Oppas gezocht in Amstelveen?

Vind jouw gescreende, leuke oppas of nanny in Amstelveen!

  oppas gezocht haarlem?

         

Lieve ouders / verzorgers en oppassers,

Als City Captain van de regio Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost & Diemen en Amstelveen stel ik mij graag voor aan jullie allen: Ik ben Lotte, 21 jaar oud en op dit moment druk bezig met afstuderen! Daarnaast ben ik werkzaam bij Oppas Madelief met veel plezier! Ik help je graag bij het vinden van een leuke nanny of oppas. Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat de juiste oppas de zorg op zich neemt voor de kinderen. Bij mij ben je aan het juiste adres! Jouw gezinnetje help ik graag bij het vinden van de geschikte oppas en/of nanny. Bel mij gerust!  

 

Oppasser / nanny / gastouder?

Ben je op zoek naar een leuke baan? Schrijf je dan bij ons op de site. Ik neem met alle oppassers en/of nannies persoonlijk contact op en bespreek met jou hoe wij werken, wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk jou wensen.

Email: Lotte@oppasmadelief.nl

Telefoon: +31613973563

 

Lieve groet, 

Lotte

oppas gezocht haarlem?

Oppas aan huis in Amstelveen

Een betrouwbare oppas in Amstelveen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en gescreende oppas? Dan kan ik je daarbij helpen. 

Je wilt met een gerust hart naar je werk of een heerlijk avondje uit. Dat is iets wat wij maar al te goed begrijpen! Daarom screenen wij al onze nanny's zelf. Lees hier meer over onze screeningsmethode.

 oppas gezocht haarlem? 

Onze diensten

We bieden je verschillende oppasdiensten, afhankelijk van je wensen.

 

1. Flexibele Service (Af en toe oppas nodig?)

Wil je wel is een avondje weg? Gezellig uiteten met vrienden of wellicht heb je een spoedvergadering op werk! Vanaf €12,95 per maand ben je bij ons altijd verzekerd van een gescreende oppas. Boek gemakkelijk je oppas online via de website. Inclusief de last-minute service, stuur mij een bericht en ik ga voor je op zoek. Zo snel en makkelijk is je oppas geregeld!  

 

2. Nanny premium (Vaste oppas)

Ben je op zoek naar een oppas die op vaste dagen (middagen) bij jouw gezin thuis komt oppassen? Met de oppasgarantie dat wij op zoek gaan naar vervanging als de nanny ziek is? Wij van Oppas Madelief bieden de oplossing: de Nanny Premium Service. Tevens heb je dan ook nog is de mogelijkheid om flexibel in de maand oppas te boeken wanneer je uiteten wilt met vrienden! Wordt je uitgenodigd voor een etentje? Nee hoef je niet meer te verkopen! Wij regelen de zorg voor de kids. Meld je aan, dien een aanvraag in voor een nanny en ik neem contact met je op voor meer informatie.

2.1 Vaste oppas/nanny
Heb je op vaste momenten in de week een oppas nodig? En ben je op zoek naar iemand voor langere tijd? Ook dat kunnen we voor je regelen. Doe een aanvraag via de website of bel of mail gerust even voor meer informatie.


2.2 Gastouder
Ben je op zoek naar een gastouder, oftewel een oppas voor meerdere doordeweekse dagen waarbij je kinderopvangtoeslag kunt terugkrijgen? Bij Oppas Madelief regelen we je een gastouder met de juiste opleidingen en certificaten voor je. Neem contact op voor de mogelijkheden die passen bij jouw situatie.

 

3. Eenmalige oppas

Spoedvergadering op werk? Onverwachts uitje met collega’s? Ben je geneigd om het allemaal om te gooien gezien het feit je geen oppas hebt? Wij regelen het voor je! Heb je écht maar één keer oppas nodig? Dan is het zelfs mogelijk dat wij het last-minute regelen. Voor €29,50 ga ik gelijk voor je op zoek!

 

4. Oppas op je bruiloft of feest?

Geef je een feest of ga je binnenkort trouwen en sta je op het punt om de mooiste dag van je leven te beleven maar heb je oppas nodig voor de kinderen? Onze vrolijke en ervaren oppassers helpen graag om er een onvergetelijke dag van te maken en een feestje voor de kids!

 

oppas gezocht haarlem?

Last-minute oppas?

Tot 48 uur van te voren kan je via ons online boekingssystem een gescreende oppas boeken. Komt het voor dat je toch een oppas nodig hebt? Geen enkel probleem, ik regel het graag! De last-minute service is een plus wat valt onder ons membership dus je betaald geen extra kosten. Stuur mij een appje of bel eventjes en ik ga direct op zoek!

oppas gezocht haarlem?

 

Contactgegevens City Captain Lotte

Oppas Madelief 

Tel: 06 – 13973563

Mail: Lotte@oppasmadelief.nl

     

oppas gezocht haarlem?