats van een eigen oppas zoeken. Ook leggen wij de verschillende mogelijkheden uit en welke het beste zou passen bij het gezin en de kinderen. Na dit gesprek vragen wij of de ouders verder willen met oppas madelief en of ze dan de abonementskosten willen overmaken, hierna wordt alles in werking gezet.

Verschillende mogelijkheden:

Oppas madelief heeft 2 verschillende mogelijkheden voor de ouders, namelijk: een gewoon abonnement of een vaste oppas. Bij een gewoon abonnement krijgen de ouders de beschikking over al onze oppassers. De ouders boeken zelf online de oppasser die beschikbaar is. De prijzen van de oppasser zijn vastgesteld na aanleiding van de ervaring, leeftijd en eventuele diploma's. Klik hier voor onze oppassers.

 

Vaste oppas in Baarle-nassau:

Wanneer ouders kiezen voor een vaste oppas kiezen wij een oppas die ons het beste bij het gezin lijk te passen. Met de oppasser en de ouders wordt ook een kennismaking ingepland. Na de kennismaking nemen wij contact op met de ouders en vragen wij of de oppasser hun beviel. Zo ja, na de eerste oppas afspraak nemen wij weer contact op met de ouders om te vragen of het ze nogsteeds bevalt en vragen wij de bemiddelingskosten over te maken. Voor de tarieven klik hier. Bevalt de oppasser niet, dan gaan we opzoek naar een andere oppasser.

 

Last-minute oppas in Baarle-nassau:

Oppas madelief Baarle-nassau biedt ook een last minute service aan. Deze service is voor iedereen, zowel bestaande klanten als potentiele nieuwe klanten. Moet u ineens toch voor iemand invallen op uw werk of iets anders waardoor je snel een oppasser nodig hebt, wij regelen het voor u. Neem contact met ons op via 06-40200795 of mail ons via mabel@oppasmadelief.nl. Voor meer informatie en prijzen, klik hier.

 

Oppas regelen voor feesten of partijen in Baarle-nassau:

Oppas madelief regelt ook uw oppas op feesten en partijen zodat u ook dan onbezorgd niet naar de kinderen om te hoeven kijken. De oppassers van oppas madelief verzorgen een leuke dag voor de kinderen met verschillende activiteiten. Voor het boeken van oppassers voor feesten en partijen vragen wij u minimaal 2 weken van te voren contact op te nemen via 06-40200795 of mail ons via mabel@oppasmadelief.nl. Voor meer informatie, klik hier.

 

Voor aanbiedingen en andere interesante ontwikkelingen, volg ons op facebook. #oppasbaarlenassau oppas gezocht Delft?

   

 

 Erop uit in Baarle-Nassau en omgeving de met kinderen

Zoek je wat leuks om te doen in Baarle-Nassau en omgeving? Hieronder staan 5 leuke leuke tips en uitjes voor kinderen in Baarle-nassau en omgeving! Leuk voor een dagje uit met de kinderen, of met de oppas lekker op avontuur in de stad!

pannenkoekenhuis en dagrecreatie: De Steengroeve.

Aan de rand van het Chaamse bos, de plek bij uitstek om te genieten van al het moois wat Chaam biedt..

Een fietstocht door het bos, een spelletje midgetgolf, een heerlijke lunch, pannenkoek of BBQen…
De kinderen in de speeltuin, op de trampoline of met hele gezin op Truusje Trap..
Bij De Steengroeve in Chaam vindt je het allemaal!

kijk voor meer informatie op: http://www.steengroeve.nl/ 

De steengroeve

 

oppas gezocht Delft?

 

Contact Baarle-Nassau en omgeving City Captain

Neem gerust contact met me op! 

Groetjes Mabel Kool

Oppas Madelief Baarle-Nassau en omgeving

0640200795 / mabel@oppasmadelief.nl

Groetjes, Mabel