Oppas gezocht in Almere?

Vind je leuke oppas of nanny aan huis bij Oppas Madelief!

oppas gezocht haarlem?

Beste ouders en oppassers,

Ik zal me even voorstellen, Ik ben Sanne Rijs de city-captain van Almere en Zeewolde.

Je oppas is heel belangrijk, het moet een betrouwbaar en leuk persoon zijn die je echt vertrouwd met je kinderen. 

Wij zorgen voor een goede selectie en zoeken een oppas die past bij jouw gezin!  Je hoeft je geen zorgen meer te maken om je oppas met onze 24/7 oppas service! 

 

 

Neem gerust contact op voor vragen

Email: Sanne@oppasmadelief.nl

telefoon+31639557575

 

oppas gezocht haarlem?

 

Erop uit met kinderen in Almere   

Zoek je wat leuks om te doen met de kinderen in Almere? Hieronder staan een aantal leuke leuke tips en uitjes voor alle leeftijden! Leuk voor een dagje uit met de kinderen, of met de oppas lekker op avontuur in de stad!

 

 

 

Kids Eiland Almere

Een indoor speelparadijs van meer dan 3000m2 speelplezier voor kinderen van 0 tot met 12 jaar. Voor elke leeftijd zijn er uitdagingen verwerkt in onze structuur. Zo zijn er voor de allerkleinste een megagrote peuterhoek met kruipbuizen, glijbanen, touwbruggen, glijbanen en een superballenbad met een heuse sterrenhemel en voor de alleroudste een hypermoderne freefall glijbaan, trampolines op grote hoogte en spiraalglijbanen van 7,5 meter hoog. Kids eiland Almere heeft als enige in Nederland trampolines op hoogte en een echte discovloer IN het luchtkussen. 
www.kidseiland.nl


 

 

Ballorig Almere

Overdekt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Slecht weer buiten? Kom dan lekker binnen spelen bij de overdekte speeltuinen van Ballorig. Vanaf 1996 is Ballorig het eerste en leukste indoor speelparadijs van Nederland en Duitsland! Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in 38 vestigingen in Nederland en 3 in Duitsland, terecht voor het allerleukste dagje uit. Omdat kinderspeelparadijs Ballorig speciaal voor kinderen is, betalen ouders en begeleiders geen entree. Bovendien is Ballorig ideaal voor kinderfeestjes!
www.ballorig.nl


 

 

Afbeeldingsresultaat voor speelparadijs almere buiten

Kids playground is een kinderbouwspeelplaats voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar. Kinderen onder de 7 jaar zijn ook welkom, maar dan onder begeleiding van een ouder/verzorger.
Kidsplayground is dé plek waar je je eigen hut kunt bouwen van hout. Natuurlijk zijn er ook allerlei andere leuke en spannende activiteiten te doen.
l


 

 

Smullen en spelen Almere

Het pannenkoekhuis Smullen en Spelen in Almere, is een concept en een plek waar horeca binnen en buitenspelen samen komen. Waar u op een ontspannen manier iets kunt drinken, een broodje of lekker een pannenkoek eten. Terwijl uw kinderen buitenspelen in de avontuurlijke speeltuin die zich voor en naast het restaurant bevindt. Of zich binnen vermaken in de speciaal voor hun leeftijd ingerichte ruimte.
www.smullen.nl

 

oppas gezocht haarlem?

 

Volg Oppas Madelief Almere:  https://www.kidsplayground.nl/almere