Oppas aan huis in Amstelveen?

Vind  jouw leuke, gescreende oppas of nanny in Amstelveen!

oppas gezocht haarlem?

 

shirley van doorn city captain amsterdam

 

Hallo ouders! Als stadscaptain van de regio Amstelveen, Amsterdam, Amersfoort en 't Gooi wil ik me graag aan jullie voorstellen: Ik ben Shirley van Doorn, 37 jaar en trotse moeder van Julia(8), Paul(6) en Livia(3). Ik help je graag bij het vinden van een leuke nanny of oppas in Amstelveen. Als werkende, ambitieuze moeder van 3 jonge kinderen (met ook nog een druk sociaal leven!) weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om altijd verzekerd te zijn van een leuke oppas. En dan ook nog eens iemand aan wie je je kind(eren) kan toe vertrouwen. Ik merk in mijn omgeving dat het voor veel ouders moeilijk is om een leuke en goede oppas te vinden. Vandaar dat ik deze uitdaging heel graag aan ga! Bel me gerust!

 

Email: shirley@oppasmadelief.nl
Telefoon: 0628985067

Groetjes, Shirley

  oppas gezocht haarlem?Oppas of nanny bij je thuis in Amstelveen!

Ben je op zoek naar een betrouwbare en gescreende oppas? Dan kan ik je daarbij helpen. 

Je wilt met een gerust hart naar je werk of een heerlijk avondje uit. Dat is iets wat wij maar al te goed begrijpen! Daarom screenen wij al onze nanny's zelf. Lees hier meer over onze screeningsmethode.

screening oppas madeliefsociale media chek oppas madeliefpersoonlijk gesprek oppas madelief

oppas gezocht haarlem?

   De diensten van Oppas Madelief Amstelveen

 

We bieden verschillende oppas diensten. Zit je wens er niet bij, neem dan contact met mij op en ik help je graag!

 

1. Flexibele oppas

Voor €14.99 per maand heb je bij ons dit abonnement. Je kunt hierbij heel makkelijk online je oppas boeken. Bij dit abonnement kun je ook gebruik maken van onze last-minute service, heb je onverwachts een oppas nodig? Stuur me een berichtje en ik ga voor je op zoek. Zo heb je je oppas altijd goed geregeld!

 

2. Vaste oppas

Wanneer je op vaste momenten in de week een oppas nodig het is dit de juiste uitkomst. Doe hier je aanvraag via de website of mail me gerust voor meer informatie.

 

3. Eenmalige oppas

Wil je graag voor een keer een oppas? Voor €17.99 ga ik voor je op zoek!

 

4. Oppas op feesten en bruiloften

Ga je binnenkort trouwen of organiseer je een feest? Onze oppasers helpen je graag om ook de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen en uiteraard de ouders te ontlasten. Lees hier meer informatie.

oppas gezocht haarlem?

 

Last-minute oppas in Amstelveen?

Via ons online boekingssysteem kun je tot 48 uur van te voren je gescreende oppas boeken. Heb je een dag of paar uur van te voren toch nog een oppas nodig, geen zorgen! Stuur mij een berichtje en ik regel last-minute je oppas. De last minute service valt onder het abonnement dus je betaald geen extra kosten. Hier vind je nog meer informatie over het aanvragen van een last-minute oppas.

oppas met kind oppas madelief

oppas gezocht haarlem?

Vaste oppas aan huis in Amstelveen

Zoek je een nanny die de kinderen uit school haalt of de hele dag bij je thuis is en ook wat huishoudelijke taken overneemt? Wij hebben ze! Ik screen ze allemaal persoonlijk en ga graag no cure no pay voor je op zoek naar de nanny die bij jou past. Lees hier meer informatie over een vaste oppas.

oppas gezocht haarlem?

EHBO cursus

Elke 2 maanden organiseren wij samen met onze partner het Rode Kruis Nederland een EHBO cursus voor onze nannies en oppassers. De cursus richt zich op kinderen en de nannies leren van alles, van verstikkingen tot brandwonden. We merken dat dit echt een enorme toegevoegde waarde heeft en snappen dat dit voor ouders ook super fijn is. Lees hier meer over de EHBO cursussen.

ehbo cursus

oppas gezocht haarlem?

Contact city captain Shirley

Neem gerust contact met me op!

Groetjes Shirley van Doorn

Oppas Madelief Amstelveen

0628985067 / Shirley@oppasmadelief.nl

oppas madelief