Oppas aan huis in Arnhem?

Vind jouw lieve, gescreende nanny of oppas in Arnhem!

 oppas gezocht haarlem?


         

Lieve ouders / verzorgers en oppassers,

Ik ben Lotte de City Captain van Oppas Madelief Arnhem!

Jasmijn en Lyla zijn de oprichters van Oppas madelief. Ze merkten dat het erg lastig is voor ouders om een goede oppas of Nanny te vinden. Daarom zijn ze deze lokale oppascentrale begonnen! Oorspronkelijk komen Jasmijn en Lyla uit Delft en daar begonnen we met een groepje vriendinnen de eerste oppascentrale van Nederland. Dat ging heel goed en er zijn superveel ouders die wel een handje kunnen gebruiken bij het vinden van een lieve vaste nanny of oppas. Ben jij ook op zoek naar jouw vaste leuke oppas of Nanny in Arnhem? Bel ons gerust 24/7, we gaan graag (ook last-minute) op zoek naar een leuke nanny voor jullie! Mocht je vragen hebben, bel of mail me gerust! Tot snel!

 

Oppasser / nanny / gastouder?

Ben je op zoek naar een leuke baan? Schrijf je dan bij ons op de site. Ik neem met alle oppassers en/of nannies persoonlijk contact op en bespreek met jou hoe wij werken, wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk jou wensen.

Email: Lotte@oppasmadelief.nl

Telefoon: +31612677064

 

Lieve groet, 

Lotte

oppas gezocht haarlem?

Wat bieden wij?

Gescreende oppassers/nannies!

Met een gerust hart naar je werk? Een heerlijk avondje uit? Vaak denken ouders: “Hoe dan? Wie zorgt er voor mijn kinderen?”. Wij van Oppas Madelief begrijpen als geen ander dat een goede en betrouwbare oppas of nanny nodig is om zorgeloos te kunnen genieten van een avondje uit of wellicht s’ochtends zorgeloos naar je werk te vertrekken. Daarom screenen wij al onze nannies. Online kan je eenvoudig een gescreende oppas boeken. Vind je niet direct wat je zoekt? Laat het mij weten en ik kijk graag met je mee.

 

Hoe zit onze screeningsmethode in elkaar?

 

 oppas gezocht haarlem?

De oppas services die wij leveren:

Bij Oppas Madelief bieden wij ouders verschillende mogelijkheden. Onderstaand zijn de mogelijkheden en services toegelicht. Mocht je vragen hebben neem dan contact op met mij en ik help je graag.   

Flexibele Service (Af en toe oppas nodig?)

Wil je wel is een avondje weg? Gezellig uiteten met vrienden of wellicht heb je een spoedvergadering op werk! Vanaf €12,95 per maand ben je bij ons altijd verzekerd van een gescreende oppas. Boek gemakkelijk je oppas online via de website. Inclusief de last-minute service, stuur mij een bericht en ik ga voor je op zoek. Zo snel en makkelijk is je oppas geregeld!  

 

Nanny premium (Vaste oppas)

Ben je op zoek naar een oppas die op vaste dagen (middagen) bij jouw gezin thuis komt oppassen? Met de oppasgarantie dat wij op zoek gaan naar vervanging als de nanny ziek is? Wij van Oppas Madelief bieden de oplossing: de Nanny Premium Service. Tevens heb je dan ook nog is de mogelijkheid om flexibel in de maand oppas te boeken wanneer je uiteten wilt met vrienden! Wordt je uitgenodigd voor een etentje? Nee hoef je niet meer te verkopen! Wij regelen de zorg voor de kids. Meld je aan, dien een aanvraag in voor een nanny en ik neem contact met je op voor meer informatie.

                            gastnanny met kinderopvangtoeslag in Haarlem

 

Eenmalige oppas

Spoedvergadering op werk? Onverwachts uitje met collega’s? Ben je geneigd om het allemaal om te gooien gezien het feit je geen oppas hebt? Wij regelen het voor je! Heb je écht maar één keer oppas nodig? Dan is het zelfs mogelijk dat wij het last-minute regelen. Voor €29,50 ga ik gelijk voor je op zoek!

 

Oppas op je bruiloft of feest?

Geef je een feest of ga je binnenkort trouwen en sta je op het punt om de mooiste dag van je leven te beleven maar heb je oppas nodig voor de kinderen? Onze vrolijke en ervaren oppassers helpen graag om er een onvergetelijke dag van te maken en een feestje voor de kids!

Oppas bij feestje

 

oppas gezocht haarlem?

Last-minute oppas?

Tot 48 uur van te voren kan je via ons online boekingssystem een gescreende oppas boeken. Komt het voor dat je toch een oppas nodig hebt? Geen enkel probleem, ik regel het graag! De last-minute service is een plus wat valt onder ons membership dus je betaald geen extra kosten. Stuur mij een appje of bel eventjes en ik ga direct op zoek!

 

oppas gezocht haarlem?

Vaste oppas aan huis in Arnhem?

Ben je als ouder op zoek naar een nanny die de kinderen uit school haalt of wellicht s’ochtends begint zodat jij met een gerust hart de deur achter je dichttrekt? Bij thuiskomt zijn er wat huishoudelijke taken uitgevoerd? Zoek niet langer verder! Ik heb de nannies persoonlijk gesproken en gescreend die ik graag match!

 

oppas gezocht haarlem?

Contactgegevens City Captain Lotte

Oppas Madelief Arnhem

Tel: 06 – 13973563

Mail: Lotte@oppasmadelief.nl

     

     

oppas gezocht haarlem?

Graag deel ik met jullie de leukste uitstapjes in Arnhem!

Burgers zoo

Wat is nou leuker dan met de kinderen naar de dierentuin te gaan. Dat kan in Arnhem! Er is een super leuk dierentuin genaamd Burgers zoo. Het beschikt ook over een speeltuin waar de kinderen kunnen spelen. Er zijn verschillende dieren zoals neushoorns, zebra’s, giraffen en nog veel meer!

Watermuseum

Voor kinderen is het super interessant om naar de watermuseum te gaan. In de museum organiseren ze super leuk activiteiten. Het is een museum waar ze volop kunnen experimenteren en ontdekken. In de zomer organiseren ze leuke attractiviteiten dus mis het niet!

Ballorig

De kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven, springen, klimmen alles is hier mogelijk! Er zijn grote trampolies, klimmuren, ballenbak en nog veel meer! De kinderen zullen zich gegarandeerd geen moment vervelen.

 

 

oppas gezocht haarlem?